Jump to content

delxzen

Medlemmer
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

100 :)
 1. Husker jo de som trafikkerte Vestlandet på 70-tallet. De ble jo gjerne kalt "hydrofeilen" på folkemunne. Dette konseptet var jo ikke helt problemfritt. Så da lurer jeg jo på: Hva er nytt nå?
 2. Når man ikke har noe annet å skrive om, så finnes det jo alltids en ny vinkling rundt temaet kvinnelige ledere. Så interessant! (Snork...)
 3. Minner meg om de gangene jeg har hjulpet til ved flytting i gamle bygårder. Mye svette og banning med sofaer, senger, piano(!) og alt mulig opp og ned trange trapperom. Her er i det minste trappene rette. Men hvis noen bekjente kjøper den nederste kassen og spør meg om å hjelpe til med å flytte?... Vel den dagen tror jeg kanskje ikke jeg føler meg helt bra.
 4. Det er mindre traumatisk å bli utsatt for lommetyveri enn å bli stoppet og ranet. Kanskje man hadde vent seg til begge deler hvis det skjedde hver dag?
 5. Dette ligner på det som skjedde på midten av 80-tallet. Har ikke lært noen verdens ting. Eller så var vel antakelig disse krabatene født, eller for ung til å lære noe av det. Vi tror fortsatt på å bygge inn i himmelen.
 6. Et poeng med å legge ned Fornebu lufthavn var vel å bli kvitt flystøy?
 7. Dette er verdiskapning i ordets rette forstand. Gledelig at vi kan lage ordentlige ting i Norge og få økonomi ut av det. Og dette er jo faktisk en en hjørnesteinsbedrift. Når byrådsleder Raymond Johansen presterer å kalle serveringsbransjen i Oslo for hjørnesteinsbedrifter, er det nesten så jeg blir litt flau. Heia Grodås!
 8. Gjør plass til en babe, så er det kanskje noe for James Bond.
 9. Hvor lenge vil MS-Office leve? Hvor lenge kan vi ha tillitt til lagring? Hvordan skal våre etterkommere, la oss si om 100 år, håndtere dokumenter laget i ulike versjoner av ulike verktøy som ikke finnes lenger? Jeg er sikkert ikke den eneste her som sitter med gamle Wordperfect-dokumenter som knapt lar seg gjengi originalt. Og "gammel" i denne sammenheng er altså 25 år!
 10. Dette er interessant. Mange slike miljøfarlige undreprosesser som man ellers aldri hører om. Mest (om ikke all) fokus er jo på klimagasser. Som jo er viktig. Men det finnes åpenbart mange andre utfordringer å ta tak i. Greit å vite at dette ivaretas her hjemme. Men jeg har sett litt av verden, og innser at sikker avfallshåndtering i Norge/Nordsjøen sannsynligvis er unntak i global sammenheng. Det lille jeg har lært om fracking til nå virker ikke betryggende!
×
×
 • Create New...