Gå til innhold

philip

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av philip

  1. For å sitere Statsministeren (fra Ut i vår hage): Vi har et kjempeproblem!!!

     

    Har prøvd Low Level Format Tool, HP USB Disk Storage Format Tool, KillDisk, inne i registry å enable write til USB, win7 sikkermodus for å endre tilgangspermisjoner...

     

    Det kan virke som den fungerer i 10-12 sekunder når jeg stikker den inn for så å nette ned igjen og blir utilgjengelig. I HP USB Disk Storage Format Tool kommer den opp med antall mb en viss tid før det igjen blir borte. Har prøvd å formatere den innen den tid, men da kommer det opp en dialogboks som sier at jeg ikke har write-permission. Forslag til hvordan jeg kan få write-permission igjen?

     

    Spørsmål? Forslag?

  2. Jeg har gjort noe rart med min nye USB-stick på 16gb som jeg ikke klarer å fikse. Skulle lage usb-bootdisk for å installere win7 på en annen laptop her i huset når dette skjedde.

     

    Når jeg stikker den inn i maskinen kommer den opp med bokstavnavn P: , men jeg får ikke til å verken formatere, legge inn noe på den eller gjøre noe som helst med den. Likefullt så finner Win7 den, men det ser ikke ut til at den har noen som helst rettigheter på den for å gjøre noe med problemet mitt. Når jeg sjekker egenskaper får jeg opp volumnavn, at filsystemet er FAT32 og at den inneholder 0 byte.

     

    Forslag til løsning?

  3. Mulig det blir feil å spørre hvor jeg kan høre en sang, men jeg gjør det likevel...

    Har lett rundt på nettet og itunes etter en sang jeg hørte på radio for en stund siden, nemlig Amalie og Martine (mulig det skrives på en annen måte) sin versjon av Ikkje fåkk med kjærligheten som John Olav Nilsen og gjengen har.

     

    Hvor kan jeg finne denne coverversjonen og høre på den igjen?

  4. Hei

     

    Var litt uheldig og falt og skadet min Canon 24-70mm her om dagen slik at jeg ikke får skrudd inn filter frempå linsa. Noen som har peiling på hvor mye en slik reparasjon vil koste og om det overhodet er mulig å gjennomføre for en ikke alt for dyr penge eller burde jeg kjøpe ny linse? Har et filter som jeg ikke får brukt lengre med ødelagt linse...

     

    Mvh. Philip

  5. Sangen ble spilt 10-15 sekunder av i programmet Harry - 6 åring og kokkelærling på nrk idag og i går (sikkert i tidligere program også). Prøvde å sjekke om man kunne se på den nett-tv for å sjekke med TrackID men funket ikke her hos meg :( Tror de bruker 2 eller 3 sanger som går igjen gjennom hele programmet hvor den ene er Peter, Bjorn & John - Young Folks, men det er ikke den jeg leter etter. Det er den andre eller en av de to andre...

     

    Takk for all hjelp!

  6. Hepp!

     

    Sorry om det er feil kategori og sånn. I disse juletider kom jeg faktisk på en sang jeg hørte på radioen (som egentlig har et påsketheme) for kanskje 1-2-3 år siden, litt usikker der. Sangen hadde altså det påskethemet som spilles når han uheldige fyren forteller at det ikke er for sent å snu på nrk, husker ikke navnet hans engang. Tror kanskje låta var laget av Ugress eller Röyksopp eller noe i den duren. Noen som husker navnet på låta og hvem som har laget den?

  7. Hepp!

     

    Sorry om det er feil kategori og sånn. I disse juletider kom jeg faktisk på en sang jeg hørte på radioen (som egentlig har et påsketheme) for kanskje 1-2-3 år siden, litt usikker der. Sangen hadde altså det påskethemet som spilles når han uheldige fyren forteller at det ikke er for sent å snu på nrk, husker ikke navnet hans engang. Tror kanskje låta var laget av Ugress eller Röyksopp eller noe i den duren. Noen som husker navnet på låta og hvem som har laget den?

  8. Har lekt litt med tanken på å modifisere en gammel hustelefon til å bli "handsfree" (i mangel på et annet ord). Noen som har tips og triks. Har handsfreekitet som fulgte med SE w810i og er villig til å ofre det for å få et ordentlig rør å holde i selv om det ikke blir mye handsfree av det. Noen tips og triks? Linker og/eller bilder av hvordan jeg skal gå frem mottas med takk. Det er garantert noen der ute som har gjort dette før meg... :)

  9. Har fått tak i et memory stick pro duo 4gb. MEN når jeg er ferdig å overføre mp3-albummene er det bare ca. 1 og et halvt album på telefonen. Det står at det er masse ledig plass enda. Har formatert kortet flere ganger, med samme resultat. Overfører filer og det tar laaaang tid, men når jeg skal gå inn på telefonen er de sporløst forsvunnet. Noen tips? Er minnekortet ødelagt?

  10. <?

    if($tekst) {

    system("echo \"<li>$tekst\" >> data.txt");

    print("Tekst er lagt til, takk! =)<br><br>");

    }

    ?>

     

    <form action="<? $PHP_SELF ?>" method="post">

    <table border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" align="left" valign="top">

    <tr>

    <td>Tekst:</td>

    <td><input type="text" name="tekst" size="30" maxlength="180"></td>

    <td><input type="submit" value="Legg Til"></td>

    </tr>

    </form>

    </table>

     

    Så lager du en fil i samme mappa som kalles for data.txt og gjør den skrivbar.

  11. Pappa, åssen kom jeg til verden? Vel, gutten min, mamma og pappa møttest i et chatterom. Pappa dro igang et stevnemøte vie email, og så møttes vi på cyberkafè. Vi sneik oss inn på et avlukke, der mordi lasta ned fra memorysticken til pappa. Så snart pappa var klar for oppgradering viste det seg at ingen av oss hadde brukt brannmur. Siden det var for seint å trykke på sletteknappen dukket det opp et lite virus etter 9 måneder...

×
×
  • Opprett ny...