Jump to content

Zicozz

Medlemmer
 • Content Count

  285
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

204 :)
 1. Hvor lang tid jeg har hatt har da ingenting med saken å gjøre. Har lov til å øvelseskjøre så har jeg lov til å øvelseskjøre, jeg kan ikke straffes for å "kjøre bil uten å ha lov til å kjøre bil" om jeg faktisk har lov til å kjøre bilen. Om det stemmer at jeg har lov til å øvelseskjøre så blir eneste straffbare forhold kjøring uten L og ekstra speil.
 2. Bakgrunnen for at jeg ikke hadde gyldig førerkort er at jeg for 3 år siden fikk 3 års godkjennelse for bruk av medisiner (medisiner jeg ikke har brukt det siste året).
 3. Hei, ble i helga stoppet i kontroll, og da fant jeg ut at mitt førerkort gikk ut for ca 14 dager siden, og det kom vist nok til å bli veldig dyrt. Men i ettertid har jeg tenkt litt over det, og jeg hadde en passasjer i sidesetet som var over 25 år og har hatt førerkort i 40+ år så teknisk sett så kan jeg vel si at jeg øvelseskjørte kan jeg ikke det?
 4. Nå kan det jo hende at Qualcomm faktisk har fått ordnet opp i disse problemene da. OnePlus skal jo også lansere en telefon med 810 om en måneds tid, og "senere i år" blir fort Q2 2016 med Qualcomm.
 5. Hvor har du lagt inn bestilling? Finner den ikke på Prisjakt
 6. Er noe som starter kl 18:00 i dag
 7. Fokuset for E3 er Xbox. Windows-ting kommer på PC-Gamer eventen og GamesCom. Helt på slutten nevnte de også at de vil bringe titler til Windows.
 8. "? Ligger flere generasjoner foran" "avansert at det ligger intet mindre enn en hel generasjon foran alt selskapet hittil har sett."
 9. Problemet er som du sier at dette gjelder alle, og at det derfor er vanskelig å beskytte seg mot, og å vite hvem en faktisk kan stole på. De to som sitter med mest personlig data er nok Facebook og Google, og hovedproblemet i mine øyne er at det nettopp er disse to selskapene som tjener penger på denne dataen da begge selskapene lever så å si 100% på å selge reklame til oss basert på deres profiler av oss. Så det eneste du kan gjøre er å være forsiktig med hva du faktisk gir de av data. Microsoft har bl.a. vist at de er villige til å kjempe for våre rettigheter med at de for tiden er i rettsen med FBI (mener det var FBI ihvertfall) pga de nekter å levere ut data som er lagret på servere i Irland. Jeg har til gode å se lignende saker med Facebook og Google innvolvert.
 10. https://blog.destiny.gg/protection-from-ddos-attacks/ Skal vist nok være en god guide også.
 11. Hvor effektiv er man egentlig under et slikt regime? Får ikke jeg nattesøvnen min så er jeg ubrukelig neste dag. Og bruker de noe stimulerende til å holde kjøret i gang så funker bare det en liten periode før det blir bare rot. Er skeptisk til folk som hevder å ha jobbet et enorm antall timer. Enda til gode å høre noen som hevder de jobber mer enn 24 timer i døgnet da. Det finnes forskjellige døgnrytmer hvorav den mest ekstreme består av 6 20-minutters søvnfaser i løpet av ett døgn
 12. Ja, for med Android får du jo alltid sendt ut oppdateringer som gir deg det siste og beste Ellers så ser jeg ikke helt problemet her. Dagens mobiler har rett og slett ikke hardware som er kapabel til å gjøre denne jobben. Blir som å klage over at du ikke kan kjøre GTA V på ultra med to 4K-skjermer på ett Geforce 680. Er du helt sikker på det? At det ikke bare er en hype for å gi insentiv for å selge nye mobiltelefoner? Jeg trodde Windows 10 skulle inn over alt. Jeg trodde gamle PC'er som kjører Windows XP skulle over på Windows 10 etc. Windows 10 skal inn over alt, selv Lumia 520 som er en billigtelefon som ble lansert tilbake i 1. halvdel av 2013 får Windows 10, men det betyr ikke at de kan benytte seg av alle de nye funksjonene. For at en skal kunne benytte seg av Continuum så må telefonen ha hardware som støtter det, og ingen av dagens telefoner har dette.
 13. Ja, for med Android får du jo alltid sendt ut oppdateringer som gir deg det siste og beste Ellers så ser jeg ikke helt problemet her. Dagens mobiler har rett og slett ikke hardware som er kapabel til å gjøre denne jobben. Blir som å klage over at du ikke kan kjøre GTA V på ultra med to 4K-skjermer på ett Geforce 680.
 14. Byttet til MediaPortal for lenge siden uansett, og har aldri sett meg tilbake.
×
×
 • Create New...