Gå til innhold

sagola

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sagola

  1. daamn! KULT! jeg bor like ved hovedflybasen i norge og kjenner flere av pilotene så kan kanskje få prøve og snakke med dem om jeg kan få bli med en tur om jeg forklarer "situasjonen" ? :D det hadde iallefall vært enormt kult! :D

     

    crystal meth ? hva mener du med det ? at det er noe jeg må prøve ?

    har ikke så veldig lyst på en nedtur på amf igjen om det er noe lignende nedtur på den også.. har vært borti det meste av substanser oppgjennom livet.

    • Liker 1
  2. woow! det med mig'en så awesome ut!!! :D har ingen barn så jeg tenker på at foreldrene mine skal slippe og sitte igjen med min gjeld. derfor det selges. allerede vært 3 stk interesserte innom før megler har tatt seg av saken så regner med det går ganske kjapt. hva mener du går på to uker ?

  3. det skulle bare mangle etter alt jeg har utsatt familie og kjære for oppgjennom livet. har levd et texas liv så det er forsent og forvandles til en engel for og forhåpentligvis bli "husket som en engel" uansett... så jeg tenkte jeg skal prøve alt som er uprøvd og som er rått frem til jeg tar med familie på tur men klarer ikke og tenke klart på hva man kan gjøre så hadde vært flott med litt råd til det også :)

  4. diagnosen er i bunn og grunn selvforskyldt.. jeg jobber som lakkerer så jeg har lakkert og stått i gasser uten maske da den dugget på ( for dårlig verneutstyr) så jeg fikk kjemisk lungebetennelse som har utviklet seg til lungekreft samtidlig.. jeg vil helst ikke ha noe moralpreken da jeg nå fant ut at det faktisk var farlig og slurve med verneutstyr og må bøte med livet for det...

     

    legen sa 1 til 2 år om jeg var heldig da jeg har gått veldig lenge med smerter på lunger og hoste med blod osv før jeg faktisk dro til lege da jeg ikke hadde "tid" pga jobben...

     

    huset selger jeg i all hovedsak for og bli kvitt all gjeld så de etterlatte skal slippe og betale noe etter meg.

     

    ja Machu Picchu så jo fint ut. men hvor er det ?

     

    Jeg fyller 22 år i august nå. hva jeg tenker rundt døden ? hmm.. hva skal man si.. jeg tenker faktisk ikke så mye rundt om akkurat det med døden da jeg har følt meg udødelig etter mange hendelser jeg ikke skulle ha overlevd. så døden er ikke skremmende eller noe jeg tenker spesielt over. tenker kun på de jeg etterlater da jeg ikke vil fortelle de det igrunn.. men det må jo gjøres. vet bare ikke hvordan jeg skal legge det på bordet. jeg er litt spent på "hvordan det er å dø" er det noe som venter ? eller blir det bare mørkt og ikkenoe mer ? det er vel det beste svaret jeg kan gi deg ut ifra hvordan jeg tolket spørsmålet ditt Romis

    • Liker 5
  5. oi! hvor er Machu Picchu ?? er det noe sprøtt du har lyst til og prøve før det er forseint da ? f.eks kjøre motorsykkel ? hoppe strikk ? eller lignende ?

     

    som sagt. bare kom med spm om det er noe dere lurer på angående hvordan synet på livet forandres osv..

    jeg føler for og prate nå da jeg ikke kan gjøre det med familie og venner så setter bare pris på spørsmål fra dere uansett hva det måtte være :)

     

    supercz: Ja, sant som du sier. men jeg har lurt døden 11 ganger tidligere med bilkræsjer der det har vært umulig og skulle overlevd og masse mer ulykker og uhell så følte jeg var udødelig / uovervinnelig frem til legen sa jeg var døende..

     

    ja jeg har lyst og dra til vegas. men usikker på om jeg slipper inn pga et lugubert rulleblad..

    fallskjermhopp, strikkhopp og investering av ny motorcross til og fortsette fmx "karrieren" er igang! :)

     

    Ja jeg vurderer og ta en prat med dama og forklare det til hu. Men er redd hun forteller det til sin "svigerforeldre" altså familien min... jeg forklarte henne at jeg ikke kunne ha et forhold nå pga at jeg har sklidd ut på ruslivet igjen og ikke vil utsette henne for abstinenser og slikt en gang til. men har lyst og fortelle henne sannheten så hun ikke tror jeg er en narkoman. vet bare ikke hvordan jeg skal fortelle det til henne...

