Gå til innhold

ZiPe

Medlemmer
  • Innlegg

    157
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ZiPe

  1.  

     

    Er det ikkje mulig å tilrettelegge for ei litt anna rute utan at det blir ein omveg?

     

    Uansett, dette er berre spekulasjon frå min side. Men kan oppførselen skyldast at ho føler at ferdselsretten som ho har ikkje blir respektert og at ho derfor gjer eit poeng ut av dette kvar gong ho går forbi?

     

    Vi anrettet en mye mer praktisk ankomst for både henne og oss der hun hadde mulighet for å kjøre tett på sitt eget hus uten og være i nærheten av oss, hun vil heller spasere flere meter på vår tomt for å komme til hytten.

     

     

    En alternativ anlagt adkomst er jo fornuftig tenkt, men hvis dette "konseptet" evt. først kom på bordet etter rettstvisten(?) som hun vant så kan det hende at årsaken til at hun insisterer på å fortsette gå langs husveggen er fordi hun brukte tusenvis av kroner på advokater. "Da skal jeg jammen ha valuta for pengene og" + og være trassig.

     

    Vanlig tror man at en domstolavgjørelser setter et punktum, men i worst case er det kanskje begynnelsen på fortsettelsen.

     

    vi betalte rettsaken og omkostningene,  vi var villige til å gi henne tomt ved bruk av annen adkomst noe som er svært gunstig, som alle bortsett fra henne garantert hadde sagt ja til.

  2. Er det ikkje mulig å tilrettelegge for ei litt anna rute utan at det blir ein omveg?

     

    Uansett, dette er berre spekulasjon frå min side. Men kan oppførselen skyldast at ho føler at ferdselsretten som ho har ikkje blir respektert og at ho derfor gjer eit poeng ut av dette kvar gong ho går forbi?

    Vi anrettet en mye mer praktisk ankomst for både henne og oss der hun hadde mulighet for å kjøre tett på sitt eget hus uten og være i nærheten av oss, hun vil heller spasere flere meter på vår tomt for å komme til hytten.

     

    usikker på om hun muligens sa noe om at vi ikke sa hei til henne når hun gikk forbi , dette var da samtidig mens hun sa vi var gale i hodet.

  3. Sidan naboen har ferdselsrett så må ein ha ein viss terskel for forstyrrelser. Utan å kjenne forutsettningane for ferdselsretten så er vell denne begrunna i at naboen skal ha full rett til å bevege seg foran huset for å komme til og ifrå eigen eigendom.

    Så i forhold til eventuelle ordensforstyrrelser så må dei være langt over det ein hadde akseptert dersom nokon uberettiga gjekk forran huset.

     

    Mitt beste tips er å sette opp ein levegg. Dette hindrer innsyn til huset, og den same veggen gjer at naboen kan gå flrbi utan å bli beglodd.

    Hun går 1 meter fra huset så blir veldig upraktisk og sette opp levegg.

  4. Det er snakk om en hytte ( så kun aktivtet der om sommeren)
    Det er klart at vi ikke er uskyldige i denne saken, men har lagt dette bak oss etter hun vant frem i en rettsak for 6 år siden om ferdselsrett, siden da har det stort sett vært stille oss imellom, vi har ikke provosert med verken hagemøbler eller slikt.
    Hun har på en måte gått litt "vrang" så er ikke mulig å få en dialog med henne, så vi svarer ikke på det hun sier.

     

     


     

  5.  

    Det skal sies at vi har et svært dårlig naboforhold. Nå har det seg slik at naboen har ferdselsrett rett foran huset vårt som går til sin egen tomt. Problemet er nå at hun skriker og roper til oss, blant annet når vi sitter ute og spiser middag. Dette er litt slitsomt, og jeg lurer på om det er noe man kan gjøre med dette?

    Dokumentasjon i form av lydopptak i f.eks. et halvt år (lydopptak er lovlig, videoopptak er mer i gråsone). Det er ikke nødvendig å gjøre oppmerksom på at alt blir tatt opp, men det kan være at vissheten om det får naboen til å beherske seg.

     

    Man kan vel stort sett filme på egen tomt?

    Dessuten stoppet hun opp i 2 min og pekte med fingeren aggresivt, endte med at vi måtte gå inn i huset :/

  6. Det skal sies at vi har et svært dårlig naboforhold.

    Nå har det seg slik at naboen har ferdselsrett rett foran huset vårt som går til sin egen tomt,
    Problemet er nå at hun skriker og roper til oss, blant annet når vi sitter ute og spiser middag.
    Dette er litt slitsomt, og jeg lurer på om det er noe man kan gjøre med dette?


     

  7. Ville stått over. En coil koster ikke fryktelig mye, 1000,- kanskje, men brente ventiler er mye mer arbeid.

     

    Flott om du kan skrive litt mer utfyllende poster i fremtiden. Eksempel under. "Med rep osv" er ikke så lett å tolke. Du har brukt det utrykket flere ganger i tråden, hva mener du egentlig?

     

    med reprasjoner som kommer til bilen, eller biltypen normalt

  8. Toyota Carina 2,0 GLI 1992, 387 400 km 13 300

     

    Tromler og støtdempere bak bør nok skiftes ble sist på ca 200.000 km. ellers servicer tatt oljeskift, filter, reg.reim hver 100.000km på bilen. har selgeren sagt.

    men kjøper ikke til den prisen..

  9. Du kommer til å spare svært mye på det første alternativet. Med mindre du elsker å bli skitten under neglene ville jeg frarådet deg å kjøpe tysk premium til under 50 000,-.

    Toyotaen har ikke fulgt service de siste årene skrev selger men har skiftet olje og oljefilter da det skal, har vært på eu kontroll og rettes deretter og registremen er skiftet på 185 000.

     

    men den trengs vell ikke så mye reprasjoner ? i senere tid ?

     

     

  10. Neste gang han kommer åpner du døra iført nettingstrømper, truse og en lekker magetopp. Inviter han inn på en gøy drink og klask han på stumpen i det han entrer døra. Kall han "tullemannen" så ofte som mulig.

    Om muligheten byr seg kan du tafse han litt på låret.

     

    Ved mindre naboen din har skjulte, homofile tendenser vil dette garantert holde han unna leiligheten din i all fremtid.

    Kan gå på en kraftig smell der ja

  11. Saab 9-5 stasjonsvogn?

    hmm. men er vell lik en volvo v70. som vi valgte og selge.. hadde også endel bulker siden jeg brukte den mye. men var problem med håndbremsen ofte, og bremsene var ikke særlig gode (men deilig og myke :p).

     

    blir endel penger på rep siden de fleste er gamle og høy km

×
×
  • Opprett ny...