Gå til innhold

Vlumio

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vlumio

  1. Hei, i en senere tid har min internett speed gått kraftig ned på min galaxy s6. (Er på den siste oppdatering: 6.0.1) Klarte å ha rundt 30mbit/s, men nå er den rundt 10-15. Dette er skikkelig irriterende. Dette skjedde rundt jeg byttet abomennt til ice.net. Det kan også hende å ha noe med at jeg mistet telefonen min på bussen når jeg reiste meg (kanskje 15/30cm ned til bussgulvet)

     

    Når jeg først byttet til ice var 4gen ekstremt mye tregere. instalerte det man får i sms og det gikk mbit/sen litt opp, men forsatt er det litt tregt i forhold til telia som jeg hadde før( ice skal ha full telia dekning). Dette skjedde også før jeg mistet telefonen i bussen.

     

    Snodig nok fungerer telefonen oversakende bra på andre nettverk. Den er aller tregest på hjemmenettverket. Skolenettverket er helt greit. Andre enheter fungerer fint på hjemmenettverket...

     

    Jeg har prøvd å reboote både routeren og min galaxy s6. Prøvd også å slette cach and data på telefonen. Nå er jeg tom for ideer... Er det noen som vet hva jeg kan teste?

  2. Hei,

     

    Kort fortalt mistet jeg telefonen min i gulvet, kanskje ikke noe mer en 1m, jeg hadde i høretelefonene (som du får med når du kjøper telefonen) og trrs plugen knakk.

     

    Derfor har jeg prøvd allerede 2 ganger på å lodde tilbake ledningene på en trrs plug fra ebay.

     

    Når jeg var ferdig, så hadde jeg lyd i både i venstre og høyre, men skip,+ og - knappene på høretelefone funket ikke. Så vidt jeg vet skal rekkeføglen være left, right, mic, ground.

     

    Og left= grønn, right=rød, mic=svart, ground=avisolert.

     

    Er dette riktig og se gjerne på bildet nedenfor.

     

    Ps:Den avisolerte ledningen var rundt alle de tre andre.

    post-276356-0-48310900-1471346862_thumb.jpg

  3. Hallo, jeg var på ferie i montenegro, dagen vi var på biltur var vi innom en by. På kaia var det store fine yachter.

     

    Noen av disse eierne hadde et slags leketøy. Jeg har prøvd i ettertid å finne ut navnet på en av disse.

     

    Fra lang avstand så så det ut som et brett segway på vann, riktig nok med en plate istedet for hjulene. Rett og slett en plate med motor og flyteevne, plus en mulighet med svinge med henda.

     

    Er det noen som får står hva jeg mener engang? Kanskje noen som vet hva jeg mener også?

  4. Hei,

    Jeg prøver å hardcode en video med min egen substitle. Videoen er en .mp4 og teksten er en .srt.

     

    Jeg har sett flere videoer som viser hvordan jeg gjør dette med en pc tilgjengelig, men jeg prøver å gjøre det simpelt, og derfor kun bruke min galaxy s6.

     

    Noen tips/noen løsninger?

     

    Et lite takk på forhånd!

     

    (Vet ikke om dette er riktig sted å poste dette engang)

  5. Hei,

     

    Jeg fant uti går at min andre dualshock 4 L3 analog stick ikke fungerte. Den henger seg litt fast og går ikke så jevnt og smooth som den andre kontrollen. Den har tidens til å sette seg fast. Jeg har dermed funnet ut via youtube?, at jeg trenger en rensespray. Har funnet spray som på utlandske netthandler, men de sender desverre ikke noe til norge. Her er en link til så dere forstår hva mer jeg er ute etter. http://www.ebay.co.uk/itm/Electrical-Contact-Cleaner-Switch-Clean-Aerosol-Spray-Can-Dirt-Remover-New-/161893287806?hash=item25b197877e

     

    Har dere noen tips hvor jeg kan finne en slik spray i norge eller noe lignende?

  6. Det meste av spraymaling funker fint. Bare husk å gjør godt forarbeid så blir resultatet for det meste bra. Puss ned kontrolleren og legg på et lag grunning, så lakker du flere syltynne lag. Etter første lag skal du fortsatt kunne se grunningen. Når du e ferdig med alle lagene så legger du et lag klarlakk over for å beholde finishen lengere.

    men jeg tenkte mer maling forde det er lettere å bruke
×
×
  • Opprett ny...