Gå til innhold

galasb

Medlemmer
  • Innlegg

    224
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av galasb

  1. Og folk gir gladelig fra seg biometriske data til hvem som helst.
    FN agenda 30 er å få innført totallitært digitalt kontroll og overvåkings diktatur.
    Facebook er så fascistiske nå at de sensurer omtrent alt enkelte sier.
    Hva som skal til for å bli targetet fra google og co vites ikke, men om man er targeted så kan man likegreit slette alle kontoene man har hos facistene (FB, Google osv).

    • Liker 7
  2. FB sensuren er livsfarlig.

    Jeg skrev i en soppgruppe at man ikke må spise sopp man er usikker på. Det ble for mye for FB så de sensurerte kommentaren som spam.

    Så stillte jeg spørsmål i en annen gruppe. Og stille spørsmål er visst ikke ok for eierne av FB.

    Jeg spurte om EU og FN var bærekraftig for demokratiene i vesten. Det tålte ikke FB.

    FB er blitt et fascistisk sensurorgan som bør avinstalleres.

  3. nebrewfoz skrev (På 22.10.2021 den 11.57):

    Alltid fascinerende å se sauene godt til høyre kaste seg ut i et forsvar av TFG uansett hvor nedrig oppførselen hans er.

    Jeg stemmer Rødt og tilhører venstresiden men støtter allikevel antiglobalismen til Trump siden globalismen er den nye nazismen. Jeg støtter antinazime/globalisme uansett hvor nedrig jeg føler en person er. FN ledet verdens orden (teknokratisk FN ledet diktatur) er ikke menneskehetens fremtid, men blir dens undergang.

    • Liker 2
  4. Digitalisering har ikke noe med miljø å gjøre i heletatt. Det dreiser seg om å tjener mer penger for de største selskapene og ta livet av de minste selskapene.

    Det finnes ingen bevis for menneskeskapt klimakrise, men det er mange bevis på at stråling er miljøfiendtlig og helseskadelig, og det er mange bevis på at arter og artsmangfold dør ut. Det er nok bevis for at regnskog kuttes ned. Det er nok bevis for plast i naturen. Det er nok bevis på dårlig vannkvalitet rundt omkring på jorden. det er nok bevis for miljøgifter i vann og jordsmonn og mat. Men at klimaet er i krise finnes ikken klare bevis for. Redd miljøet og drit i klimaet. Redd jorden og ikke klimaet. Klimakrisa er kun laget for å avvikle demokratiene. Skremsel fungerer. Det ser man på korona hysteriet. Folk gir fra seg friheter av redsel for noe "farlig".

  5. For dem som tror vaksinene og PCR testen er vitenskapelig bør lese seg opp og slutte å lese MSM fake news globalist media.

    Her er et bra hørings svar av de mange tusen som nå ligger der.
    https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/horing-om-koronasertifikat-endringer-i-smittevernloven/id2847796/?uid=f0f9eea3-9f1d-4206-bd1c-36385d6c706d

    Folk som støtter koronasertifikat er fascister.

  6. DNB er samfunnsfiendtlig bank somikke fortjener en eneste kunde. De er også hovedsamarbidspartner med Facebook og gud veit hvilken info de kjøper av de når folk søker lån. DNB er imot kontanter og for diktatur. Værste banken i Norge.

     

     

    DNB er samfunnsfiendtlig møkka bank som mange er JÆVLI sure og sinte på. Folk som er kunder er dumme globalister antar jeg. De går med munnbind og tror stråling og vaksiner er trygt. Sbanken har nok smartere kunder siden de er kunder der og ikke i DNB

     

    Jeg bruker kun nettbaken dems ikke appen. Selv på mobilen gjør jeg det. Hvor har du ifra at de ikke har nettbank?

×
×
  • Opprett ny...