Gå til innhold

handuet

Medlemmer
  • Innlegg

    130
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av handuet

  1. Dette er et flott tiltak! Hver gang jeg spiller ser jeg at serveren er tom, men jeg klarer ikke å starte spill der på noen pålitelig måte. Det går innimellom, men som oftest havner jeg et annet sted. Her er hva jeg gjør:

     

    Jeg har en autoexec.cfg med:

    bind "F9" "openserverbrowser"
    bind "F10" "toggleconsole"
    sv_search_key gamer.no
    sv_search_key gamer.no2

    i C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead\cfg

     

    I tillegg har jeg prøvd å skrive inn sv_search_key gamer.no2 i konsollen på hovedmenyen før jeg begynner på å skape lobby.

     

    Så velger jeg play campain -> play with friends -> create lobby -> campain mode -> create lobby. Da kommer jeg til lobbyen og skifter til public game. En sjelden gang kommer jeg inn på serveren, med som oftest ikke. Og dette er altså selv når serverbrowseren sier at serveren er tom. Har noen andre dette problemet?

  2. Hei!

    Jeg sikler på en Airport Extreme og har i den sammenheng noen spørsmål jeg håper noen har kompetanse til å svare på :)

     

    Jeg kunne tenke meg å koble Extreme-en til en LAN-port på min nåværende router, og kjøre førstnevnte i tilgangspunktmodus. Så kan min nåværende router fremdeles være gateway og håndtere DHCP og brannmur og slikt. Idéen er å ha ett nettverk med to tilgangspunkt (ett n-ekslusivt og ett g-ekslusivt), sånn at maskinene på g-delen og n-delen kan kommunisere med hverandre.

     

    Da dukker de to spørsmålene opp: Vil dette fungere i praksis? Og har Airport Extreme en tilgangspunktmodus?

     

    Blir veldig glad for svar!

  3. Har hatt denne telefonen i noen dager nå og er kjempefornøyd. Den er helt perfekt!

     

    Jeg kjøpte en 2,5mm til 3,5mm-adapter, USB-kabel og minnekort hos Clas Ohlson. Funker fett! Eneste klagen jeg har er susing når jeg hører på musikk. Får noen andre dette? Lurer på om det er telefonen eller adapteren min.

     

    Hei jeg har et spørsmål. kan man bruke hvilken som helst mini-Usb til denne telefonen ? Jeg kom på at jeg faktisk har en mini usb kabel som jeg bruker til mitt casio digital kamera ??

    8358196[/snapback]

    Telefonen bruker helt vanlige mini-USB-kabler ja :)

     

    Er det noen som har prøvd å encode video/film til denne enda? Lurer på hvilken framerate og avspillingsmuligheter den har. Jeg har ikke datakabel enda så ser frem til det. Tenker da å encode en film, avi eller lignende til 3GP og se den på mobilen.

    8361416[/snapback]

    Har prøvd meg litt på det. Står på Nokia sine sider at den støtter H.264, men fikk ikke bilde, bare lyd på filen som jeg encodet. Prøvde også en 3GPP-fil fra rocketboom.com med samme resultat. Tenker kanskje at oppløsningen er for høy. Men har ingen programmer for encoding av 3GPP-filer så får ikke testet så mye :p

     

    Hei,

     

    Har også denne mobilen. Stor fornøyd, ja. Hvilken format er det best å ha musikk i? Vet ikke noe om disse nye formater.

     

    Hilsen

    Staljin

    8396362[/snapback]

    På PC-en min har jeg all musikken min i mp3 med en kvalitet som er overkill på en mobiltelefon, så istedet for å bare laste den over, transcoder jeg til 128kbits AAC. AAC skal visstnok ha bedre kompresjon enn mp3, så hvis du skal encode musikken bare for bruk på telefonen så vil jeg anbefale det. For de som bruker iTunes, så er transcoding til AAC ikke vanskeligere enn å høyreklikke på sangen og velge "Konverter til AAC".

     

    Hvordan får man bort den automatiske skaleringen av bildene når man skal sende MMS ? Går det an å stille inn greiene sånn at man kan velge om man vil skalere ved hver MMS sending sånn som på sonyericsson ?

    Fryktelig irriterende at bildene blir automatisk skalert når man skal sende MMS til f.eks en epost-adresse. Det koster jo det samme å sende MMS med full kvalitet på bildet så hvorfor skalere hvis mottaker kan motta full kvalitet ??

     

    Noen som har et tips og et tricks ?

     

    :hmm:

    8409649[/snapback]

    Hvis mottakeren er en e-postadresse kan du bruke e-postklienten som følger med. Den vil ikke endre størrelsen på bildet.

  4. Hei!

    Er klar for å gjøre et større innkjøp hos Apple Store på internett. Utstyret skal kjøpes på et firma, og jeg mener å ha fått med meg en gang at bedriftskunder slipper å betale moms på Apple Store. Altså at istedet for å betale momsen og få den tilbakebetalt så slipper man å betale den overhodet.

     

    Apple Store har ingen hjelpesider for bedriftskunder, og Google gav meg ingen info. Er det noen som vet noe om dette?

     

    Takk for hjelp! :)

  5. Og har noen erfaring med GNU/Linux på denne?

    Jeg skal boote maskinen med Ubuntu LiveCD ikveld, så kan jeg si mer :)

    Da er maskinen oppe i Ubuntu 5.04 LiveCD. Måtte starte den med "live noapic nolapic acpi=off", men den finner mesteparten av maskinvare.

     

    Ut ifra lspci ser det ut som den fant alt: USB, brikkesett, strømsparing, skjermkort, lydkort, Firewire, PCMCIA, WLAN o.l.

