Gå til innhold

Tømmerås

Medlemmer
  • Innlegg

    278
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tømmerås

  1. Fikk montert ei Mitsubishi Kaiteki 6600 i August i fjor, den har siden da vært koblet trådløst til min Airport Extreme, men i forrige uke var den plutselig ofline. Jeg koblet til med WPS, men etter få minutter er den ofline igjen, dette gjentar seg hele tiden. Noen som har ei forklaring på hva som skjer? Spør her før  jeg kontakter Mitsubishi.

  2. Som tittelen sier så ble fanene uten informasjon. Jeg bruker å ha mange åpne faner så det er ikke så enkelt at alle fanene er like.

    Jeg har brukt MAC i mange år, men har fortrukket Firefox da bokmerkelinjen inneholder ikonene fra nettstedet. Er dette mulig i Safari? Uansett så sluttet jeg med Firefox etter at Google ble full av reklame.

    Så er ganske fersk med Safari.

  3. Har en 2014 Pro. Denne fikk problem med at R-rasten på taraturet begynte å tulle, men nok om det.

    Jeg henvendte meg til et Apple verksted og fikk beksjed om at dette gikk på reklamasjon om ikke maskinen var væskeskadet. Og selvføgleig fant de at I/O kortet var væskeskadet. Dette på en maskin som aldri har vært utendørs eller fått annen væske på seg.

    De mente da at jeg kunne ta det på innbofrsikringen. Da jeg opplyste de om at vår innboforsikring ikke hadde uhellsforsikring fant de plutselig ut at batteriet var svelt ut og at de derfor ble å bytte øvre del av chassiet. Dermed fuglte tastaturet med...

    Organisert forsikringssvindel kalles dette.

     

    Er skepisk til ny Mabook etter dette. Så hva Apple tjente på denne oppførselen kan vel diskuteres.

  4. Min MAC mister kontakten med internettet. Det er bare den som mister kontakten.

    Sonos, AppleTV og mobilene har fortsatt nett når dette skjer. Ruteren er en Airport extreme og Airport-verktøyet til denne på MAC´en viser gult, altså ingen internett. Samme programmet i form av en app viser "grønt" på iphonen. Det nytter ikke å slå av nettet, må restarte hele maskinen for at det skal bli i orden igjen.

    Det må jo være en bug i MAC´en, men hvordan fikser jeg det?

  5. Cryobi, AEG og Milfuckee er samme kinesiske driten med annen plast rundt. Skal du kjøpe en av disse så ville jeg valgt den billigste av de. Noen har mer bling enn andre, men om du skal gjøre noe mer enn å løsne bolter en gang i skuddåret så ville jeg muligens kjøpt noe annet.

    Javel. Har hatt min Ryobi i 4 år nå. Den er mye brukt på hjulskift og verandabygging. Veldig fornøyd.

     

    Dessuten er det veldig rart at Japanske Ryobi får bygget verktøyene i Kina... Tror ikke det stemmer.

  6.  

    Det er en skam at vi må betale bompenger. Veiene skulle vært bygget og ferdig nedbetalt for mange år siden.

     

    Det er godt det er blitt fart i veibyggingen.

    Egentlig burde vi startet for 40 år siden med jobben som gjøres i dag, og bompenger gjør at de er de strekningene hvor behovet er størst som blir prioritert.

    Vi som bor på Vestlandet har hatt store utgifter til fergebilletter i alle år, og takstene på fergene øker hele tiden.

    I dag koster en 1/2-times fergetur kr 136,- for en vanlig privatbil.

    Bompenger varer noen år og veien blir gratis.

    Skulle vært interessant med en sammenligning mellom en som bruker ferge til jobb hver dag, og en som pendler på en strekning med bompenger.

    Er bare glad for at veiene ikke ble bygd for 40 år siden. Standarden på veier og spesiellt tunneler da var veldig dårlig, ja selv tunneler bygd på 90 tallet holder lav standard i forhold til dagens tunneler.

  7. Jeg ser at så fort et selskap forsøker å øke inntektene/minke utgiftene, må de bytte nett fra Telenor til Telia. Dette gjaldt Chili mobil da de byttet fra Telenor til Telias nett, Tele2, Telipol nå (Hudya), med flere. Hvorfor? Er virkelig Telenor så svindyre å leie nett hos?

    Jeg ser også at happybytes påstår at de er billige, men uansett datamengde, ligger de alltid hakket over i pris i forhold til konkurrentene.

     

    Fikk sms fra Telipol i dag og prisene blir de samme og det fortsettes med Telenor...

  8. 36kg forsterkere sier jo absolutt ingenting.

    Tyder generelt på en stor strømforsyning men kan også bare bety ett tungt kabinett. Så det var en ekstremt merkelig kommentar. Reelle watt målt med alle kanaler i drift i 8ohm og 20-20.000Hz signal (dvs IKKE kina målte watt med 1 kanal i drift i 6ohm og 1000Hz pipetone slik de fleste måler) sier derimot MYE mer...

    Skal du lære meg om musikkanlegg???

     

    36kg forsterkere, eller 45 kg når jeg tenker meg om, sier meg at det må være mye strømforsyning.

     

    2 stk NAD C275 BEE, en brokoblet 330w/8ohm til hver front ht, Klippsch Reference RF82 II.

     

    1 stk gammel Pioneer VSX-AX4 til  4 stk Klippsch Reference RB 81 II / 1 stk Klipsch Reference Premiere RP-440C.

    AX4 er oppgitt til fantasifulle 7x170w, men den har mere reelle 7x130w på papiret, uansett er den nå avlastet på frontkanalene med NADene, så den driver greit surround oppsettet.

     

    Har ellers litt Sonos også, 1 stk Connect, 1stk Play 1, 1 stk Play 3 og 1 stk Play 5.

     

    Så jeg har så jeg klarer meg.

     

    Edit: Siden disse forsterkerne bruker over 200w på tomgang ved radiolytting, prøvde jeg meg på å sette Sonos Play 5 i stua, men det var en nedtur av dimensjoner så den ble fort satt tilbake i gangen igjen. :)

    Sonos gir bra lyd, men kan overhodet ikke sammenlignes med påkostet lydanlegg.

×
×
  • Opprett ny...