Jump to content

Elvis Plesly

Medlemmer
 • Content Count

  697
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei, trenger litt hjelp. Har OC 6600k til 4,6GHz og den er stabil, ligger på 35-40 i temp når jeg spiller. Ram er på 3200MHz etter å ha fikset det i bios også. Men i task manager så ser jeg at spill drar kanskje 60-70% CPU og GPU drar bare 10-20%. Høres ut som hard bottleneck. opplever også at enkle spill som lol får plutselig fps dropp, eller at i generellt gaming så blir skjermen svart men lyden fortsetter. Når dette skjer må jeg skru av og på pcen. Alle drivere i nyeste i alt. noen forslag?
 2. Jeg forstår! 5700 xt har blitt et sikkert valg nå mtp at jeg har freesync på skjermen min. å oppgradere minne er også sikkert. lander nok også på AIO som du linket, får også kanskje litt mer plass så det ikke blir så stappfullt i midten av maskinen. tusen takk for gode råd! Har ikke gamet på 2 år så det her er veldig etterlengtet!
 3. Hva er forskjellen? Jeg har en tårnkjøler fra før av men den kanskje ikke duger?
 4. Kult! Da tror jeg at jeg er enda mer sikker på valget på 5700 xt siden den er jevn med 2070 super og da kanskje 5700 xt vil duge for disse tunge AAA-spillene som battlefield og battlefront? ?
 5. Ja det glemte jeg å nevne. Skjermen jeg kjøpte har freesync (dog har jeg lest att man kan bruke nvidia kort på freesync skjermer?) men da tror jeg at jeg har funnet det jeg skal ha! oppgradering till 3200mhz 16gb ram rx 5700 xt skjermkort corsair hydro cpu kjøler da har jeg to spørsmål som gjenstår: med disse nye oppdateringene behøver jeg altså ikke gjøre noen andre endringer i mitt oppsett? Alt kommer til å funke med hverandre? av det jeg kan lese er corsair kjøleren vannkjøler, men jeg har aldri riktig forstått vannkjøling. Skal jeg fylle på med vann regelmessig? Eller hvordan funker denne corsair kjøleren? Beklager hvis det er det mest noob spørsmålet som har kommet fram på det forumet her ?
 6. Ja rgb er fint men om jeg har helt lukket chassi ser jeg ingen grunn til det ? Å kjøpe en 1080 ti låter veldig rimelig, men jeg glemte å nevne at jeg bor i utlandet for tiden. Ser at på finn så selges disse for 5000kr ca, men ikke noe på bruktmarkedet her jeg bor. etter lite googling av deres forslag ser det ut som at rx 5700 xt er det som er mest verdt for pengene sammenlignet med f.eks 2070 super? Ser ut til at benchmarks er ca det samme men opptil 1000kr billigere.
 7. Aha, men jeg behøver ikke sånne rgb farger, så ser jeg at det finns 1-200kr billigere minnekort på 3200mhz 16gb, er det noe forskjell på dem? for eksempel https://www.komplett.no/product/945683/datautstyr/pc-komponenter/minnebrikker/corsair-vengeance-lpx-ddr4-3200mhz-16gb
 8. Takk for svar, er 1080 ti bedre enn 2070 super? Hvorfor skulle jeg valgt den ene over den andre? og hva er forskjellen på t.ex 3600mhz minnekortet?
 9. Og så klart hvis et budsjett på 5000kr ikke funker med mine ønskemål må jeg jo gå opp. La oss si 5-10000kr i budsjett! og jeg er ikke ute etter en killer maskin, bare noe jeg kan nyte høye innstillinger med og som passer med den nye skjermen min.
 10. Hei, takk for svar! Budsjett er jeg fleksibel med, men i total oppgradering (ikke for bare skjermkort) hadde jeg kanskje tenkt meg rundt 5000kr +-. Kan strekke meg enda mer om man får vesentlig bedre ytelse og samtidig levetid i form av hvor lenge det varer på spillmarkedet. Minnekort er 2x4gb 2400mhz. Jeg er litt usikker på rad aio fra corsair, kan du linke meg det du tenker på? Jeg tenker ikke først å begynne med oppgradering før om 1-2 måneder. Så om det kommer en oppgradering av skjermkort i nærmeste framtid så venter jeg gjerne!
 11. Hei! vurderer å få liv i min noen få år gamle budsjett gaming pc igjen. Utstyret ser som følgende ut: CPU: i5 6600k skylake CPU cooler: cooler master hyper 212 evo Strømforsyning: evga supernova 750 watt Motherboard: msi z170a s-1151 motherboard Lagring: sshd seagate 1tb OS disk: samsung 850 evo 250gb ssd minne: corsair vengeance 8gb (2x4) GPU: gtx 780, standard (ikke ti eller noe) Chassi: fractal design define støydemping Det jeg lurer på da er som følgende: Er CPU fortsatt bra? Kanskje overklokke den i så fall? om jeg overklokker cpu, holder den cpu cooleren til 6600k? må jeg bytte motherboard ved eventuelle endringer? I hovedsak er dette de eneste endringene jeg tenker å gjøre jeg vil gå opp til 16gb i minne, skal jeg kjøpe 2x4gb ekstra av samme modell eller hvordan burde jeg gå frem? jeg vil oppgradere gpu, jeg har sett på rx 580 8gb, som en mye bang for buck gpu. Hva tenker dere om den? Jeg har også kjøpt en 144hz 27” 1440p skjerm. Jeg ønsker å spille nyere singleplayer spill på høyeste grafikkinnstillinger (death stranding og nyeste star wars for å være spesifik) men også spille online spill som destiny 2, apex, wow, csgo og lol. Vil utstyret jeg har nå og oppgradering til rx 580 være nok for nyeste spill på høyeste innstillinger? Hvor lenge vil en rx 580 vare framover i tid tenker dere? Vil dette oppsette passe bra til skjermen jeg har kjøpt? om rx 580 ikke er et bra valg, hvilket skal jeg da velge? Jeg kan ikke ha et alt for stort kort siden chassin ikke er så stor pris kan jeg være fleksibel i å gå opp i om det er verdt å gå opp, men rx 580 på rundt 2000kr virker veldig bra mtp alt det bra jeg har lest om det
 12. Hei, lurer hvordan visumkrav fungerer. Jeg ser det er flere land der man ikke krever visum å komme inn på, dersom man er norsk statsborger. Oftest har de maks opphold på 90 dager til sammen. Men noen har også for eksempel "90 dager i hver 180 dagers periode". Eksempel er dette Tonga under denne Wikipedia linken: https://en.wikipedia.org/wiki/Visa_requirements_for_Norwegian_citizens Der står det "90 days within any 180 days period". Betyr det at dersom jeg for eksempel drar dit i dag, og er der i 7 dager. Må jeg vente hele 180 dager til før jeg kan dra tilbake til Kongo igjen uten å søke visum? Så om jeg vil dit tilbake om 1 måned, så krever de visum?
 13. Alt ser likt ut som det gjorde før, det er den samme som alltid har vært aktiv.
×
×
 • Create New...