Gå til innhold

Nklykken

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nklykken

  1. Spørsmålet er om testen du sikter til er samme skjerm, noe jeg mener det ikke er! Skjermen som selges på deal.no er tydeligvis ikke hd-ready, men derimot virker det som om dette er en mellom modell som altså er Enchanced definition. Dette tilsier at denne tv'n kan ta imot hd signaler og nedskalere bildet, ergo vil selve hd følelsen ikke være tilstede...Er det noen som kan bekrefte dette? :hmm:

    Som pc skjerm vil nok denne og de fleste andre plasma skjermer ha for lav oppløsning. Det vil da heller egne seg bedre med en lcd skjerm, slik som for eksempel Elprice sin 32" HD-ready Viewipea skjerm til 9990,-! :thumbup:

  2. Jeg gikk nylig til innkjøp av Corsair Twinx-1024c2 til mitt Asus HK...dette skulle jeg antakeligvis ikke gjort, for så store problemer har jeg aldri hatt før med minne. Problemene startet i det jeg satte minnebrikkene på hk, pc'n startet men fikk ingenting opp på skjermen. POST ga feilmeldingen "failed memory test". :hmm:

    Etter å ha reset bios ble det ingen forskjell, først når jeg satte en av brikkene i slot 2 fikk jeg pc'n opp å kjøre. Jeg gikk da inn i bios og endre volt styrken på brikkene fra 2,6 til 2,7v samt satte opp 2,5-3-3-6 på cas... fungerte en liten stund, etter å ha prøvd med begge brikkene i slot 1-3 og 2-3 fungerer pc'n ikke i det hele tatt i dag...Til og med ikke med en brikke i slot 2 som fungerte tidligere... :thumbdown:

    Noen forslag til løsning? Har vært på de fleste forum, men ikke kommet til noen løsning som ikke er prøvd... :cry:

     

    Spex:

    Asus A7N8X Deluxe rev.1.06 bios 1008

    Corsair TwinX 1024c2

    120 + 80GB HD

    Creative TI4800 128mb

    Plextor 48x32

    Chieftec Dragon

  3. ja, men nå kommer ikke lydene så ofte da...dvs. kanskje jeg hører dem en gang i uka eller noe sånt...sporadisk med andre ord...

    Synes det er litt skummelt ja, når det kommer slik lyder! :-? men jeg har kjørt scandisk opptil flere ganger uten at det har blitt funnet noen feil...

    Problemer har jeg heller ikke med noen av hd pr dd...

    men om det du sier er korrekt tar det vell ikke lang tid før det skjer noe... :roll:

     

    -Better to be safe, than not?-

  4. Jeg har i over 1,5år holdt på med videoredigering. Tidligere brukte jeg Pinnacle Studio DV ed. 1.0. Dette var ikke det mest effektive jeg har brukt, men det funka iværtfall...

    Men som sagt bruker jeg Studio 8 nå, og det funka bra helt til filmen kom opp i 2t og mange fancy transitions osv. Selve .stu fila er på omkring 17mb, masse mp3 musikk er rendra og som sagt en del fancy overganger.

    Problemet er at jeg ikke kommer inn på prosjektet, dvs. noen ganger, 1 av 100, kommer jeg inn...

    Jeg har lest at det kommer av at hollywood fx ligger inne i minne og f**ker opp...men da burde jeg kanskje ha kommet inn den første gangen??

    Er det noen som har opplevd dette problemet tidligere og kanskje har en løstning på det? Jeg har prøvd det meste, til og med lagt inn beta patch'n det har vært snakk om i forumet....

