Gå til innhold

jææke

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jææke

  1. Hei jeg har lyst til å gå opp i vekt og trenger derfor en mat plan. Jeg er ca 180 cm høy og veier litt over 70 kg og trener 3-5 ganger i uken. Kickboksing, styrke og kondisjon i samme opplegg.

     

    Nå trenger jeg 2750 kcal for å holde vekten, men vil opp i 75 kg og da trenger jeg 3393 kcal for å gå opp til det. Regnet ut på diett.no.

     

    Jeg har lyst på et mat opplegg med 5 måltider, frokost, lunsj, mellommåltid, middag og kveldsmat/ettertrenings mat.

     

    Også hadde jeg tenkt til å begynne med kreatin og protein shake etter trening/middag.

     

    Tenkt ca matplan for 1 til 2 månder.

     

    Så hvis noen har eller kan anbefale noe for meg hadde det vært til stor hjelp :D

  2. Hei jeg er en veldig aktiv gutt som går kickboksing 4-5 ganger i uken. Jeg veier ca 75 Kg og er 180 cm høy, veldig markert og får veldig ofte positiv kritikk på størrelse og fin overkropp. Må legge til at jeg ikke har så kraftige bein.

     

    Men problemet mitt er at jeg til nå har byttet ut noen av dagene med vekter, men jeg vil helst la være, eneste problemet er at jeg vill ha litt større brystkasse, vil ha litt mer volum.

     

    Så lurer på om noen kan hjelpe meg med noen øvelser for volum i bryst og biceps/treeceps uten vekter ?

     

    Takk på forhånd !!

  3. Hei jeg er en veldig aktiv gutt som går kickboksing 4-5 ganger i uken. Jeg veier ca 75 Kg og er 180 cm høy, veldig markert og får veldig ofte positiv kritikk på størrelse og fin overkropp. Må legge til at jeg ikke har så kraftige bein.

     

    Men problemet mitt er at jeg til nå har byttet ut noen av dagene med vekter, men jeg vil helst la være, eneste problemet er at jeg vill ha litt større brystkasse, har ganske bra, men vil ha litt mer volum.

     

    Så lurer på om noen kan hjelpe meg med noen øvelser for volum i bryst og biceps/treeceps uten vekter ?

     

    Takk på forhånd !! :D

  4. Hei jeg og en kompis har tenkt til å lage en nettside der vi selger litt forskjellig typer klær, men vi vet ikke hvordan man koder/lager et sånt nettsted. Så spørsmålet mitt er er det noen som har lyst til å lage et fint og ryddig nettside ?

     

    Den må innhold.

    -Bruker

    -Handlevogn

    -Forside

    -Kategorier

    - ++++ alt som følger med.

     

    Vil at den skal se ut ganske lik som denne siden http://www.gymshark.co.uk/ bare litt enklere fordi vi ikke skal selge så mye forskjellig.

     

    Hvis noen gidder å gjøre dette gratis hadde det vært perfekt, men regner med at hvis det skal bli noe bra ut av dette må vi ut med litt penger.

     

    Eller hvis noen vet om en bra nettside som har alt dette tilrettelagte så kommentere under.

  5. Hei jeg er en gutt. Jeg har en ganske stor nese, men er ellers ganske pen. Jeg hadde langt fint hør og en lang lugg. Idag skulle jeg tynne luggen, men frisøren klippet alt for mye og nå er den store nesen fremhevet synes jeg. Jeg synes jeg ser helt sykt stygg ut.

     

    Har noen noen råd om hvordan man kan få nesen til å se mindre ut og håret til å gro/se bedre ut ?

     

    Takk på forhånd, håper på raske svar.

×
×
  • Opprett ny...