Gå til innhold

Feitakodle

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Feitakodle

  1. har et Asus A7N8X-E Deluxe som jeg akkurat skrudde ut av kabinettet hvis du har lyst på .. :)

    5745041[/snapback]

     

    Fungerer dette korte 100%? Hvor mye skal du eventuelt ha for det?

    5747717[/snapback]

     

    1 hundrelapp + porto så er jeg fornøyd, bare jeg får rydda det vekk egentlig :)

     

    Det har virka 100% i et par år , bytter det ut pga bytte til x2 4200 prosessor ..

    Står 3x256 ram / gf 4600 ti / amd athlon 2500 på det viss du har lyst på , viss ikke kan jeg bare pelle det av .

    5749411[/snapback]

     

    Høres bra ut. du har pm :)

  2. Ifølge prisguiden har også Mamoz (et annet) socket A på lager;

     

    https://prisguiden.no/product.php?product_id=25490

     

    ASRock;

     

    http://www.asrock.com/product/K7S41GX.htm

    5741034[/snapback]

     

    Jepp, men dette er et "MicroATX" hovedkort som bare har 2 pci spor. Jeg er på utkikk etter et vanlig "ATX" hovedkort. :)

    5741094[/snapback]

     

    Trenger man flere enn 2 pci? :hmm: Innebygd nettverkskort og lydkort. Ledig AGP hvis man vil bruke eget skjermkort. :)

    5741235[/snapback]

     

    Ja, i mitt tilfelle er det behov for mer en 2 pci spor. Lydkorte på disse hovedkortene er ikke noe å skryte av synes jeg. Derfor kjører jeg et eget lydkort. Har også to disk-kontrollerkort som krever hvert sitt pci spor. Det er heller ikke "IEEE 1394 (FireWire)" kontroller på disse hovedkortene, dermed ryker enda et pci spor. :)

  3. Har per dags dato ett "Asus a7n8x delux" hovedkort. Etter å ha kjørt en rekke diagnose program viser det seg at dette korte mest sansynlig er delvis deffekt. Må derfor ha tak i et nytt socet A hovedkort. De eneste socet A hoved kortene jeg kan finne hos norske web-shopere er følgende: ASUS A7N8X-XE , Asrock K7NF2. Lurer derfor på om det er noen som har erfaringer med disse kortene, kanskje noen synspunkter på hva som er mest fornuftig å kjøpe?

  4. Har du sjekket pcen for virus og spyware?

     

    Prøv i sikkermodus.

    5706183[/snapback]

     

    Jepp, har sjekket pc-en med to forskjellige virus programmer. har også formatert pc-en x antall ganger. Har lastet ned diverse diagnose programmer nå, håper det gir noen resultat :hrm:

    5706868[/snapback]

    Ultimate Boot CD har mange gode diagnoseprogram i tillegg til antivirusprogram.

    5707078[/snapback]

     

    Tnx. Fant "desverre ikke noe feil etter å ha prøvd en rekke diagnoseprogram på Ultimate Boot CD. :ermm: Kan det være hovedkorte som er fucket?, eller noen av disk-kontrollerene?

  5. Når jeg flytter henholdsvis ".flac" og ".ogg" filer fra en av diskene mine til en annen disk blir disse filene ødelagt. Dvs, at når jeg feks kjører flac test på filene mine får jeg følgende feilmeldinger:

     

    FLAC__STREAM_DECODER_UNPARSEABLE_STREAM

    ERROR_FRAME_CRC_MISMATCH @ 3m 45s

    ERROR_LOST_SYNC @ 1m 42s

     

    Dette gjelder også ".ogg" filene. Det hender også at dette skjer uten at jeg har flyttet på filene. Jeg har testet alle diskene mine med produsentenes egne disk diagnose verktøy uten å finne noe som helst feil. Jeg har også kjørt "Memtest86" på minnet uten å finne noe feil. Begynner å går tom for idé`er om hva som kan være kilden til at dette skjer. Noen som kan hjelpe meg med denne problemstillingen?

  6. Skal gå til anskaffelse av et "SATA 4P Raid Kontroller" kort som hovedsakelig skal brukes til raid 0. Har allerede prøvd "Sunsway/ST Lab PCI SATA RAID 4P, SiL3114" som ikke var noe å skryte av. Raid opsettet røk etter bare noen timers bruk..Lurer på om det er noen som har anbefalinger/erfaringer med denne typen kort? :)

  7. Fant ut hva som var disk0! Det var ikke en av raid diskene..PUH! Disk0 er en maxtor 120 gb disk. Jeg har kjørt diagnoseprogrammet til maxtor på alle diskene, uten at det har funnet noe feil på dem. 120 disken bruker jeg til å lagre ting som lastes ned fra bittorrent og dc++. Det er også bare når jeg bruker disse programmene at jeg får denne feilmeldingen på disken. Kan det være en programfeil som gjør at jeg får disse feilmeldingene på disken? :hmm:

  8. Argh! Finne ikke ut hvilken disk det er. Hvor finner jeg disk manager? Glemte å si at dette er to stk disker av typen " maxtor diamondMax plus 9 160 gb S-ATA 8MB cache 7200 rpm" som kjøres i Raid 0. C partisjonen på ca 30 gb er på "denne" disken. Totalt er det to partisjoner på dette raid oppsette. Den ene disken nærmer seg 2 år, mens den andre nærmer seg kanskje 1 år.

  9. Hei!

     

    Nå i det siste har jeg fått en rekke feilmeldinger av typen "Delayed Write Failed". Når jeg åpner "event viewer" leser jeg følgende feilmeldinger:

     

    "An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation.

     

    For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp."

     

     

    "{Delayed Write Failed} Windows was unable to save all the data for the file . The data has been lost. This error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection. Please try to save this file elsewhere.

     

    For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp."

     

     

    "The driver has detected that device \Device\Harddisk0\DR0 has predicted that it will fail. Immediately back up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent.

     

    For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp."

     

    Er det den ene disken som holder på og ta kveld? Hvor finner jeg ut hvilken disk det er og hva kan jeg eventuelt gjøre for å utbedre denne feilen?

     

    Noen som har en idé? :hmm:

  10. Hei!

     

    Sitter her og skal kjøre nettverk mellom to maskiner som er koblet sammen via en switch. Vi har skrevet inn ip 192.168.0. "valgfri" på begge maskinene. Brannmurene er også deaktivert. Saken er den at vi kan se hverandre på nettverket, men nettverksbanen blir ikke funnet? Greier også å "pinge" maskinene på nettverket. Noen som har en idé om hva det kan være?

×
×
  • Opprett ny...