Gå til innhold

Mute

Medlemmer
  • Innlegg

    160
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mute

  1. Plutselig utføres tilbake/venstre og høyreklikk/scroll uten at jeg rører noen av disse knappene. Utrolig irriterende! Den har vært sånn lenge, men da skjedde det kanskje en gang i timen. Nå etter at jeg reinstallerte Windows gjør den dette hele tiden. Utrolig plagsomt, det gjør det nesten umulig å surfe på nettet, samt å spille. Er det noen som har peiling på hva som har skjedd og hvordan dette kan fikses?

    Takk!

  2. Tusen takk for dette glimrende innlegget, andylove! Mye klokt du kommer med. Jeg kommer nok til å gjøre mye mer research før jeg bestemmer meg. Liker å være 100% sikker før jeg kjøper noe, denne PSUen kommer nok til å bli brukt i mange år fremover. Lurer også da litt på om 500W er nok? Jeg kommer nok ikke til å hoppe på SLI eller crossfire toget, da jeg er opptatt av støy.

  3. Ellers vil jeg si at IQ-tester bare er tull. Det eneste IQ'en kan si om en person er hvor god den personen er til å løse IQ-tester, og INGENTING annet.

    7826160[/snapback]

    Ble du bitt av en IQ-test som liten? ;)

     

    IQ-tester viser faktisk høy korrelasjon med generell intelligens.

    7830186[/snapback]

     

    Jeg bare lurer litt på hvordan man måler generell intelligens? Gjennom tester som ligner på IQ tester?

  4. Heisann

     

    Jeg har fra før:

     

    AMD 64 3200+ "venice"

    1 GB Geil ram

    Gigabyte k8nf-9 Hovedkort

    2x Hitachi S-ATA harddisker

    X800XL skjermkort

    Mist 350W PSU

     

    Jeg er ikke helt oppdatert på hardwarefronten. Grunnen til at jeg vil oppgradere er relativt treg ytelse når jeg behandler bilder i photoshop, jeg holder ofte på med flere bilder samtidig. Råfilkonverteren Nikon Capture NX og Nikon view kjøres ofte i bakgrunnen såvel som winamp og en del andre applikasjoner. Jeg har også lyst å begynne å spille litt igjen, så jeg må ha et OK skjermkort som takler dagens spill, gleder meg som en unge til Armed Assault.

     

    Jeg tenker da at mere minne og en dobbeltkjerne prosessor vil hjelpe meg? Jeg er ikke ute etter å ruinere meg selv, så jeg er ikke ute etter det råeste, det jeg vil ha er et realt ytelsesboost :-)

     

    Jeg tenker i første omgang å beholde hovedkortet, og kjøpe 2 GB ram (holder dette?), og en Amd X2 4200+ "manchester". Høres dette bra ut? Vil jeg tjene på å bytte til AM2 i forhold til ytelse i fotoprogram?

     

    Skjermkort er fremdeles veldig usikkert. Fra flere fotoforum har jeg hørt at 2D kvaliteten til Nvidia ikke er på ATIs nivå, dette er veldig viktig for meg da jeg holder mye på med fotoredigering. Er dette noe som henger igjen fra fortiden? Har for tiden peilet meg inn på enten x1950 pro, eller geforce 7950 GT. Mottar gledelig tips på denne fronten.

     

    Litt usikker på om strømforsyningen min vil holde. Burde jeg skaffe meg noe kraftigere?

     

    På fohånd tusen takk!

  5. Jepp, skal det være skivebrems så må det være hydraulisk! Har selv Shimano XT, helt syke bremser! men prisen er deretter.. Sist jeg skjekket var det ca. 5500,- fram+bak løst.

    Jeg er veldig enig med deg, XT bremsene er skikkelig gode. Men prisen på 5500 er vel mildt sagt en overdrivelse, du kan vel få dem for 2500 nå. Hvis du vil ha billige, kjempegode hydrauliske skivebremser er absolutt shimano deore 525 bremser tingen.

  6. Jeg synes ikke Z680 er mye for pengene. Jeg har ikke hørt Z5500 ,men jeg synes ikke Z680 er mye for pengene.  Jeg kjøpte noen saker og da kjøpte jeg en sony 5x100 (selvom den trakk 210W ifra nettet) også noen Eltax  høytalere for 1000kr

     

    Dette kom på 3000kr... Bedre lyd enn logitech settet? Faktisk så var dette så mye bedre at jeg brukte disse sakene i en hel måned før jeg byttet de ut.. (logitech settet var her bare 1dag =P).  Dette var stereo og jeg savnet ikke de 3 siste høytalerne (center er ganske unødvendig for de fleste i denne prisklassen).

     

    Det er faktisk ikke så mange filmer som bruker bakhøytalerne skikkelig. Derfor funker det fint å se film med Stereo.

     

    Og det å ha 5.1 er oppskrytt.. Trenger man lyd ifra 5kanaler? Dere har da ikke hørt hvordan det er å se på et skikkelig Stereo oppsett..  Sier man ikke at det er mer morsomt å se på film med et logitech Z680.

