Gå til innhold

David Moe

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av David Moe

  1. Har byttet fra et Asus dual OC 560Ti 1gb til ASUS GeForce GTX 1660 Ti DUAL OC 6gb, og nå sliter jeg med å få på maskinen. Hender seg jeg får den igang i safe mode (eller low res mode?) av og til. Første jeg tenker selv er for svak PSU. Kortet krever 450W og jeg har 500W, men den begynner å bli gammel (ca 7 år). Trudde uansett det nye kortet skulle være mere energi-effektivt enn det gamle. Får igang maskinen med integrert grafikk og ny GPU plukket av. Noen som har råd?

     

    Kortet piper regelmessig under oppstart. Kommer til Windows logo før det går ett litt lengre pip og signalet faller ut.

     

    På bildet er PCI kontakten jeg bruker. Kun 1 av 2 lys lyser over kontakten. Usikker på om dette har noen betydning

     

    Hva jeg har gjort/prøvd:

    -Fjernet gamle drivere med egen software

    -Installert nye drivere

    -Byttet på RAM brikker

    -Slått av på PSU og tappet maskinen for reststrøm

    -Prøvd gamle drivere

    -Satt inn det gamle kortet, funket normalt.

    post-273517-853205_thumb.jpg

  2. Driver å skall lage Konfirmasjons film til lillebror. has masse film på små kasetter. fikk ikke til og overføre film direkte over fra kasetten pga manglende driver til kamera. Istede bruker jeg en dvd brenner som jeg kobbler opp med kamera og brenner i Real time. Problemet er at når jeg putter dvd'en som e brent i pc'n er det ingen filer på den når jeg åpner den på pc'en. Hadde vert kjempefint om noen med kunnskap innen feltet kunne ha hjulpet til så jeg får ordnet en film til konfirmasjonen!

    post-273517-0-62765400-1409059131_thumb.png

  3. Hei! Tok valget mellom å bruke penga på konsoll eller oppgradere pc'n. å ble såklart pc! Alle komponentene mine er up-to-date utenom GPU. Er en gammel nvidia 560TI (Asus Dual Top) er en 1000 (+/-) mhz 2Gb og 3000 klokke hastighet. Så er på utkikk etter nytt. Så da spør jeg dere som er flinke på data om hvilket PCI express 3.0 kort til 4K og nedover som er best idag? :huh: Sekter mot å kunne maxe BF4 når det kommer ut. :)

  4. Internet fungerer ikke på min Komplett summer gamer. Formaterte hele pc'n pga at den virus av noe slag (Trolig via Guild wars 2, mista brukeren og når jeg skulle hente Serial koden fra mailen min for 10'ende gang var mailen blidt slettet) isåfall, Det står at jeg er tilkoblet wi-fi nettet hjemme og at det er så og si fullt signal. Når jeg prøvde å oppdatere steam lastet jeg ned med 1-1,5 kbs.. Om jeg prøver å laste inn en nettside kobbler automatisk nettverke ut (Får det stjerne/sol ikonet over nettverks ikonet) på Enhetsbehandling inne på kontroll panel Under pc'navnet er det en kategori som heter ''Andre enheter'' og i den en driver som heter ''Ethernet-Kontroller'' som det er et varselskilt på (Utropstegn) På kategorien nettverkskort ser allt fint ut, Nyeste driver installert og hele pakka Men uansett får jeg ikke onkli nett... Dvd'n som fulkte med Komplett pc'n med nettverks driver er installert men får fortsatt ikke nett.. på den Ethernet-kontrolleren står det ''Driveren for denne enheten er ikke installert (Kode 28)'' og når jeg prøver å søke etter driver står det at den ikke finner. Det er alt jeg klarer å komme med, noen som kan noe med dette? :huh:

  5. Har en Keeway X-ray Enduro 2007 Moped 50CC, Med AM6 Motor. Plomberinga er tatt ut men den går fortsatt bare i 70.. Og veldig dårlig akselerasjon. Nonen som vet andre måter å trimme på? Modifisere luft eller bensin filter? Dyse? hva sm helst, Vill at den skall gå i 100km/h :)

