Jump to content

Studie101

Medlemmer
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

1584 profile views
 1. Hei! Er det noen skal ta denne eksamen på BI på mandag? Jeg trenger hjelp med noen oppgaver blant annet hvor jeg regner ut p-verdi ved hypotesetest. Anyone?
 2. Hei! Jeg finner ikke noe informasjon om familiegjenforening når referansepersonen er student, jobber deltid og er selvstendig næringsdrivende. Har noen vært i lignende situasjon eller kjenner noen som har vært og kan hjelpe meg litt. Jeg tar opp fag så er ikke fulltidsstudent og jobber som ekstrahjelp i butikk samtidig som jeg driver hobby hjemme fra. Skal søke neste år 2021.
 3. Jeg har nå regnet ut hvor mange prosent riktige svar jeg hadde, altså svar som er helt like med sensorveiledningen og jeg kommer på 11 av 26 poeng dvs 42% riktig. Det er uten oppgaver som delvis er riktig. Det er en oppgaver som jeg helt bomma på og 3-4 deloppgaver. Mens de er delvis riktig. Hvis jeg beregne halv poeng på disse så jeg opp på ihvertfall 13-14 poeng. Til sammen var det 7 oppgaver.
 4. Jeg har aldri vært god på matte uansett hvor mye jeg prøver. Jeg slet med igjen andre økonomi kurs også. Utenom økonomi kurs så har jeg gode karakterer. Jeg har prøvd alle gangene å virkelig få det til. Denne gangen var jeg helt sikker på at jeg kom til å få en god karakter men hadde ikke lykken på min side. Jeg øver på eksamensoppgaver og er tilstede på forelesninger. Som sagt det er det eneste jeg mangler for å fullføre studiet og må finne en ut vei.
 5. Jeg har hørt at det er mulig men er ikke sikker. Vet du hvordan jeg kan finne ut hvilke statistikk kurs fra andre studiesteder jeg kan få godkjent? Hvordan finner jeg ut at tilsvarer samme kurs som på BI?
 6. Ja, jeg fikk ikke noe kontakt med BI sist jeg prøvde. Kanskje fordi det er ferie nå. Jeg skal snakke med rådgiver og forklare situasjonen min. Satser på at det skal gå bra! Synes det er veldig vanskelig på BI når det kommer til sensur. Jeg har virkelig fått bra karakter på eksamen som jeg visste jeg ikke kommer til å bestå og omvendt så jeg skjønner ikke hvordan det kan så stor forskjell på sensur på samme skole.
 7. Hei, Jeg går på BI og bestod ikke fjerde gangs eksamen i statistikk. Jeg har klagd men har ikke fått svar enda. Jeg har sammenlignet min besvarelse med sensorveiledning og hadde mye riktig så jeg skjønner ikke hvorfor jeg fikk bestod. Jeg har tidligere møtt opp til alle eksamen og gjort mitt beste på alle. Det er det eneste kurset jeg mangler for å fullføre studiet. Så jeg lurer på om noen har lignende erfaring og kan anbefale meg hva jeg skal gjøre videre. Jeg kommer selvfølgelig til å søke om femte forsøk men vet ikke om jeg får det innvilget. Hvilken andre skoler har lignende kurs som jeg kan få godkjent av BI? Trenger virkelig hjelp. Er veldig stresset.
 8. Ingen fra BI som hadde mikro igår?
 9. Hei, Er det noen her som hadde eksamen i Mikro i dag som synes den var vanskelig i forhold til tiden? Hvorfor ble den gjort til 3 timer? Synes eksamen var dårlig lagt opp.
×
×
 • Create New...