Gå til innhold

Staketten

Medlemmer
  • Innlegg

    1 269
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    4

Innlegg skrevet av Staketten

  1. Søsteren din sin feil, hun visste nok hva hun gjorde! Nå får hun rette opp i fadesen ved å gi lillebror en liten visuell smakebit på voksenlivet.

     

    Høres ikke ut som en gjennomsnittsfamilie dette, nei. :green:

     

    En 21 år gammel bror som bevisst har ligget slik til at en 10 år gammel søster hadde sett "alt", ville det blitt betraktet som et overgrep? Det er noe med at når en mann kler av seg er han en blotter, når en kvinne kler av seg er mannen en kikker.

    *host* eg trur det var ein lillebror, ikkje ei lillesyster.

     

  2. Man kan "kjøpe" alt, men det kan aldri fylle det tomrommet man kan føle på innsiden.

     

    Til TS: Prøv meditasjon! Da får du trent på å leve i øyeblikket noe som egentlig er essensielt. Det virker som folk i dagens samfunn har glemt hvem de er og stresser konstant. Ikke gjør det, da det kan medføre angst og depresjoner.

     

    Hvis du bor nærme Tigerstaden, så finnes det flere meditasjonskurser som er gratis å delta på :)

    Men derimot får ein dekt eit sakn, som dimed kan eliminera eit tomrom. Meditasjon, du liksom...

  3. Prøvd døgning, til dømes mellom sundagen og måndagen? Det har eg måtta gjera sjølv for å bli skikkeleg trøytt på kveldstid, og dimed få normal svevn. Er ein heldig, så vil denne rytmen med tidleg trøytt på kvelden+tidleg vaken om morgonen halde seg gjennom kvardagane.

    • Liker 1
  4. Hvis en nøkkel kan åpne mange låser, så er det en god nøkkel, men hvis en lås blir åpnet av mange nøkler er det en dårlig lås...

     

     

    Det er bare slik sammfunnet har utviklet seg...

    Nei, slik har samfunnet alltid vore. Jentene vil alltid ha den mest attraktive nykelen, som dimed er i stand til å opne mange låsar.

    Derimot vil mennene heller ha dei låsane som berre let seg opna av færrast mogleg nyklar, og helst berre sin eigen. Basta!

    • Liker 3
  5. Nå er det slik at det store fleirtalet gutar føretrekkjer jenter som har eit jomfrueleg lågt tal, medan kvinnfolka helst pular menn med erfaring. Ein mann blir aldri "laus" å rekne med, da ein mann med erfaring er eit teikn på attraksjon for kvinnfolka. Derimot er det noko heilt anna som er uattraktivt blant jentene, og det er uerfarne menn. Ja, det er ikkje utan grunn av dei fleste jenter helst vil debutera seksuelt med ein som er erfaren. Det blir berre ekstra orgasme av det.

     

    Og kor mange gutar har ei jente lege med føre ho er laus å rekne med? Dette talet variera, men dei fleste menn vil heller høyre sanninga enn ei løgn. For min del er jenta uaktuell å rekne med så fort ho har hatt ein einaste omgang med seksuelle undertonar med andre, så lenge eg sjølv er urørt.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...