Gå til innhold

MajestyDT

Medlemmer
  • Innlegg

    124
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av MajestyDT

  1. Samms skrev (27 minutter siden):

    Kanskje dei skal sjå på samanhengen mellom den industrielle revulusjon og befolkningseksplosjonen også? Å stabilisere verdas befolkning på førindustrialisert nivå hjelper mykje på miljøbelastninga menneska ugjer på naturen.

    I 1920 var det rundt 2 miliarder mennesker i verda, kanskje det skulle vere målet for 2120?

    Enklere å gjøre noe med befolkningsantallet enn utvinning av kull, olje og gass, mener du?

    • Liker 4
  2.  

    imponerende og interessant fly - men det må da vel bli en enormt skummel belastning på midtvingen ?? burde de ikkje hatt doble midtvinger og hel halevinge så kroppene ble bundet sammen av tre vinger og vingespennet ble smalere ??

     

    designed av microsoft ingeniør, så da blir vel ting deretter.

    Paul Allen er ikke ingeniør, han er en investor.

    • Liker 1
  3.  

    2006 ringte de vil ha tillbake Macken sin.

    Zzz... Mac handler om kombinasjonen hardware og software. Hvor bra det funker skjønner man først når man har brukt Mac som utviklermaskin noen år, for så å prøve å få til et like godt oppsett på en standard pc. Det får man ikke til. Kastet bort dager på å forsøke og få en god utvikleropplevelse med native Windows-programmer i kombinasjon med Ubuntu shellet på Windows 10 (overhodet ikke produksjonsklart og fullt av bugs), fulgt av forsøk på å kjøre en kombinasjon av Windows i bunn med Ubuntu på topp som VM (gav x antall blåskjermer som gjorde at jeg mistet arbeid og til slutt korrumperte vm-disken), for til slutt bite i det sure eplet og dualboote. Essensielt måtte jeg velge mellom bra utviklingsmiljø og støtte for kommersielle standardprogram. Heldigvis er det greie webklienter for mye nå til dags, så investeringene i 1Password, Evernote, Wunderlist, etc er ikke tapt og jeg greier meg.

     

    Tar man med timeprisen for en utvikler med i beregningen ville plutselig en like godt specket Macbook Pro sett veldig rimelig ut mot Dell XPS-en min.

     

     

    Sier nok mer om deg og dine egenskaper enn Windows som utvikler-OS.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...