Gå til innhold

Krisha

Medlemmer
  • Innlegg

    407
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Krisha

  1.  

    Bedre sent enn aldri! Koselig at du svarer :)

     

     

    Det forstår jeg godt. Har kjent litt redsel i det siste, redd for at det skal bli seriøst. Ja, jeg har ønsket meg et forhold lenge nå, men i det sekundet det kan føles 1 promille sant, blir det skummelt. Har ikke dukket opp noen ny fyr, falt vel litt for en som jeg skrev i forrige setning, men det føles som det ikke kommer til å bli noe av. Det er alltid sånn for meg, men tenker at jeg kanskje ikke er helt klar for det enda. Like greit! Har faktisk lett etter en fyr i to år nå!

     

    Trår inn bremsepedalen og ser om det hjelper på. Holder dere oppdatert ;)

     

    Det er vel noe med at den dagen det føles riktig så er man mindre redd enn ivrig? For min del føltes det riktig å bli sammen med kjæresten min, men det er litt skummelt nå. Familie og venner involveres og på den måten oppleves alt så mye mer forpliktende enn det har vært tidligere i forholdet. 

  2.  

    Jeg hadde opp til flere ganske nylig, spesielt to interessante.  Gikk veldig fort over fra en lovende til en ny, men det blir ikke noe av noen av dem. Litt surt fordi han ene (første) var helt fantastisk i senga, men det ble aldri noe mer enn det. Han neste var egentlig mye mer datete, jeg ble nesten skremt i starten. Han virket veldig fantastisk, og kjemien stemte så utrolig bra allerede fra første date. Jeg mener sånn fullklaff! Med tanke på at jeg er beskjeden er det veldig sjeldent.  Nå litt over en mnd. senere har han sluttet å svare på meldinger. Kjiping! Skjønner meg fortsatt ikke på det egentlig, han tok meg med på toppturer og kysset meg på toppen osv. :p

     

    Du har selvfølgelig rett, en dag så finner jeg meg en. Det har gått litt opp for meg at jeg kanskje ikke har vært så klar for et forhold som det jeg har trodd. Når jeg føler jeg kommer litt for nære noen er jeg litt redd han skal ta opp hva vi er osv. Tror jeg skal bremse litt nå! Møtte forresten en ute i helgen, morsomt fordi jeg var alt for full, men klarte å finne meg en kjekk likevel, så den dømmekraften har jeg fortsatt i behold ;)

     

     

    Tregt svar, men da kan jeg håpe på at det har dukket opp en bedre fyr kanskje, kanskje?

     

    Jeg må innrømme at jeg synes det er litt slitsomt i tillegg til at det er hyggelig. Må ta så mye hensyn på avgjørelser jeg tidligere bare tok (eks. middag, planer osv) :p

  3.  

    Ikke singel lenger, så skummelt. Samtidig så riktig! :D

    Gratulerer! Så moro :D Nesten sånn at jeg er stolt av deg, hehe.

     

    Haha, jeg er derimot like singel enda. Hver gang jeg tror at yes, dette er fyren, går det ikke likevel. Jeg begynner å gi opp.

     

     

    Gøy at du er her, var liksom litt derfor jeg måtte skrive her etter så lang tid som mindre aktiv! :D Det er veldig deilig på en måte, samtidig som at det er veldig mye som er nytt. Nesten litt surrealistisk :laugh:

     

    Gidder ikke dra noen fraser om at de dukker opp når du minst venter det, men med mindre du trekker deg helt tilbake så kommer det garantert til å dukke opp en eller annen fra intet og du kommer til å sitte med den teite følelsen om at de dukker opp når du minst venter det. Har du kanskje noen interessante for hånden nå?

  4. Hvordan spør man rett ut om noe slikt da? Sliter med å finne en formulering som ikke høres snål ut. Virker uansett merkelig ut for to i starten av 20-årene å være så seriøse, selv om jeg vil være det. Håper hun bare ikke føler behov for kontakt, fremfor at hun ikke er interessert.

     

    Anonymous poster hash: a286b...442

    Det blir kanskje litt "vinn eller forsvinn" i det spørsmålet, men det går kanskje ann å si noe som at det er ikke sånn at du trenger kontakt hver dag, men at du synes det er veldig hyggelig å få en liten melding innimellom-ish?

  5. Eller så føler hun kanskje at hun ikke trenger mye kontakt i mellomtiden? Jeg holder på med en som bor i en annen landsdel, og vi har ikke veldig mye kontakt i mellomtiden. Det begrenser seg til noen snaps om dagen, og jeg hadde ikke blitt stressa om jeg ikke fikk noe som helst, fordi jeg vet hvor jeg har han og at han er interessert. Dette er noe vi har blitt enige om at er okei fordi det kan bli litt intenst og altoppslukende med konstant kontakt. Det er selvfølgelig individuelt, så hvorfor ikke spørre rett ut?

    • Liker 2
  6.  

    Prøv å få temaet over på preferanser. Spør hva hun liker og si at du liker sånn eller sånn. Da burde hun ta hintet, og hvis du ikke gjør det så får du si det som det er. Ingen liker "hår i maten".

    Hvordan da tenker du?

     

    Ser for meg følgende, men det blir blir vel for rett på :p

     

     

    meg: Har du noen preferanser på hvordan jeg ser ut nedentil?

    Hun: Neei, hvordan da?

    meg: om jeg barberer ballene eller ikke?

