Gå til innhold

pin78

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

pin78 sine prestasjoner

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har aldri eid noe Xboxrelatert, og finner ikke et 100% konkret svar. Veit man ikke kan bruke headset på Dualshock dersom kontrolleren er tilkoblet via blåtann, og at det ikke går med Xbox heller dersom man prøver samme metode. Men har sett et fåtall påstå at man kan bruke kablet headset (altså, direkte i kontrolleren) dersom man bruker Xbox adapteret i stedet. Kan noen bekrefte? Skal være julegave, men fordelaktig å vite om dette er mulig før man kaster vekke 1700kr på kontroller *og* dongle.
  2. Jeg har en PS4 Pro (kjøpt ny i november 2018) som ikke har vært i bruk på et par år. Har også to kontrollere og to spill som medfølger (Dying Light Following edt. og Spyro). Hva kan jeg realistisk sett forvente å få for denne? 2000kr?
  3. TVen (LG uj6300 55") gikk i dass i går kveld, så jeg har nettopp bestilt nytt. Det er backlight som har feilet, så lysstyrken på TVen ligger vel på kanskje 10% av normal. Dette kan jo naturligvis fikses dersom man har kunnskapen til det, men ser meg ikke mening i å gjøre dette når jeg likevel kunne tenkt meg et generelt sett *bedre* TV. Bare lurer på hva folk her mener er fair price for å selge et fjernsyn som må fikses på?
×
×
  • Opprett ny...