     

     

    Logitech Z680 er ikke mye for pengene. Uansett hvordan man vrir og vender på det. Z5500 skal jeg ikke utale meg om ,men mange sier at de ligner.

    Da er vel du fort i mindretall? Personlig mener jeg z-680 danser i ring rundt stereo oppsett til samme prisen når det kommer til *film*/*spill*.

    Danser z-680 i ring rundt stero opsett til samme prisen?

    Hvis vi skal sammenligne Z-680 og et stero anlegg, så får du MYE bedre lyd for 3k!

    Det blir feil å sammenlikne et 5.1 system mot stereo. Hva som foretrekkes kan selvfølgelig diskuteres, det er klart lyden får høyere fidelitet med et stereoanlegg. Men ved spill og filmtitting kan en sub og 3 ekstra høyttalere bidra sterkt til å øke innlevelsen.

  7. Auda, tollen hadde jeg ikke tenkt på! Tenkte bare at Play.com sender alt i to pakker, slik at det ikke skal bli over 200,- per pakke. Faen :blush:

     

    Kanskje jeg må vente meg et lite fortollingsgebyr? Hvor mye vil dette isåfall være, noen som vet?

    Jeg har en god og en dårlig nyhet til deg.

     

    Den dårlige: Du må betale moms og fortollingsgebyr på varer over 200 kr. Moms på din pakke blir omtrent 53 kr og postens fortollingsgebyr er 150 kr, altså må du lange ut 418 kr til sammen for spillet, dette er vel litt mer enn spillet koster i norske butikkhyller.

     

    Den gode: Vanligvis bryr de seg ikke når det er en så liten overskridelse. Krysser fingrene for deg :)

  8. Alltid når det PC-anlegg diskuteres kommer det slike HIFI-posører og proklamerer at disse anleggene ikke er verd fem flate øre. Sannheten er at dette er anlegg som gir vanvittig mye valuta for pengene, mye mer enn f.eks. seriøse hifi-anlegg. Når folk spør hva slags billig bil de bør kjøpe til by/jobb kjøring og folk anbefaler Polo eller en billig Toyota, er det meningsløst å komme å si at det er kun Ferrari eller Porsche som duger, det er fjortisser som kjører Polo etc. Hver til sitt bruk sier jeg.

  9. Grunnen til at jeg lager denne tråden er fordi at jeg tror mange sitter med vrangforstillinger over hvordan man forbrenner fett.

     

    En to-timers gåtur brenner mer fett enn styrketrening! Når det gjelder aerob aktivitet (lav intesitet, lang varighet) så foregår det slik: Kroppen forbrenner glykogen allerede etter et par minutter med aktivitet. Etter at glykogenlagrene er brukt opp, starter kroppen å forbrenne fett. Dette skjer etter ca en time med aerob aktivitet. Det utrolig hvordan folk blir lurt. Flere treningsstudioer averterer med "Fett-forbrenning." Disse kursene varer ofte i ca 45 minutter, ergo det skjer liten eller ingen fettforbrenning.

     

    Det er faktisk mulig å forbrenne fett ved anaerob trening. Trening over den anaerobe terskelen fører til spalting av glykogen og dannelse av melkesyre, og dette fører til at du stivner. Forbrenningen av fett ved anaerob trening skjer i ettertid av treningen, når kroppen skal kvitte seg med melkesyra. Det er derfor viktig at du har en viss mengde melkesyre i kroppen. Derfor egner ikke styrketrening seg for deg som vil forbrenne fett. Den melkesyra som eventuelt opparbeider seg når du trener, blir eliminert i pausene mellom hver serie.

     

    Vil du forbrenne fett? Mitt tips: Gå/jogg deg en lang tur og spis riktig.

    Vel, både ja og nei. Under selve økten vil du f.eks. ved en gåtur på 2 timer forbrenne mer fett enn ved en styrkeøkt på en time. Men etter styrkeøkten vil forbrenningen være høy i flere timer for "å ta seg inn i igjen". Ved slanking er det absolutt veldig veldig nyttig med styrketrening, både fordi det hjelper veldig mtp. høyere forbrenning, men også fordi muskelmassen bevares mye bedre.

  10. Etter en periode uten godteri og sukkerholdig brus smaker plutselig ikke cola og melkesjokolade godt lenger.....

    Det er helt sant! Etter at jeg sluttet å drikke 2 liter Cola om dagen synes jeg ikke at det er spesielt godt, jeg drikker for det meste bare vann. Melkesjokolade er en annen historie though.

  11. Du må spise mindre ja, men ikke finn på å spise alt for lite, ca 500+700 kalorier mindre enn dagsbehovet. Spiser du for lite kommer du til å miste muskler, det er fett du vil miste. Du kommer nok uansett til å miste litt muskler, men mister du for mye kommer du til å ødelegge forbrenningen og det kommer til å bli mye MYe vanskeligere å miste fettet. Så ikke prøv for hardt.

    Lykke til!

×
×
  • Opprett ny...