Gå til innhold

Gutt_96

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gutt_96

  1. Ikke sant, endelig noen som sier noe som gir mening. Orker ikke å høre det "out of the world"-tullet til Akroev om at aviser bare publiserer negative ting etc, for det stemmer heller ikke. Ironien kan du bruke et annet sted "Hyggelig at du overså det" ;) Synd for deg hvis du følte deg skuffa, for slik tull som det der orker jeg ikke å bruke så mye tid på å diskutere. Men jeg lurer egentlig bare på om det er meg som bare får negative kommentarer for hver eksamen?

  2. Jeg leste hele, men jeg reagerer på at du forventer at det skal være mulig å teste oss i alt av pensum på 30 minutter! Det er helt umulig, så det er ikke slik at de skal trekke deg for de kapitlene de ikke fikk testet deg i, noe de heldigvis ikke gjør! Det er noe du missforstår, Akroev, og jeg håper du tenker med hjernen i stedet for rumpa. Du hadde spart deg for mye. Forresten, er det vel forskjell på hva som tolkes av negative og positive kommentarer? Aviser skriver blandt annet også mye om folk som feirer 17. Mai. Det er jo bare koselig? Sprer en slags glede i oss, og det samme gjør gode tilbakemeldinger på eksamen. Da jeg fikk BARE negative kommentarer på eksamen når jeg fikk 3'er, så lurer jeg jo selvfølgelig på hvorfor jeg ikke fikk stryk?

  3. Altså, jeg hadde eksamen i dag og fikk ingen positiv tilbakemelding og jeg besto... Så jeg synes sånn sett at det er kjipt at de ikke forteller oss noe vi utmerket oss kjempe godt i heller. Det er ikke sånn at jeg forventer at de skal fortelle alt vi gjorde bra. Kanskje du burde tenke før du skriver, Akroev ;) Tøff kan du leke her, men i virkeligheten funker det nok ikke, nei! Du, de skal ikke se på i forhold til hele pensum... Man får ikke testet en elev i alt på kun 30 minutter, så du burde nok lære å tenke logisk ;)

  4. Jeg bare reagerer på at det står på Udir at sensor og eksaminator skal prøve å se det eleven kan og IKKE det eleven ikke kan under muntlig eksamen. Hvorfor er det da alltid slik at jeg etter muntlig eksamen alltid kun får vite det jeg ikke mestrer? Og hvis de bare skal se på det jeg kan, sier det ikke i seg selv at alle bør få 6 da?

  5. Så lenge du jobber jevnt med faget, er aktiv i timene og følger med og tar hensyn til å lære deg det du går glipp av raskest som mulig, skal du nok greie deg! Siden du har en grei karakter i p-matte, antar jeg at det skyldes bare latskap og ikke det at du har noe slags angst for tall, og dermed vil ikke s1-matte være så vanskelig med arbeid. Lykke til :)

  6. I kompetansemålene for Samfunnsfag er bærekraftig utvikling nevnt:

     

    "

    • diskutere omgrepa økonomisk vekst, levestandard, livskvalitet og berekraftig utvikling og forholdet mellom dei"

    Norge som internasjonal aktør er ikke nevnt direkte, men det står blandt annet at du må kunne forklare om dems norske utenrikspolitikk, økonomisk politikk og Norge som velferdsstat, og ut fra det kan du knytte om Norge som internasjonal aktør. Blandt annet kan de f. eks bidra med mye hjelp til andre land fordi de har mye olje. Dems utenrikspolitkk går blandt annet på å forebygge fattigdom og krig, og dermed hjelper de andre land og økonomiske politikk handler blandt annet om sysselsetting og det å lykkes i markedet.

    Synes selv kompetansemålene er ganske omfattende i samfunnsfag, men det kan man ikke gjøre noe med....

×
×
  • Opprett ny...