Gå til innhold

BalderHv

Medlemmer
  • Innlegg

    119
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BalderHv

  1. zanta skrev (På 2.6.2023 den 20.20):

    Er det kun i filutforsker du ikke finner filene? Ser du filene hvis du logger inn på https://onedrive.live.com/? Har du tatt backup av din OneDrive?

    Sidespørsmål: Hvorfor betaler du for Officepakken? Det er jo gratis å bruke online-versjonen av Word, Excel og Powerpoint når du er innlogget i OneDrive fra en nettleser.

    Jeg finner filene når jeg skroller nedover i OneDrive men når jeg søker i søkefeltet (søk i alt) kommer det ikke fram om det er langt nede på lista. Jeg betaler MS365 Family abonement for jeg mener det er noen funksjoner der som ikke er i gratisversjonen, bla bruker jeg std brev med logo og bedriftsinfo. 

  2. Jeg abonerer på MS Office og bruker word men jeg får ikke fram saker jeg har skrevet lenger enn et par mnd tilbake. 

    Er det noe jeg kan stille inn?

    Det er lagret i OneDrive og heller ikke her hjelper det å søke selv om det ligger der.

    Jeg har og har hatt dette abbonementet i flere år:
    Microsoft 365 Family
    Neste betaling 10. mai 2024, kr 1 199,00
  3. Hei. Jeg har en "lollypop" refleks (som på bilde) jeg kan svinge ut fra bagasjebrettet for at biler ikke skal komme for nær.  Men jeg så en sykkel med lignende stang med ledlys i farger. Jeg har lett på nett men finner det ikke. Kan noen hjelpe?

    SVH6_A_default.jpg

  4. God idé men jeg finner ingen som kan brukes mot TV.  OS på TV (LG) tror jeg ikke takler det.  Eller er det bare p&p?

    Jeg POE på switchen kabelen til TV kommer fra men har satt den uten men det kan jo byttes om den strømmen kan brukes.

  5. Da har jeg forsøkt det som har vært foreslått uten hell. Det er når dekoderen er aktivert at det trådløse nettet faller ut. Om jeg tar ut nettverkskabelen til dekoderen og setter den direkte i TV beholdes wifi. AppleTV har ikon for Altibox og det ble løsningen. Nå fungerer alt perfekt og  Altbox-dekoderen sendes på loppemaked😡

  6. Vi har hatt Telenor internett og pga stort hus 2 ASUS RT-AC66U B1 i AP modus(kablet). Nå har vi fått fiber og må forholde oss til  Altibox.  Da ble det trådløse nettet vekk bortsett fra i nærheten av den nye ruteren.  Iflg teknikker på kundesenteret var det bare å kable Asusene til  ruteren og flytte dem tilbake så ville problemet løse deg. Det så bra ut i starten men etter en kort stund (noen minutter) ble det trådløse nettet fra Asus vekk. Det kommer og går. Jeg kontaktet kundeservice igjen (ventet 1t 20min☻). Det var det ingen hjelp å få. De hadde bare service på sine produkter. Jeg resatte en av ruterne og startet på nytt. Den er kablet pluss at en kabel går til Altiboxe- dekoderen.  TV fungerer men det trådløse gjør det ikke.  Nå kommer jeg inn på ruteren men ikke på nett.  Den er på AP modus. No Connection kommer raskt.

    Noen forslag til hva som er feil?

    ASUS.jpeg

    ASUS2.jpeg

  7. Jeg bruker dette men får bare alternativ å skrive ut i PDF format og da blir det ikke som det er i Word.

    Hvordan kan jeg få til det?

    En ting til: muligheten for å sette inn dato er ikke alltid tilgjengelig.

    Jeg bruker OneDrive. 

     

  8. Strømadapteren til en skjerm tok kvelden og jeg kjøpte ny på eBay. Samsung AC adapter. Nå viser det seg at pluggene er ulike og jeg tenker å koble den gamle pluggen på den nye adapteren. Problemet er at den gamle har coax-ledning (hvit innerleder) og den nye 2leder kabel (hvit og svart). Er det greit? I tilfelle hvordan kobler jeg og finnes det overgang å få?

    77306082_440611156599937_3424196207545679872_n.jpg

×
×
  • Opprett ny...