Gå til innhold

Bjulfyboy

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bjulfyboy

  1. Borderlands 2 (pc)- storkoser meg i den fantastiske verdenen. Har forbedret seg på alle punkter siden enern.

    Guild Wars 2 (pc)- endelig et mmo som er nyskapende.

    Just Cause 2 (pc)- går aldri lei.

     

    Venter spent på Assassins Creed 3, er ikke ofte jeg kjøper collector edition, men når det gjelder AC må jeg gå for det beste :grin2:

  2. Hei :)

     

    Jeg er en gutt på 14 år som trenger råd til trening.

    Jeg sitter mye i ro og har tenkt å komme i form. Jeg trenger råd om hvilke teknikker som fungerer bra for kondisen. Jeg har allerede startet med litt jogging.

    Jeg vil også ha råd om styrketrening for å få litt muskler. Jeg har noen slynger hjemme og jeg har lest at det skal være god styrketrening. Noen som kan teknikker?

    Målet mitt er å trene 3-5 dager i uka.

     

    Håper på svar :)

     

    post-276167-0-12619500-1346619568.jpg

    Jeg har sånne.

  3. Skills i spillet her lander kun på spillern og ikke utstyr, levels eller noe annet tull som man er vandt til i andre MMO.
    Igjen en feilaktig kommentar. I World vs World har utstyr og levels utrooooolig mye å si. Dette er for min del ganske skuffende. Jeg skulle ønske at det var som i vanlig PvP hvor dette faktisk stemmer, eller at man kunne få xp i vanlig PvP. Sånn som det er nå må man forvente å bli ganket helt til man blir level 80. Det betyr ikke at World vs World ikke er rasende festlig uansett.

     

    Man er kanskje litt anhengig av gear i WvW, men lvl er man ikka avhengig av.

  4. Kommer serverene til å åpne mer plass hved lunch? Har tre venner som spiller nå, en av dem spilte på samme server som meg (gandara). De to andre skulle spille litt senere på dagen, men da var gandara full. Uten å tenke oss om joinet vi en annen server og etter det ble gandara full igjen med en gang....

×
×
  • Opprett ny...