Gå til innhold

Nistad

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nistad

  1. Bruker du trådløsnettet deres og har lav hastighet, er du vel kanskje mer med på å trekke ned hastigheten, siden du vil bruke airtime ganske lenge pga. lav hastighet....

     

    Spørsmålet er jo hva du evt. kan gjøre klientmessig hos deg. Er det en bærbar pc med intern wlan du bruker? Hvilken pc?

    selve hastigheten er grei, går så klart opp og ned.  Men det er vell gamingen som blir problemet her. Har to stasjonære pceer. En gammel Aspire x1930 og En helt ny gaming pc. Bruker en Tp-link archer usb

  2.  

    Nå er ikke jeg så skarp på fiberteknologien, men det skal vel la seg gjøre å trekke egen fiber inn i huset fra boksen, slik at du får eget modem og abonnement. Dette må du nesten høre med en ISP om.

    Rettelse:

    Høre med huseier om - huseier må høre med ISP og du må antagelig ta kosten med å gjøre jobben.

    Ville heller satset på å overtale huseier til å få trekke kabel fra dems modem og til din leilighet.

     

    takker for svar! Problemet med de over er at de er fast bestemt på at om jeg får ledning ned, så "tar jeg alt nettet" i følge de. Å det vil gå kjempe tregt oppe hos de, fordi dette har de nettopp prøvd... Så litt usikker på hvordan jeg skal få overtalt de. Men igjen, takker for svar. Får se hva jeg får til! Sleng gjerne igjen noen ideer om hva jeg kan si til de, så jeg faktisk får overtalt de. Hadde vært så mye lettere (og billigere) å bare fått en ledning ned..

  3. hei. Jeg leier leilighet i første etasje. Bruker wifi av de som bor over meg. Det er lagt fiber i huset. De over vil ikke ligge en nettkabel ned(de tror jeg tar alt nettet da:P) Så det jeg lurte på er hva som må til for at jeg skal få mitt eget nett, da det allerede er fiber i huset. (Boksen er rett utenfor inngangsdøren min) Begynner bli rimelig lei av å game med over 500 i ping. Ingen innganger i boksen utenom den som allerede går videre opp langs huset. 

  4. hei. trener og har trent en ganske god stund no. jevnlig. men tidligere idag når jeg trente, så merket jeg noe spesielt når jeg tok situps. måtte bare gi meg med situpsa til slutt. i det jeg gjorde situps så fikk jeg ett slags trykk/press i høyrearm, så bare bygget seg opp, jo fler situps jeg tok. akkurat som man blåser i en ballong :p bare lurer på hva dette kan være.

  5. hei. har de siste 4 ukene begynt å trene styrke, cardio samt fotball. har også fått ett helt nytt kosthold enn jeg tidligere har hatt. før satt jeg veldig mye inne, å spiste ikke så veldig sunt.

    etter jeg begynte med dette føles det som synet har blitt litt dårligere, jeg blir veldig svimmel når jeg reiser meg, spesielt om kvelden. kan også bli uvell etterpå .

    drikker mye vann og spiser veldig sunt. bare lurer på om det kan ha noe med at jeg har snudd værdagen helt på hodet, med nytt kosthold og mye trening.

    og hva som kan gjøre at jeg blir veldig mye mer svimmel enn jeg gjorde før når jeg reiser meg opp. pulsen kan også bli lav og deretter høy igjen mens denne svimmelheten pågår.

×
×
  • Opprett ny...