Gå til innhold

pin78

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pin78

  1. Har aldri eid noe Xboxrelatert, og finner ikke et 100% konkret svar.

    Veit man ikke kan bruke headset på Dualshock dersom kontrolleren er tilkoblet via blåtann, og at det ikke går med Xbox heller dersom man prøver samme metode. Men har sett et fåtall påstå at man kan bruke kablet headset (altså, direkte i kontrolleren) dersom man bruker Xbox adapteret i stedet. Kan noen bekrefte?

     

    Skal være julegave, men fordelaktig å vite om dette er mulig før man kaster vekke 1700kr på kontroller *og* dongle.

  2. TVen (LG uj6300 55") gikk i dass i går kveld, så jeg har nettopp bestilt nytt. Det er backlight som har feilet, så lysstyrken på TVen ligger vel på kanskje 10% av normal. 

    Dette kan jo naturligvis fikses dersom man har kunnskapen til det, men ser meg ikke mening i å gjøre dette når jeg likevel kunne tenkt meg et generelt sett *bedre* TV. Bare lurer på hva folk her mener er fair price for å selge et fjernsyn som må fikses på? 

  3. Dan- skrev (11 minutter siden):

    Har hatt mulighet til å kjøpe disk versjonen over 14 ganger nå via diverse nettsider, men venter på digital selv, har ikke sett den for salg personlig så er umulig å si. Den er dessverre ikke ettertraktet så forhandlerne prioriterer den ikke.

    Shit. Hadde muligheten til å tå tak i disk tidligere i uka, når CDON hadde tilbud...Må vel bare bite i det sure eplet, da. 

  4. Jeg har på e-post varsling, men det er noe funky med telefonen (Huawei P30 Pro), så jeg får bare varsler helt tilfeldig m.m. appen kjører i bakgrunnen hele tiden. Det gjelder de fleste apper, ikke bare Gmail, dessverre. Er noe med softwaren på mobilen som hindrer prioriterte apper i å bli, vel, prioritert. Discord og Twitter er egentlig de eneste appene der jeg alltid får varsel på sekundet. 😕

  5. Dongelen som går på både mus og tastatur virker heller ikke, altså er det kun musen sin dongle som virker. Også, dedikert tastaturdongle virker ikke.

    Når jeg fikk reservedeler så gjaldt det usb dongle til mus, tastatur, og delt (til begge deler under samtidig bruk, aka slipstream). Jeg har selvfølgelig prøvd både gamle og nye dongle, også den som går på begge, men no luck. 

    Har også prøvd å bruke musen trådet, men det hjelper ikke på tastaturet uansett dongle. Per nå må jeg bruke tastaturet trådet, så har jeg musen koblet til via dongle. Jeg synes dette er jævlig rart, siden stua ikke har noe annet enn wifi-forsterker og PC. Jeg har ingenting Bluetooth enheter tilkoblet, heller. 

     

    Jeg skulle gjerne brukt Bluetooth, men har dessverre problemer med hovedkortet som gjør at Bluetooth tilkoblinger ikke virker. Uansett, så burde jo medfølgende dongler virke.. Eller kan ikke et produkt kalles trådløst. 

  6. Så, jeg spiller på PC i stua. Dvs. at jeg har en stasjonær tilkoblet TV i SFF, og bruker av den grunn trådløst tastatur og mus. 

    Disse er begge av merket Corsair; K57 Keyboard og Harpoon RGB mus for å være spesifikk. Jeg har hatt både tastatur og mus i typ 7 måneder, men har hatt gjentatte problemer med tilkobling. Selv om jeg har fått erstatningsdeler via Corsair sin nettside, så fungerer ikkje dongelen til tastaturet skikkelig. Dongelen til musa fungerer fint, men ikke til tastatur, samme faen ha jeg gjør. Og... jeg nekter å tro at jeg har hatt sånn uflaks at USBen er herpa på tastaturet to ganger på rad. Så, åpenbart så startet jeg en tråd i Corsair sitt forum, men det eneste svaret jeg har fått hittil er at det er forstyrrelser i 2.4ghz nettverket som gjør at jeg ikke kan bruke USB dongelen. 

     

    Så, hva betyr dette egentlig? Tilsynelatende, så er det eneste jeg har som bruker 2.4ghz en mus og et tastatur, og en wifi forsterker som ikke kan flyttes. Når wifi og musen virker, burde da et *tastatur* ha innvirkning? Man skulle jo tro at alle tre kunne virke samtidig i 2021? 