    Hun: det gjør du som du vil om:)

    meg: ok, jeg liker å slikke fitte

    Hun: ok?

    meg: men det er bedre for meg om du barberer vekk litt av hekken

     

    ..

     

    Anonymous poster hash: 6e0c1...43b

     

    Du kan jo spørre rett ut hvordan hun foretrekker det, om hun liker at det er barbert, stusset eller urørt. Også peiler du det over til hva du liker. "Jeg pleier liksom å stusse/barbere det helt ned, fordi det er sånn jeg liker at andre har det" og da bør hun ta hintet. :)

  7. Det føles litt rart, sant? Hadde også en sånn for en stund siden, bortsett fra at han hverken var seriøs eller moden, så droppet det.

     

    Han jeg holder på med nå er et halvt år yngre, men vi er fra samme kull, så tanken på at han er yngre slo meg ikke før nå. Men det er vel strengt talt ingen aldersforskjell å tenke på for dere to? Han er jo moden som du sier. Spørsmålet er kanskje heller om du vil noe mer?

    Det føles mest rart fordi han er to "årsmodeller" yngre, men vi er likevel på samme sted i livet (begge studerer og det der). Nå må jeg nok bli litt bedre kjent med han for å kunne si om han er like moden som jeg vil ha, men det jeg har sett av han til nå lover bra.

     

    Om det er fra samme årskull, så spiller det i hvertfall ingen rolle! Folk tenker ikke på dato, bare året man er født.

     

    Også var det om jeg vil noe mer... Tipper folk her forlengst har skjønt at jeg er veldig ubesluttsom. Jeg kunne faktisk tenkt meg å bli bedre kjent med han, og det betyr at han er den første på lenge som jeg har vært interessert i å henge med annet enn på natta.

     

    Jeg må bare være så bombesikker på at jeg kan være seriøs med han, og ikke bare flørter med han fordi det er gøy. Orker ikke lange blikk fylt av hat på skolen. (Det blir et par sånne når man er ubesluttsom :p)

     

    Hvor fant du du nye fyr, Lykke-Lita?

    På en måte synes jeg det er litt morsomt at vi er like "flinke" med gutter, blitt en del historier siden i fjor!

  8. Skjedde det noe mer Krisha?

    Nei, jeg er litt tilbake i "gammelt spor" og har plutselig han og 4 andre for hånden, men jeg gjør ingenting med det egentlig. Mest fordi jeg på en måte ikke har lyst på kjæreste i det hele tatt fordi jeg føler meg for ung til å finne den jeg vil tilbringe evigheten med, og dessuten har jeg bare tid om natten.

     

    Kjenner alt i meg bremser med en gang jeg tenker på at jeg kanskje burde finne på noe som ikke involverer overnatting, så jeg har latt være å finne på noe som helst tilfelle de blir forelsket.

     

    Kjedelig å bare stå på stedet hvil, så jeg må vel handle før mulighetene forsvinner, og da velge en. :p

  9.  

     

    Skjønner ikke at dere har mage til å anbefale noen å prøve benzodiazepiner eller narkotiske stoffer som er avhengighetsdannende. Hvis du ikke klarer å sjekke opp noen i alkoholrus, så burde du i hvertfall ikke gjøre noe annet enn å jobbe med selvbildet ditt og lære deg å sjekke opp jenter i edru tilstand!

    Vel, det finnes folk som har for store problemer med sosial angst at det vil være nærmest umulig å jobbe med noe slikt, uten eventuelle medisiner. Ville selvsagt ikke anbefalt å selvmedisinere, men heller besøke en psykolog og få terapi, og eventuelt medisiner, som gjør det lettere å jobbe med problemene.

    Nå var det vel snakk om selvmedisinering var det ikke? Jeg håper du og andre som leser skjønner at jeg ikke siktet til de som faktisk har angst, for saken stiller seg annerledes dersom man har fått legemidler på resept. Med tanke på at disse legemidlene har bivirkninger som er så skumle at det nesten ikke er verdt å ta de uansett så burde egentlig ikke mennesker med diagnose som kvalifiserer til å få medisinene utskrevet ta de en gang (men er dessverre nødt fordi det tar tid å vente på hjelp). Poenget mitt er at man ikke bør ta så lett på det, og ikke selvmedisinere seg for å sjekke opp damer.

  10.  

    så jenter plukker ut gutter ut etter sosial status?

    Hvis en drittsekk er populær så er fortsatt bra å gå på han fordi han har status så dere får creds hos de andre jentene?

    Eller gikk det bort på ungdomsskolen?

     

    Anonymous poster hash: 4cc89...f01

     

    For å kommentere Krisha, så er vel rykte og sosial status mye av det samme, så å si at sosial status ikke spiller noen rolle for deg ville vært feil. Det er jo som du selv sier, hva sier det om guttens mentalitet når han går for hva som helst? Det senker selvsagt salgsverdien hans i stor grad, som igjen vil utelukke mange jenter med visse krav.

     

    Nåååja, hele poenget mitt er vel egentlig at jeg ikke finner det så attraktivt når gutter har rykte på seg for å ligge med mange og har en høy sosial status likevel. Men selvfølgelig spiller det en liten rolle at han er en fyr man ikke blir klein av å ta med hjem.

     

    I dag skal jeg på byen, ble invitert med av en kompis som jeg ofte pleier å gå ut med. Oppdaget etter jeg sa ja, at kompisen min inviterte meg fordi han har en kompis som er gira på meg... :laugh:

×
×
  • Opprett ny...