Gå til innhold

Dolan

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dolan

  1. I tillegg, så liker jeg ikke Gnome Shell. Så klart så kan man innstallere et annet miljø også bruke det i steden. Arch derimot kommer uten noe skrivebordsmiljø.

     

    Har ingenting i mot Unity sånn egentlig, er ikke slikt at jeg hater det, men når jeg så på Unity for første gang så jeg at det ikke var noe for meg. Når jeg ser på Unity i dag så har jeg samme tanker.

  2. Dreamweaver er drit. Eller, kommer ann på hvordan du bruker Dreamweaver, om du ikke koder selv, så er det drit.

    Anbefaler heller å kjøpe en skikkelig editor som SublimeText(Kjører på Mac, Windows og Linux) for selve kodinga/utviklinga også ligge unna Dreamweaver.

     

    Edit: Espresso 2, etter hva jeg så på skjermbildene ser mye bedre ut enn dreamweaver.

     

    Også, Dreamweaver er tungvint å bruke på Mac, i forhold til på Windows.

  3. Tror jeg kanskje skal skrive et essay i morgen, om det finnes en oppgave hvor jeg kan det. Blir første gangen jeg skriver et essay.

    Noen som har noen gode tips for essay sjangeren? :)

    Et brodelig råd. Ikke skriv en sjanger du er usikker på. Bommer du helt, stryker du :p True story bro :L

    Se gjennom dine gammle tentamner og se hvilken av dem du fikk best karakter på. så velger du den sjangeren du klarte det best på! :)

     

    Siden jeg har en idiot av en norsklærer. Så har vi kun skrevet sakpregete tekster på nynorsk. Hvor jeg får 4-ere fordi jeg er for dårlig i nynorsk, så vet ikke om artiklene jeg har skrevet er bra nok…

  4. Noen som har ideer på hva man kan få oppgaver om? Tema man kan gå inn på? Selv håper jeg på å få skrivet om konspirasjonsteorier, men jeg er usikker på om hva jeg kan trekke inn osv, tips??

     

    Takk på forhånd (:

     

    Prøv å finne kjente konspirasjonsteorier. Finnes for eksempel mange om 9/11. Man er jo ikke sikker på om konspirasjonsteoriene stemmer(er løgn), eller om sannheten vi kjenner er løgner.

×
×
  • Opprett ny...