     

    Det rareste med hele greia er at jeg faktisk ikke finnes redd.. jeg føler en "befrielse" på en måte. jeg er ikke redd døden. jeg vil bare oppleve mest mulig før tiden er ute akkurat nå! det jeg tenker på er de jeg etterlater da de allerede har gått igjennom en del familietragedier så vil ikke utsette de for for mye enda.

     

    men håper dere kommer med spørsmål som sagt da det er godt og snakke om det! :)

  6. Hei. som tittelen sier så har jeg nå fått dødsdom av min lege..

    Jeg har ikke fortalt det til noen og har heller ikke planer om og gjøre det enda.

     

    jeg har holdt det inni meg nå siden jeg fikk beskjeden, (2 uker ca tror jeg)

    så jeg måtte bare få skrevet det og forhåpentligvis vil noen prate med meg om det.

     

    jeg har noen spørsmål til dere jeg også håper på svar på. men dere må også bare spørre ivei om det er noe dere lurer på som f.eks hva tanken var da beskjeden kom osv...

     

    Det jeg da lurer på er som følger :

    Har du / dere en drømm dere absolutt vil gjøre noe med ? noe dere vil prøve ? steder dere vil reise ? (helst ikke typisk turist/reisemål som thailand osv)

     

    Jeg selger nå huset mitt for og flytte hjem igjen for og tilbringe tid med dem. men jeg har som skrevet ikke tengt og fortelle noe enda.

    Jeg vil gjerne LEVE og oppleve en del en stund før jeg evt forteller det og spanderer på familien en tur på cruise eller noe sånt.

    gjorde det slutt med dama for og spare henne for smerten da jeg plutselig en dag ikke er der mere..

     

    Dette er IKKE tull så håper ingen sletter tråden og evt flytter den om den er plassert feil..

    Håper på svar og evt spørsmål da jeg føler for å prate om det og jeg ikke vil fortelle det til venner / familie enda.

    • Liker 8
  7. Du lakkerer i opptil 36 timer i strekk? come on

     

    come on hva?

    lyst til og prøve ???

    vi sandblåste og lakkerte i 36 timer i strekk med noen får kaffepauser og det er faen ikke tull en gang..

    vi er for lite lakkerere i firmaet så når vi får varer som haster må vi stå på helt til det er ferdig.. altså det hender seg vi står 2 døgn i strekk... etter de 36 timene så dro vi hjem for og sove og fikk sove i 5 timer før sjefen ringte igjen og vi måtte komme for og gjøre en 1/2 times jobb før vi fikk hjem og sove til neste dag igjen...

    industrilakkering/maling er ikke for hvem som helst... vi er 3 stykker som fortsatt holder ut.. det har vært 15 stk innom bare i løpet av 5 år som ikke har taklet og jobbe lengre enn maks 5 mnd'er før de ble utbrendte...

    sandblåsinga tar knekken på nakke, skuldre og rygg på folk flest.. mange som blir sykmeldte bare etter 1 time i sandblåsehallen.. så om du har lyst til og prøve og ikke tror meg.. værsågod! send meg en privat meld så skal jeg fikse prøvetid for deg og se om du takkler det.

    • Liker 3
  8. Min erfaring med mine tattiser er at du snakker med tattovøren om hva du ønsker så tattovøren får komme med forslag til deg og du velger ut i fra det. siste sleeven jeg tok nevnte jeg bare 3 ting jeg ville ha med og når jeg kom noen dager etter hadde hu diska opp den råeste sleeven jeg noen gang har sett!!! hun fortalte også at det beste resultatet ble når du forteller hva du vil ha så de får tegne det i "sin stil" å dermed får litt utfordring istedet for og gjøre den samme jobben de har gjort 10 ganger tidligere den dagen før du kom. :)

×
×
  • Opprett ny...