Jump to content

BazookaBirger

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Ok! Tusen takk for svar alle sammen, det var utrolig hjelpsomt!
 2. Og hvordan initialiserer man en disk? Er det i samme menyen som man formaterer i?
 3. Så for å summere opp skal jeg ganske enkelt bare bruke et kloningsprogram som macrium reflect også få alt fra program-disken over til den nye 3tb-disken min, også deretter bytte bokstaven på 3tb-disken til bokstaven som nå er på programdisken? Thats it, eller er det noe å legge til?
 4. Jeg har win7 pro, hva mener du med gpt og mbr? Vil ikke harddisken formateres som det formatet som er optimalt rett fra fabrikken?
 5. Hei! I min pc kjører jeg 3 harddisker i pcen min for øyeblikket. En samsung 830 ssd på 120gb med os og noen få programmer på og 2 mekaniske harddisker på 500gb hver, som jeg bruker for lagring av ting som ikke er os, en med de fleste programmene og spillene på og en med filmene og bildene mine på. De mekaniske harddiskene begynner å bli gamle så jeg skal kjøpe en ny 3tb for å ta over jobben de mekaniske for øyeblikket har. Jeg lurer på om det finnes noen måte å enkelt overføre spillene, programmene osv. jeg har lagret på de gamle harddiskene til den nye, slik at programmene funker og samsvarer med OS'en, uten at jeg må avinnstallere alt på den gamle harddisken og reinnstallere alt på den nye. Vet dere av noen måte? Takk på forhånd for svar
 6. Men er det positivt eller negativt at de kjører på to forskjellige klokkefrekvenser (vil det øke/minke fps i spill, kjøre ting tregere/raskere, bli begrenset av den laveste klokkefrekvensen osv.)
 7. Hvis kortene kjører på to forskjellige klokkefrekvenser, vil da det høyest klokkede kortet bli underklokket, eller vil de beholde hver sin forskjellig klokkefrekvens, isåfall, hvordan fungerer det?
 8. Hei, som tittelen tilsier så har jeg et problem angående jeg skal oppgradere til sli Jeg har et evga 670 ftw fra før og jeg bruker precisionX for å endre på klokkehastigheten osv. Det er satt opp plass for flere enn ett kort i proframmet som dere ser. Jeg lurer på om jeg kan kjøpe en 670 fra et annet selskap som f.eks. asus og det vil komme opp som et grafikkort i slot nr.2, så jeg kan bruke precisionX på det også, som i å overclocke det osv.? Hvis dette ikke går, og jeg må ha evga, kan jeg da kjøpe en 670 som ikke er "ftw" og ftw-kortet vil beholde sin fabrikkoverclock, eller vil mitt ftw-kort da bli satt ned til samme clock som det lavest clockede kortet har? Mye info og kompliserte spørsmål her nå, men takk på forhånd for svar
 9. Til jul fikk jeg en Rat 7 contagion gamingmus og på den tiden hadde jeg bare en mac. Jeg lastet ned profile-editoren til musa og den funket fint på macen. Så kjøpte jeg meg en pc, og her måtte jeg også installere drivere for at musa skulle fungere. Problemet er nå, at når jeg skal installere driveren på musa så kjenner ikke driveren igjen musa og det står bare "please plug in the controller you want to update" selv om jeg har plugget den inn. På grunn av dette kan jeg ikke bruke profile-editoren på pc'en, og derfor er det flere knapper som ikke fungerer og musa kan ikke yte sitt fulle potensiale. Jeg tror grunnen er at siden windows installerer sin standar-driver på musa så kjenner ikke driveren fra cyborg (de som som laget rat 7) igjen musa. Jeg er ikke sikker på at dette er tilfelle, jeg har prøvd å google det, men jeg har ikke funnet svar. Jeg trenger saart hjelp med dette for det er i utgangspunket en veldig bra mus med 6400 dpi på maks, og jeg vil gjerne at den skal funke. Takk på forhånd. Dette er min første post på forumet, så hvis det står i feil tråd, bare rett meg.
×
×
 • Create New...