  6. Trenger hjelp til å velge mellom disse grafikk kortene:

    -ASUS GeForce GTX 560Ti 1GB

    -Gainward GeForce GTX 560Ti 1GB

    -PowerColor Radeon HD 7850 2GB

    -Sapphire Radeon HD 7770 1GB

    -Sapphire Radeon HD 6870 1GB

    -XFX Radeon HD 7770 1GB

     

    Kan ingenting om Radeon kortene :p

    Liker å spille bf3, mw2, guild wars 2, crysis 2.

    Prosessoren jeg ska bruke er i7 2600k

     

    P.S: All hjelp er nyttig, og hadde hvert fint om du gebrunner hvorfor det grafikk kortet er best.

  7. Begge kortene er gamle, og GTX 560 Ti er bedre.

     

    Ville også prøvd å sette penga i et Gigabyte GTX 560 Ti hvis du skal ha GTX 560 Ti: http://www.dustinhom...hProvider_dacsa

     

    Hvis du skal ha HD 6870 ville jeg sett på Sapphire sitt: http://www.dustinhom...hProvider_dacsa , XFX er elendige på kjøleløsninger.

     

    Selv ville jeg prøvd å få tak i et av de nye kortene, som HD 7850, kortet trekker mindre strøm og yter medre (mindre strøm betyr også mindre støy): http://www.dustinhom...hProvider_dacsa

     

    Driver å setter opp Komplett summer gamer (på komplett.no) Å di 560ti'ene som er å velge mellom er ASUS GeForce GTX 560Ti og Gainward GeForce GTX 560Ti. Hvilken av de to er best?

  8. på alle zyxel modem så må man åpne untak i brannmuren (til modemet) + lage ''Regler''. Det er ikke så vanskelig :) Har en Veldig enkel ''step by step'' guide du kan se på her:

    http://moya.zyxel.no/multimodem/NAT_v01.pdf

    Lykke til :)

    Om det ikke funker så er det brannmuren din på pc'n eller antivirus programmet dit som stopper det. allt du trenger å gjøre er å lage untak/slå av internett beskyttelse midlertidig

  9. hva er grei lengde på en artikkel i norsk?
    Bare skriv så langt at du føler deg ferdig. det er innholdet som teller ;)
    men det er sikker noen der ute som er som meg, og da er det sånn at når jeg føler meg ferdig bør jeg skrive minst et avsnitt til. sånn er ivertfall jeg

    da skriver du ett avsnitt til. Husk og kutte bort all unødvendig text å spare på gull kornene. + Sørg for at det ikke blir noen missforståelser når sensor leser texten. Texten skal Komunisere med leseren ;)
  10. Steelseries siberia v2 er bra til gaming og funker greit til musikk selv om det ikke er mye bass å skryte av. Har selv Siberia neckband som er ett headsett med bøylen bak hodet i stede for oppå. Super fin kvalitet til musikk med jevn og god bass. Funker også til gaming hvis du kjøper den med 2 jack'er. Ser det er noen som ikke er så fornøyd med det forde det kan skli ned fra ørene. Selv har jeg ikke noe problem med det :) Du kan jo prøve det og returnere det om det ikke funker for deg. Det koster ca 700kr og er verdt hvær en krone.

  11. Det er jo ikke bikkja sin feil!

     

    1. Ta med godbit til bikkja

    2. Ta med bikkja inn

    3. Ring politiet og si at du har tatt vare på en løshund

    4. Falck henter løshund (det er ihvertfall de som gjør det her hos oss)

    5. Eier betaler 1.500,- kroner for å få bikkja ut av kennel

    6. Neste gang bikkja er løs, gå til punkt nr 1

    Erklærer saken Løst! :D Takk for en lovelig, smart og genial måte ''mariant'' :)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...