Gå til innhold

Mr.Jones

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr.Jones

  1. Okei, en annen litt merkelig ting har dukket opp. Når jeg er i Datamaskin-vinduet og ser på disk C(SSD) så viser den at diskforbruket er på 58,7GB, men når jeg går inn på C og markerer alle filer og mapper(og skjulte mapper) så viser den et diskforbruk på 42GB. Dette vil si at det er 16,7GB som brukes opp av ingenting på SSD-en.

  2. Har du plugget den inn i en Sata 6GB/s port da? Tipper du har både 3GB/s og 6GB/s, Sjekk manualen til hovedkortet for å se hvilke som er hvor.

    Jeg klarer ikke finne noe spesifikt om at det er to 6GB/s porter i pc-en, men ifølge intel er det mulighet for at hovedkortet(Intel HM77) kan ha 6 sata porter, hvorav to av dem kan være 6GB/s.

     

    er windows også satt i ahci mode?

    Windows var i IDE-modus, men da jeg prøvde å bytte til AHCI og deretter starte maskinen, dukket det opp en feilmelding om at windows ikke kunne starte. Jeg byttet deretter tilbake til IDE og da fungerte maskinen som før.

  3. Jeg har nylig investert i en OCZ Vertex 4 128GB, og har hatt noen mindre problemer med denne. Det første problemet er at oppstartstiden på pc-en ikke er så betraktelig som den burde være, ut ifra de tester jeg har lest om SSD-en.(Bruker foresten en ASUS G75VW-T1031V). For det andre viser ikke opplevelses indexen en høyere score en 7,1 på overføringshastighet for disk. Jeg har også en sekundær harddisk(HDD), men det er SSD-en som er satt til boot-disk.

×
×
  • Opprett ny...