Gå til innhold

FruK79

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av FruK79

  1. Åh... jeg leste USB-tilkobling og tok det for god fisk. Men eksempelvis disse: https://www.power.no/gaming/pc-og-tilbehoer/gaming-headset/razer-kraken-kitty-v2-gaming-headset-quartz/p-2297001/ Hadde man kunnet benyttet en adapter her, eller blir utlyden borte da?
  2. Hei! Min datter ønsker seg disse til jul: https://www.power.no/gaming/pc-og-tilbehoer/gaming-headset/razer-kraken-bt-kitty-quartz-gaminghodetelefoner/p-1142312/ Å kunne voice'e med andre er vel så viktig som katteørene. 😆 Som mange av dere vet er Bluetooth og Nintendo Switch helt på tur når det gjelder innlyd/voice/mikrofon. (Bluetooth mikrofon kan ikke benyttes med Switch, man kan kun høre andre.) 1. Vil det fungere å kable Razer Kraken til Nintendo Switch med en adapter? Adapteren må være USB - Aux da NSwitch kun har Aux-inngang (undocked), eller vil utlyd/mikrofon blir borte da? (Kabel fastmontert på headset -> USB koblet i adapter -> Adapter med USB som ta overfører til AUX.) 2. Dersom jeg kjøper et trådløst headset; Kan jeg bytte hele (lade)kabelen som medfølger til en USB-C (som er i headsetet) -> Aux (som ta vil være i switchen.)
  3. For meg var det helt nødvendig, de reddet bokstavelig talt livet mitt. Har gått på dem i fem år. Nedtrapping fra 20 mg: 15 mg i tre uker 10 mg i to uker 5 mg i to uker 0 Etter hent stopp kom de værste symptomene. Har lest at «støt» også er vanlig ja, men uansett hvor vanlig alt er er det såååå forferdelig. Nesten uutholdelig. Men har fått tips om å gå opp til 5 mg hver annen dag, men vil avklare med lege først. Bare kjipt det er fredag!
  4. Dette er slitsomt! Helt usannsynlig svimmel og tør ikke å gå eller kjøre bil og i tillegg spenninger/kriblingen i beina så jeg ikke får sove… vurderer å starte på laveste dose igjen bare for å slippe abstinensene.
  5. Hei, Spørsmål til dere som ble dårlig ved oppstart av Cipralex OG som nå har seponert. Jeg har stått på Cipralex 20 mg i 5 år og skal nå seponere. Da jeg startet på 10 mg var jeg dårlig av bivirkninger en måned. Ønsker å høre med dere som ble dårlig ved oppstart, om dere ble like dårlig/dårligere ved nedtrapping, og når i nedtrappingen det værst. Er så utålmodig med å komme i gang, men ønsker jo ikke å risikere å ødelegge ferien på utenlandsreise. Planen er: 15 mg 1-2 mnd 10 mg 1 mnd 5 mg 1 mnd Slutt
  6. Edit: Funker gull! Tusen takk! Det står både Ø og Æ på begge, så det da kan jeg kanskje bare bytte som du nevner NoBo. Tester det jeg!
  7. Hei! Ø og Æ på keyboardet mitt har danske oppsett eller noe så de er omvendt av hva jeg er vant med. Hvordan kan jeg bytte om dette? Bare vippe dem av og bytte plass?
×
×
  • Opprett ny...