Jump to content

ShinyFox

Medlemmer
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)
 1. Apropos, er det noen som vet hvilke tilbud telenor-selgerne kan lokke med, og hvordan man eventuelt blir ringt opp av disse? Byttet til Ice Ung for ikke så lenge siden, men det at det kan ta opp mot et minutt å koble over fra Ice+ til Telia-dekning er en dealbreaker for min del, dermed blir det portering igjen.
 2. Har hørt at det er mulig å ringe operatørene direkte, eventuelt få en selger til å ringe meg for å få en bedre pris enn det som ligger ute offentlig. Er det noen som vet hvordan dette gjøres i praksis, eller har nummer man kan ringe?
 3. Da jeg startet den nye telefonen fikk jeg spørsmål om jeg vil sette opp basert på den gamle 7ern. Fungerte smertefritt, tok meg kanskje 10 minutter fra telefonen var ute av eska og til alt var lastet ned og klart til bruk på ny telefon.
 4. Hos meg ble pengene trukket idet pakken ble sendt fra Nederland. Gikk for øvrig kriminelt fort da den ble sendt derfra. Under tre virkedager fra den gikk fra Nederland til jeg hadde den i hendene i Nord-Norge, selv med estimert levering fra UPS 27.09. F
 5. Telefonen stopper ikke lading ved 80%. Telefonen lærer seg ladevanene dine slik at den ikke fullfører de siste 20% før det er like før du skal f.eks stå opp.
 6. Noen som vet hvor lang tid UPS bruker på å somle seg fra Oslo når pakken er klarert i tollen opp til Nord-Norge? Fikk melding om at den var frigitt fra toll for en time siden, men har fortsatt estimert levering Fredag neste uke. Synes dette virker i overkant lenge, noen erfaringer?
 7. Gjorde det da jeg kjøpte syveren jeg bruker idag, gikk bare godt det. Mener jeg betalte rundt 10,- ekstra per mnd kontra hva jeg hadde betalt dersom jeg betalte telefonen kontant. Da fikk jeg skjermforsikring også. Jeg kjøpte det billigste abonnement de hadde, og fikk nytt nummer. Påfølgende måned ga beskjed til telenor om at dette abb. skulle sies opp.
 8. UPS her og, 25.09. Velkommen til utkantnorge Sidenote, noen som vet hvem som leverer for UPS i Nord-Norge? Om det er Bring, så er jo det kanon da jeg har en del kjenninger der. EDIT: Nei hva faaaen, estimert levering 27?? Bestilte tre minutter etter det ble åpnet for det.. Faen heller.
×
×
 • Create New...