Gå til innhold

EGGE

Medlemmer
  • Innlegg

    66
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EGGE

  1. Bestilte en skriver hos elkjøp sist onsdag, 9.aug. Ettersom jeg ikke fikk bekreftelse på at varen var sendt, og heller ikke fant noe info om ordren på nettsidene, ringte jeg kundeservice sent torsdag. Etter ca 15 min (arg) fikk jeg snakke med kundekonsulent som kunne fortelle at pakken var ferdig pakket og klar til utsending fredag morgen. Bedre sent enn aldri, så slo meg til ro med det. Fikk i dag mail fra elkjøp om at pakken ble sendt ut i morges, 14. aug. Syns det er dårlig service av elkjøp å bruke 3 virkedager på å få sendt ut pakken, spesielt når jeg ble lovd at den skulle sendes fredag. Mistenker

    at kundekonsulent dro en hvit løgn for at jeg skulle opprettholde bestillingen. Kanskje en bagatell, men nok til at jeg ikke bestiller hos elkjøp igjen.

  2. Har prøvd å koble om routeren uten at det ble noe bedre. Rekner med at jeg som mange andre har fått et dårlig produkt fra Dlink, en god del som er misfornøyde med routeren under produkterfaringer. Kjøper ny. Noen som har forslag til en bra en i prisklassen 500-1k? Helst nærmest 500. Vil det forresten være en god løsning å kjøpe en standard router og koble dlinken til den? Kun maskin med kablet nettverk jeg bruker til fildeling.

  3. Trodde det var greit med brannmur både i router og os? Modemet støtter ikke upnp, har heller ikke mulighet til å konfigurere dette, kun nettleverandør som kan, men dette har vært byttet en gang uten at noe forandret seg. Andre med samme leverandør har ikke samme prob. som meg. Skal uansett prøve upnp påp router og xp. Portene er åpne og jeg bruker netlimiter. Hjelper ikke uansett hvor mye jeg setter ned opp hastigheten.

  4. Vil gjøre et siste forsøk med min 624+ trådløse router før jeg bytter den ut. Mitt problem

    er at når jeg kjører fildeling (dc++/bitcomet) så kneler nettverket delvis. Det vil si at farten på nedlasting kan være ok, men surfingen blir problematisk, laster ofte ikke sidene. Kjører jeg begge programmene samtidig, kan jeg bare glemme surfing. Søking i dc++ blir også treg eller fungerer ikke når det står på som værst. Tror ikke problemet ligger i winxp pro, har reinstallert, prøvd flere brannmurer og oppgradert firmware i router. Har prøvd to forskjellige kablede nettverkskort uten at dette løste noe. Samme prob. i både firefox og explorer. Har noen tips om hva jeg kan prøve, ev. også i xp for å løse problemet mitt?

  5. skal kjøpe meg noe så enkelt som et kablet 100Mbit nettverkskort , og lurer på om det egentlig utgjør noe stor forskjell om man bruker 100kr eller 400kr? kan noen eventuelt anbefale et kort som holder mål? bruker lan kun til adsl, er koblet opp med router, og kjører en god del fildeling som bittorrent og dc++.

  6. Får kun brennt på 2,4x med min nec nd-1300, setter jeg på 4x får jeg bare opp power calibration error. Har prøvd å rense spilleren. Har også prøvd forskjellige plater. Har installert ny firmware uten at dette hjalp. Spilleren brente på 4x før. Når jeg renser spilleren, får jeg da kun renset lesehodet, eller er lese og brennehode samme enhet? Er det ellers noe jeg bør sjekke med tanke på oppsett av spiller osv?

  7. Har nettopp kjøpt kortet, og det fungerer på vanlig 2d. Men når jeg kjører 3dmark05 så svartner skjermen etter 2 sec av første test, og pc må restartes. Har nyeste driver fra nvidia. Tror ikke det er psu som er for liten (350w chieftech, har prøvd å koble fra alle unødvendige vifter og disker, men samme problem). Klarte å kjøre americas army en stund, men når jeg satte på max detaljer så kobla alt ut igjen. Har også prøvd å klokke ned prossessor. Har ikke klokka gpu. Noen som kan anslå hvor feilen ligger? Er det feil på kort eller er det software eller annen hardware? Hadde vært greit å vite om jeg skal reinstallere eller bare sende kortet tilbake til komplett.

     

     

     

    Specs

    amd xp 2600

    2* crucial 512mb

    msi kt3 ultra-2

    chieftech 350w psu

    sb live player 5.1

    highpoint rocketraid 1520

    2* maxtor 160gb

    1* wd 80gb

  8. etter å ha snakka med folka på webshopen i dag, og de sa at cpu skulle fungere greit uansett, satte jeg inn den ene. Starta fint som xp2100, men når jeg satte opp til 166fsb som den skal kjøre på kom den opp som xp2500, og systemet var ustabilt som f. første gangen jeg har opplevd heng i bios. Så cpu blir returnert til webshop.

  9. Fikk for noen dager siden en xp2600 som jeg hadde bestillt. Helt ute ved kanten var det hakk i kjernen, den metallaktige overflaten var brutt. Ringte webshopen og de sendte ny, men, arg, den er likedan, ikke fullt så ille, men likevel. Den første var det ca 8 små hakk rundt kanten, nr 2 ca 5. Det største hakket er i underkant av 1mm. Er disse cpuene som de skal være? Har hatt 3 andre cpu fra amd som har vært helt fine. Noen andre som har cpu med slike hakk i?

  10. Hei, skal ha ny pc igjennom jobben, fra dell. Skal bruke den til endel tallknusing, altså vitenskaplige programmer, analyser osv. Er litt usikker på hva som er best til oppgaven. Er xeon bedre til dette her enn vanlige prosessorer? Er doble minnekanaler en fordel? Hva mer bør jeg tenke på når jeg velger komponenter?

  11. har v.1.1.2 , og har også endel susing fra alle høytalere. Ringte logitech i dag, og de mente det ikke skulle være noe støy fra min versjon. De mente det kunne være feil med pod eller subdelen. Ble bedt om å sende inn hele rukla, arg. Er jo en liten formue i porto, så vet ikke om det er verdt det. Hvor mye støy bør en godta fra et slikt anlegg? Er jo tross alt et dyrt anlegg.

×
×
  • Opprett ny...