Gå til innhold

zZkarmaZz

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zZkarmaZz

  1. Fortiden bygger jeg eBike, den andre for å gjøre det mer konkret. 
    Hadde lite erfaring for ett år tilbake, men lett å lære og tar en god del av min fritid. 

    Heldigvis for meg så bor jeg i varmere strøk, så jeg kan sykle hele året, noe som gjør det mer interesant å drive med året rundt.

     

    • Hjerte 1
  2. I mange/noen tilfeller så blir sports betting manuelt sjekket av KYC/Fraud avdelingen før den blir godkjent. Dette varierer fra spiller til spiller avhengig av spillmønster.

    Når det kommer til Slots så pleier de fleste selskaper å sette en delay på saldo (oppdateringfrekvens er typisk satt til 60 sekunder) ettersom utfallet av slot kalkuleres iløpet av millisekunder, mens selveste spinnet kan ta sekunder (dette er for underholdning), så for de kasinoene som ikke har en "forsinkelse" så kan utfallet bli fort kjedelig hvis du holder et øye med saldoen til enhver tid ettersom du kan se utfallet før spinnet er over.

  3. Personlig ville jeg heller anbefalt deg en Raspberry PI med RetroPie installert, dette gir deg full kontroll til å sette den opp akkurat slik du ønsker selv, og RPI4 kan emulere opptil GameCube. 

    Alternative så kan du gå for en RetroFlag GPI, en GameBoy skall med RP Zero, (med tredjeparter kan du bruke CM3 +)

    Når det kommer til spill (Roms) så er dette i gråsonen, men kan med sikkerhet si at de typiske "kina butikkene" med 1000+ Nintedo spill inkludert ikke er lisensiert. Men du skal ikke være veldig bekymret som forbruker. 

  4. Jeg måtte kjøpe ny stasjonær pc i fjor ette den kortsluttet, fikk selv sjokk når jeg la merke til at delene var fylt med e-juice. Desverre så stordamper jeg 80/20 vg/pg 0.2ohm på 80w i ett lite rom, så det tar ikke lang tid før rommet er fylt opp med jordbær damp.

    Tråden her er meget interessant ettersom jeg prøver å finne en fin løsning på dette problemet ettersom min nye pc samler e-juice, og jeg føler jeg må inn å tørke av fuktigheten pc'en minst engang i uken ettersom dette stresser meg når PC'en er high end. 

    Jeg har kjøpt inn en liten "dehumidifier" ettersom jeg på toppen av alt bor på Malta der luftfuktigheten er ekstrem høy (80% +)
    Dehumidifier hjelper ikke mye, men er nysgjerring på deres tips her. 

    • Liker 1
  5. Hvorfor kan ikke du ta hele regningen? Litt morsomt å snu på ditt spørsmål her. 

    Som andre her nevner, så har samfunnet endret seg litt over tiden, før i tiden var det ikke heller normalt at kvinner hadde så mye penger å rutte med som i dag, og var en av grunnene til hvorfor menn betalte for det meste. Men i mine øyne så bør det være 50/50, men selvsagt avhenger det litt av situasjonen til vedkommende. 

    Jeg personlig pleier å betale per dags dato, men det har noe med at jeg står sterkt finansielt, og det var ikke aktuelt i f.eks studietidene mine. 
     

    • Liker 5
×
×
  • Opprett ny...