     

    Lq meg legge til at dette er min første stasjonær PC, og at jeg av den grunn har liten peiling på hva jeg snakker om. Det var virkelig på nåde at jeg presterte å bygge den. Jeg bruker ille Bluetooth av den enkle grunn alt jeg foretrekker USB dongler, men er jævlig kjipt at et trådløst tastatur ikke kan brukes, vel, trådløst. 

  7. Skal bygge en liten pc til mid-end gaming. Har allerede case (Fractal Design Node 202 med PSU), tastatur, mus, skjerm, HyperX Fury 2x8GB DDR4-2666, hovedkort (ROG Strix B360-I Gaming). Har fått disse delene billig.

     

    Hadde f.eks. i5 9500 og GTX 1660 Super 6GB passet greit? Jeg sjekka pcpartpicker og der stod noe om problematikk med BIOS (kompatibilitet mellom hovedkort og i5), men det sier meg dessverre veldig lite... Har liksom null erfaring når det kommer til bygging. Er det ellers noe jeg mangler, eller burde endre? Grunnen til at jeg har valgt 9500 og 1660 er fordi jeg får en veldig ok pris på dem av selger, og jeg er sånn passe gjerrig.

     

     

  8. Klinka til og kjøpte meg en ny gaming pc til stua, men har ikke egentlig lyst å invistere i både nytt tastatur og ny mus siden jeg er veldig fornøyd med det jeg har og begge deler er relativt nye. Begge har 1m kabel.

    Jeg spiller ikke online og kan derfor stortsett bruke Dualshock når jeg spiller, men det er jo likevel ikke alle spill som støtter kontroller. Finnes det USB forlengere (utenom hub) som egner seg? Eller er det helt på trynet å eventuelt bruke noe sånt mtp. latency?

  9. Så hvorfor ikke opgradere til enten Pro eller XB1X? På Xbox så er jo mange av spillene crossplattform også, så dvs hvis du eier de på Xbox Store så kan også installere de på PC (en annen gang) om du måtte ønske. Dette gjelder ikke alle spill selvsagt :)

     

    Da kan du glemme det jeg akkurat skrev. Rart de andre spillene du nevner ikke er tilgjengelig for Pro? For det er de til Xbox

    Tilgjengelighet er én ting. Jeg har 160+ spill på Steamkontoen min som jeg har samlet opp gjennom 8 år, og da vil jeg jo aller helst ha en pc så jeg kan spille dem der og slippe å kjøpe dem igjen. Per i dag har jeg ikke laptop engang, og de tåler såpass lite at jeg vil heller gå for en liten stasjonær.

     

    Edit: Xbox er vel eigd av Microsoft, så er vel derfor de er en viss grad av kompatibilitet?

  10. Prøver å tenke på noe selv også, men dette tror jeg blir vanskelig. Tror den nest beste løsningen er å oppgradere PS4en din til en PS4 Pro eller Xbox One X, og deretter kjøpe Skyrim "Enhanced". Da får du i allefall 4K, men du må kjøpe spillet om igjen

    Ah, jeg har Pro altså. Det er resten av PC spillene mine jeg aller helst vil ha tilgang til, men Skyrim er såpass gammelt og jeg har ikke kjøpt noe særlig "storspill" siden, så brukte det vel mer som en standard.

  11. Du får ikke noen bra 4K PC til 5.000 - 6.000 tusen,

    dvs. du kan kansje få noe som drar Skyrim med 3840 × 2160 oppløsning,

    men da må du spille med lave innstillinger og forvente godt under 60 FPS,

    og mods som gjør noe med grafikken kan du bare glemme.

     

    Edit: Du kan selvfølgelig være superheldig å finne billige bruktdeler på Finn til den prisen,

    men du ville ha ferdigbygd, noe du neppe får tak i til den prisen.

    Jeg har ingen ambisjoner om 60FPS på 4k ? Selv om jeg ikke har fulgt så godt med på det nyeste av komponenter o.l. siste årene, så veit jeg at det er snakk om store summer for å få til det. Tenker kanskje 30-40 fps uten mods er greit. Jeg har blitt vandt med PS4 nå at standarden min ikke er så veldig høy.

  12. Hadde tidligere gaming laptop (jeg veit, helt på trynet...), men når den tok kvelden så brukte jeg bare PS4'en i stedet.

     

    Nå kjenner jeg litt på at jeg savner alle Steam spillene mine, men har ikke lyst å bygge et stort beist til flerfoldige tusen kun for å sitte å spille eldre titler. Vil helst ha noe som er litt "anonymt", slik som konsollene er. Ikke noe blikkfang eller noe som tar veldig mye plass, rett og slett.

     

    Så...

    -Jeg har myst gjennom spillbiblioteket mitt, og funnet ut at Skyrim trolig er det mest krevende spillet jeg fortsatt er interessert i å spille (på 4k tv).

