Jump to content

macoo

Medlemmer
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

About macoo

 • Birthday 02/22/1995

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei, har lyst til å dra på kamp på emirates denne sesongen, men har litt problemer med å forstå hvordan man bestiller billetter. Var mest lysten på å se arsenal-tottenham men ser ut som det skipet har seilt nå. Jeg har ikke noe medlemsskap. Har sett litt rundt, men eneste jeg finner er svartebørs, eller fotballturer som er like dyre som svartebørs. Noen som vet hvordan det er lurest å kjøpe billetter?
 2. 16 000 for en trampoline???
 3. Den så ikke så dum ut. Skal se litt mer rundt i butikkene før jeg bestemmer meg Tror nok taket må bli på 5000, er 18 år, har lite penger og kommer jo ikke til å bo hjemme i evigheter.
 4. Den samme tv-en kostet 4000 i sverige, så kanskje det er tilbud elns, ikke vet jeg.
 5. Vil selvsagt bruke så lite penger som mulig, men maks er kanskje 4000-5000.
 6. Hei alle sammen, vil kjøpe ny rimelig tv men kan ikke så mye om tv-er. Den skal stort sett være til spilling og film, og ønsker å kjøpe 40-42 tommer. Lurer på dette: Er det vits å investere i en 100hz, eller holder det med 50hz? Burde jeg gå for LED, LCD eller Plasma? Har sett litt rundt på nettet, og har sett på denne tven: http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/40FU3253/thomson-40-led-tv-40fu3253 Er denne bra nok? Takker for svar
 7. Michu får min stemme, imponerende hva han klarer i en liten klubb som Swansea
 8. nei, ikke blueray! vil ikke ha en dyr shitkonsoll som ps3
 9. macoo

  Hva heter sangen?

  Hei folket. Er det noen som vet hva den sangen heter, som minner om månelandingen, og som ofte brukes i filmer? Den er dramatisk og er en symfoni eller noe.
×
×
 • Create New...