Jump to content

sEsIkK123:D

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sEsIkK123:D

 1. samsung galAXY gio er smartphone!! .)
 2. hey alle sammen det beste mulige frispark fotball spillet på anroid er football kicks =} Nei, det fjerner ikke data som spotify har lagret på eksternt minne, gjorde hvertfall ikke det hos meg. det går ann å få spotify på anroid men du må forlenge premium!!
 3. Å HINDRE SJALU ER AT DU BARE TENKER AT DU HAR MYE MER ENN DEN ANDRE SÅ GÅR ALT BRA INNTIL DU SKJØNNER HVOR GÆRENN FANTSI DU HAR:ALTSÅ TENKE SEG AT DU HAR MER TING SÅ HAR DU IKKE DET:DET VILLE DU HA SAGT NÅR DU TENKER PÅ ANDRE TING!! DET BESTE ER Å SLUTTE Å TENKE PÅ DE DU BLIR SJALU PÅ !DET GJORDE JEG OG NÅ FUNKER DET HELT GREIIT!!
 4. er så enig. bare plastikk og dårlige etterligningerFor da er det bedre med skjørt glass ? heahea ^^,fleip til side.. så har jeg brukt min HTC Desire i 3 år ? nå i industri miljø, hvor jeg driver inne i store maskiner osv.. og den har ikke en eneste bolk, ripe på glass eller noe som helst, fremdeles helt strøken.. helt sykt mye den faktisk tåler.. men desverre så er det internminne å batteri som blir svaketheten for meg.. hadde one x hatt bedre batteri så hadde det nok blitt kjøp.. men venter nok heller på en telefon som faktisk varer i mer en 1 dag på batteri.. (av nye som kommer)blir spennende å se hva som skjer med iphone.. selv om jeg aldri har likt apple produkter noe særlig.. men om apple tar å følger resten av markedet nå med hardware, pris og det hele, kan det bli nice.. men slik iphone tar seg ut nå med super kjedelige ios blir det uaktuelt.. men lov å håpe de tar en helt annen rettningSjekk ut Motorola sin Razr Maxx... jeg har begge Defy-versjonene, og funker bra. Regner med å erstatte min Htc DHD med Maxx'en i løpet av sommeren... IPHONE 5 ER UTE IPHONE 5 =IPHONE 4 DE ER LIKE!!
 5. SAMSUNG VERSION OF THE BEST IS SAMSUNG GALAXY GIO ,SAMSUNG GALAXY S2 IS BAD IN WORK!!
 6. YOU CAN JOKING WHIT OBAMA BUT YOU CAN,T JOKING WHIT ME!

 7. YOU CAN JOKING WHIT OBAMA BUT YOU CAN,T JOKING WHIT ME!

 8. kjøp et for 11.000 det er de beste rundt vår tid tips:Canon er et bra kamera
 9. det var ekkelt !!! messi er faktisk good i fotball!!
×
×
 • Create New...