Gå til innhold

handir

Medlemmer
  • Innlegg

    144
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av handir

  1. Har hørt at en kan omgå windows-passordet ved å kjøre startup repair og få sticky keys til å kjøre cmd. Hvis jeg har kryptert HDDen slik at den prompter passord før windows loader, er det fortsatt noen måte å få i gang startup repair, eller bruke noen annen metode, hvis noen skulle få tak i PCen mens den er påskrudd (kun vanlig windows pw-screen)?

     

    Kort oppsummert: jeg tar gjerne i mot tips til hvordan jeg kan beskytte innholdet på en påskrudd PCs HDD best mulig!

  2. Jeg fikk et interessant brev i postkassa (postkassa, postkassa) nå. Fra "godssenteret, fortolling", det er en slags faktura hvor de sier at ved en feiltagelse så er en brevpostsending med klær utlevert til meg uten at de har krevd meg for toll/mva-gebyrer. De hobbitene krever jo nesten 200kr som gebyr i tillegg til moms og toll så jeg er mildt sagt litt muggen til det. Det er lagt ved et slags internt notat med noen kryptiske beskrivelser av noen klær som var adressert til meg. Det er jo en brevpostsending, men fant likevel et sporingsnr som viste at pakken passerte gjennom godssenteret (på 8 jævla dager) en gang i juni. Dog er det alt som står, ikke noe om utlevert til mottaker eller lignende, det kreves jo ikke underskrift på brevpost. Helt ærlig så husker jeg ikke den aktuelle pakken, kan ikke huske å ha "yessa" over å slippe noe oppkravsbeløp. Om den kom rett i postkassa eller om jeg henta den på posthuset vet jeg ikke.

     

    Men til spørsmålet: Er dette bare et tiggerbrev posten har sendt meg? Både fakturerings- og forfallsdato på fakturaen jeg fikk i går var i juni. De sier ingenting om betalingsfrist, kun at "ifølge vårt regnskap er fakturaen fortsatt utestående hos oss". Jeg skal liksom legge ved en kvittering hvis jeg likevel har betalt, saklig å komme med det 5 måneder senere. De har ingen bevis for at pakken i det hele tatt er utlevert, tror dere de gidder å følge det opp hvis jeg lar denne fakturaen forbigå i stillhet? Har de i det hele tatt rett til å ta videre steg? Det er de som i utgangspunktet har bæsja på leggen her.

  3. jeg fikk problemer med en Intel 330 med et røvbillig H61 hovedkort, den hang seg i ganske lang tid jevnt og trutt, HDD-LEDen lyste bare konstant. Skjedde uavhengig av AHCI eller hvilken mode jeg kjørte. Slang den inn i SATA II-port i stedet og da var alt som normalt. Vet ikke helt hva som var problemet, men ikke merket noe til det etter at jeg byttet HK.

×
×
  • Opprett ny...