Gå til innhold

jordbærkrem

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jordbærkrem

  1. det er kanskje litt sent, men en sommerjobb? hvor du kan vaske, male eller hva som er nevnt tidligere?

     

    jeg bor selv på gård som onkelen min driver, og nå om sommeren er det klart behov og ønske om hjelp, så om du har noen gårder i nærheten så er det nok bare å spørre!:-)

     

    og til dere som sier det er bortkastet å kjøpe dette, så syns jeg at så lenge han har lyst så burde han få lov til å kjøpe hva han vil uten at folk skal komme med slike kommentarer!:-)

    • Liker 1
  2. sommeren har begynt og jeg har nå mye tid til å lese, men jeg har ikke så mange bøker på listen akkurat nå. derfor lurer jeg på om noen vet om noen bøker som inneholder tenåringsgraviditet, overgrep, dagens ungdom og/eller omsorgssvikt. kan også bare være noe lignende. kan gjerne være selvbiografi, men da helst i en skjønnlitterær form(om det går an å si det på denne måten).

     

    er ikke så glad i overnaturlige ting når det gjelder å lese, men bøker om sykdom og hvordan dette blir taklet av familier ol fenger meg også.

     

    håper noen forstår meg og har noen gode tips til meg!:-))

  3. er ikke noe ekspert på Mac, men har hørt litt selv

     

    hvis du bare skal surfe og gjøre småting så er air bra, men om du skal begynne med store program, hardcore gaming osv, så er pro bedre. og størrelsen kommer an på. hadde du brukt den til skole/jobb og måtte bære den frem og tilbake så kan 15" være ganske tung, mens 13" er ikke lite i min mening. har flere i klassen som har 13", og syns ikke det ser så lite ut, men skal du bare ha det hjemme er nok 15 greit! hadde nok valgt det selv til høsten om det ikke var for skole (og pris selvfølgelig)

  4. leiligheten koster egentlig 2500 i mnd, men deler med kjæresten så da blir det bare halvparten.

     

    er selvfølgelig fornøyd med 10%, men jeg bare lurte på andre generelt, om noen hadde erfaringer eller noe. vil ikke melde meg inn i noe som egentlig ikke er noe bra, men at det helst skulle være med apple rabatt så jeg kunne kjøpe meg en Mac :)

  5. jeg har bare selv gått på det i nesten fire uker, men det er lurt å starte på dem to uker før man reiser, kanskje tre? de funker liksom litt før, men merker at nå har de mye mer effekt! så anbefaler to-tre uker før :-)

  6. sett på bubbleroom? der har de en del kule klær! har ikke sett så mye på klær for herrer, men har ihvertfall mye for damer.

     

    hvis ikke må du ta en titt innom Tommy hilfiger sine nettsider, kjempe mye fint nå til sommeren! vet ikke hvilken prisklasse du ligger på, men om dette er greit er der så utrolig mye fint!!

  7. ja det er vell kanskje ikke det billigste jeg kunne kjøpt, men er så lei av pc og merker at de jeg har vært borti nå blir så fort treige og jeg vil prøve noe nytt, skal jobbe hele sommeren og tjene penger til Mac og får leilighet til 1250 i mnd, så blir ikke noe svært fattig, men er ikke akkurat som å bo hjemme! men rabatter er noe jeg har rett på som student så da vil jeg nytte meg av dette.

  8. jeg er student nå til høsten og sitter nå å ser på studentrabatter, men jeg vet ikke helt om den jeg har sett på er noe bra. har sett på studentkortet og syns det er ganske greit, jeg bare lurer på om det er noen som kan komme med litt forslag på de som er bra, og kanskje bedre iforhold til studentkortet. jeg kommer til å kjøpe meg en Mac, så om det er inkludert er det supert! :-)

×
×
  • Opprett ny...