     

    ----------------------------

    Asus A7N8X Deluxe

    AMD XP 2500+

    2x 512mb TwinMos

    Geforce4 Ti4800SE

    WD 120gb 8mb

    WD 80gb 2mb

    Windows XP

    ----------------------------

  5. "Feilen" hans er jo forsåvidt at når han ikke er tilkoplet alene mot "routern"/Adsl-modemet, går alt treigt. Dermed er jeg forsåvidt enig med deg at det kan være noe galt med hub'en.(les tidligere innlegg) Når det gjelder hva han bør kjøpe er det vell innlysende at en svitsj er det beste valget. Det er faktisk ikke noe å diskutere hva som er det beste alternativet om valget står mellom hub og svitsj! :woot:

    Derimot kan det diskuteres om man opplever noe ytelsesforskjell mellom hub og svitsj i et lite nettverk på 2-3 maskiner... :shrug:

    Men som du sier, det er ikke noen vits i router eller dhcp... :)

  6. Smal Skrevet: 16 Mai 2003 12:48 Tittel:

     

    --------------------------------------------------------------------------------

     

    og hva i HElvete skal han med router??? det fungerer jo sånn det er nå... bare at det er tregit.. det har jo ikke noe med en router å gjøre... og sessuten kommer du ikke på netter ved å koble en hub til modemet... så det ligger er router funksjon i LAN'et...

     

    kan dere ikke skaffe dere litt info før dere svarer... og vite hva som faktisk foregår i et netverk....

    ---------------------------------------------------------------------------------

     

    Klart det fungerer slik det er nå, men han er jo ikke tjent med 5kbis! Det skjønner vell kanskje du også! dessuten om han kun sitter med et adsl modem må jo router "funksjonen" ligge i den. Ergo skal i utgangspunktet hub'en fungere greit, selv om en switch hadde tatt seg bedre ut etter min mening.

    Å du som sitter på såpass til info kan vell kanskje forklare mannen hva han skal gjøre da? :yes: :o :yes:

  7. Hehe, jeg har hatt noe det samme problemet, men lydene kommer ikke under oppstart...de kommer en gang i blant, å da er det ikke en søkelyd, mer som om en inntrenger har kommet seg inn i hd å legger en kniv mot platene. minner faktisk litt om når en skraper gaffelen mot en tallerken! :o

    Men...så lenge alt fungerer bør man være glad, spesielt når man snakker pc! :shrug:

  8. hub'en er jo dum som et brød, om du sender informasjon via en hub, blir dette sendt til alle som er koplet på pc'n. Men bare den rette mottar pakken såklart...Dette kan jo ha noe med at alt går tregt! dessuten om begge pc'er er koplet samtidlig på nettet kan det jo føre til kræsj av pakker, noe som også fører til dårligere hastighet! Litt ekstremt allikevell når forskjellen er på 85Kb da!

    Er enig med ecthelion at en Ruter hadde vært på sin plass, om du ikke har det fra adsl leverandøren...(om du har det, kjøp en svitsj...)

  9. Uten at jeg vet hvilket hvkort osv du har, så er det mange gamle hvkort som ikke støtter større en 40gb. dvs. flash bios'en din til nyeste ver., kanskje du da vil få løst problemet.(dette er vell kanskje noe du uansett burde gjøre... :yes: )

  10. Vil kanskje ikke si at noen svensker som plages med media identifisering er en no, no til å ikke kjøpe denne brenneren. Dessuten vil jeg tro at firmware'n til nd-1300 blir oppdatert om ikke alt for lenge.

    Jeg skal selv i butikken å kjøpe denne, men selvsagt...jeg kan jo ha satt skjegget i postkassa da...

    Syns kanskje det hadde vært på sin plass at Hardware.no hadde testet denne, da de faktisk anbefaler oss å kjøpe den også!! :p

     

    ref:http://www.hardware.no/anbefalinger/dvdrw/index.html

  11. Jeg ville personlig valgt en svitsj, særlig om du er sikker på at du ikke skal ha flere enn 3 maskiner koplet til internett.

    Derfor er jeg enig med han der lengre oppe i lista...

    Er du usikker, kjøp en router, den kan som sagt tidligere dele linja til flere enn 3 pc'er.

    Det som kommer med NAT osv. er bare å glemme, om det skulle oppstå noen problemer med dette finner du alt du trenger å vite på forum over hele internet...(ps. nat trenger du kun å tenke på om du kjøper en router med dette)

×
×
  • Opprett ny...