    -Steam Machine ser ut som det er ganske dødt, og vanskelig å få tak i, men er et godt eksempel på det jeg kunne tenke meg.

    -Komplett sine mini-pcer står i strid med kravet mitt om at PCen ikke skal være et blikkfang.

    -Jeg har absolutt ikke lyst å begynne å kjøpe inn deler og bygge selv, da jeg har fenomenalt lite peiling på komponenter i dag.

    -PCen skal kun brukes til spill, så trenger forsåvidt bare SteamOS.

     

    Er det noen som har noen greie forslag til hva jeg skal sjekke ut?

     

     

     

    EDIT: Jeg er ikke avhengig av 60fps eller muligheten til å modde skyrim. 30-40 frames på high er helt okei! Heller ikke interessert i å fremtidssikre meg da jeg stortsett ikke kjøper annet enn indie spill, om jeg i det hele tatt kjøper noe nytt.

  13. Tviler på oppvaskmaskinen har noe sentrifuge gitt. :-p Det ville nok ikke tallerkenene like særlig godt.

     

    Skal du legge opp nytt uttak siden rørlegger skulle komme? Kan du da ikke ha den i ønsket høyde?

     

    Er det allerede et uttak så er det bare å skru slangen på plass sjøl. Omtrent like vanskelig som å åpne opp døra før rørleggeren. Dog vanskelig å anbefale noe spesifikk uten å se stedet. Men å snekre eller kjøpe noe som skal tåle 40kg er ingen sak. Om det MÅ henge på veggen så må du nok finne stender i veggen.

    Skal ikke late som om jeg kan så mye om akkurat dette, men det utleier sa var iallfall at den måtte nå så og så høyt opp, fordi det var noe som var for kort på maskinen (som da gjør at den ikke kan kobles skikkelig dersom den står på gulvet). Og det var utleier som ønsket at rørlegger skulle gjøre det, sikkert fordi han er gokompis med en som gjør det tilnærmet gratis. :p Og jeg skal ikke *henge opp* maskinen, bare ha den stående på noe solid sånn som utleier sa. Det var vel i grunnen bare for å poengtere at jeg ikke har noen underskap eller lignende på kjøkkenet jeg sa det; siden alt annet (så nær som kjøleskap og komfyr) er opphengt så har jeg ikke noe jeg allerede kan bruke til å sette den opp på.

    Men får myse litt på biltema.

  14. Vet det er et sinnsykt dumt spørsmål, men finner ikke noe som kan brukes etter mye leting.

     

    Utleier kom plutselig med en oppvaskmaskin, men jeg får ikke koblet den til uten at det står oppå noe. Selve maskinen er ca 30 kg netto, og rundt 60x60cm i størrelse. Det ser ut som at den må stå på noe som er omtrent 45-50 cm høyt for at jeg skal kunne koble den til (gjelder både "rør" og kontakt), men virker som det skal være vanskelig å finne noe som både er rett høyde og tåler såpass vekt. Har kun en liten kjøkkenkrok, dvs. at jeg ikke har vanlige kjøkkenbenker eller slik (det meste henger på veggen).

     

    Kan noen tenke seg fram til hva jeg kan bruke, eller komme med et lite tips til noe jeg selv kan slenge i hop? ? Jeg skal selvsagt ikke koble den til selv, men må ordne med dette før utleier gidder å fikse rørlegger.

  15. Dersom du har hans korrekte fulle navn, adresse og telefonnummer, er det sannsynligvis ikke et tyveri. Hvis pengene ikke er på konto innen imorgen og du ikke får kontakt med han er det en sjanse for at du har blitt svindla.

    Da fører du saken videre til politiet og gir dem kontaktinformasjonen hans.

    Det må være det korrekte navnet, da jeg først fant ham på Facebook, og etterpå så at navnet stemte på nettbanken hans. Så jeg krysser fingra for at alt går greit.

     

    Hvis du ikke får pengene kan du anmelde. Da har han gitt inntrykk av å betale men senere trukket dette, og det er (i motsetning til å bare ikke betale) straffbart som bedrageri.

     

    Sannsynligvis gjør politiet ingenting. Da må du gå til rettslig inndriving. Da sender du et brev med krav om betaling med 14 dagers frist, og varsel om at det vil bli begjært tvangsfullbyrdelse om han ikke betaler. Om han ikke betaler, sender du begjæring om utlegg med subsidiær forliksklage til namsmannen.

    Veldig godt svar. Takk! Da vet jeg en god del mer i tilfelle dette ikke skulle gå veien.

     

     

×
×
  • Opprett ny...