    Ah, toppers :D Men hva med minnekortleseren?

     

    Var innom Digital Impuls her om dagen, og fikk øye på den lekre ASUS W3N, som er en lignende maskin i samme prisklasse. Har noen erfaringer med denne kontra S260?

  6. Enig. Likte det enkle utseendet, og spesielt det at toppen var helt tom. Da kan man jo sette på et klistremerke av eget valg. Ekte fanb0i-ready med andre ord :p

     

    Når det gjelder støy, vil det være mulig å effektivt [viske]underklokke[/viske] for å få lavere varmeutvikling, uten å gi opp så mye kraft? (EDIT: Vil de svakere CPU-alternativene muligens skape mindre varme?)

     

    Og har noen erfaring med GNU/Linux på denne?

  7. Det er da mulig å kjøre playStationspill på pc med en emulator (er vel ikke ulovlig dersom man eier spillet?). Kjenner en som har spilt gjennom hele dette spillet på den måten.

     

    (Forresten, takk for tipset Skurupu. Nå har jeg endelig fått skaffet meg dette spillet til odel og eie. Bestilte akkurat nå. Var jo kjempebillig der!)

  8. Jeg får vel henge meg på FF VII-gjengen. Jeg kan ikke høre på prelude-sangen eller Aeris' theme uten å få en helt spesiell følelse i magen. Og det plager meg at jeg aldri har fullført det. Må få sport opp en kopi en dag og virkelig sette meg ned :p

     

    MGS-serien har en helt spesiell plass i hjertet mitt. Hadde aldri sett noe lignende den gangen jeg spilte gjennom 1ern første gang. Men det beste kapittelet så langt er definitivt Snake Eater. Kampscenene, karakterene og ikke minst humoren er dritbra! Tror jeg satt og gliste bredt gjennom minst halve spillet. Etter en litt kjip start tok det meg helt på senga og gav meg skikkelig bakoversveis.

     

    HL2 fullførte jeg for litt siden etter å ha tilbrakt noen dager hvor jeg ikke gjorde annet på fritida mi enn å spille det, og knapt gjorde noe annet i arbeidstiden enn å tenke på det. Den delen i "A Red Letter Day" der du blir jaget rundt av Combine-soldater gjorde spesielt sterkt inntrykk på meg.

     

    Ico på PS2 er også verdt å nevne i denne sammenhengen. Et spesielt og annerledes spill med en særegen stemning.

  9. En god gammel Sega Mega Drive med Sonic og Sonic 2, samt et fotallspill som jeg

    ikke husker helt hva heter, men hvor du så spillerne ovenfra.

    Jess! Mega Drive med sonic 2 var det første jeg eide, og er den konsollen jeg har sterkest forhold til. Har den fortsatt, og den funker :) På en god andreplass kommer NES, som jeg spilte mye hos venner og slikt, men foreldrene mine aldri tok seg råd til å gi meg :cry:

     

    Er det sensible soccer du mener Abraxas? Spilte det mye også :thumbup:

  10. Joa. Men hvorfor? Selvfølgelig er det mulig å bruke samme font, men er da bedre å finne på noe nytt? Jeg syns det blir litt rip-off liksom. Jeg kan jo f.eks. lage en hjemmeside med Matrix-fonten i logoen min fordi jeg syns den er kul, men syns det blir litt rart når et stort selskap som Sony gjør det samme...

  11. 15-20 år frem i tid er sinnsykt lenge. Jeg tror det kommer til å skje utrolig mye på den tiden. Dagens PC blir ikke til å kjenne igjen. (Akkurat som om du ville kjent igjen dagens PC'er i 1985).

    Man ville vel strengt tatt kjent igjen dagens pc i 1985. Dagens pc består jo fremdeles av skjerm, en boks, og qwerty-tastis. En laptop ville vel kanskje ikke vært så lett å kjenne igjen, men tastaturet ville vel avslørt tingesten som en pc...?

     

    Jeg tror egentlig at mye kommer til å forbli det samme. Vi kommer fremdeles til å bruke hver vår maskin med tastatur og mus. Ting som stemmegjenkjenning og slikt vil vel ha kommet langt, og man vil kunne snakke til pcen, og pcen kan svare, men det kan jo ikke erstatte tastatur siden alle kan høre hva du sier til maskinen.

     

    Ytelsen fortsetter oppover og størrelsen nedover. Laptopen er blitt syltynn, og har batteritid på et døgn! :dribble:

     

    Bredbånd har man trådløst, og det har like bra dekning som mobiltelefonnettet i dag. Mobilene går på det trådløse bredbåndsnettet og bruker VOIP (eller tilsvarende. uansett bruker det sikkert samme kommunikasjonsprotokoller som datamaskiner).

     

    Alt er blitt knyttet tettere sammen av høyhastighetsnettverk, og bruker (forhåpentligvis!) samme standarder.

     

    Det er min spådom ihvertfall!

  12. Dette er kanskje ikke så veldig overraskende, Apple har jo tydeligvis bestemt seg for å få folk til å switche. Med noe mer enn bare reklame. Det å hive noen av særhetene på dynga vil gjøre dem godt tror jeg!

     

    [spekulering]

    De gjør sikkert sånn at man kan scrolle ved å holde begge knappene inne eller noe sånt, man kan jo scrolle ved å legge to fingre på touchpaden på powerbookene.... Isåfall kommer sikkert muligheten for dette med Tiger. Også da kan de jo likesågodt lansere musa sammen med Tiger :p Flotte greier!

    [/spekulering]

×
×
  • Opprett ny...