Gå til innhold

/-eple-\

Medlemmer
  • Innlegg

    367
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av /-eple-\

  1. fordi en person klarer og evne og se litt mer en det han har blitt fortalt er sant så ja. jeg benekter ikke at vi muligens kan forklare den reaksjonen som har skap universet, det er vitenskap at vi kan forklare noen av de reaksjonene som har skap universet, men vi mangler alltid den fortåelsen av at hvorfor noe. jeg sier ikke at vitenskap er noe dritt, jeg erkjenner at vitenskap det er noe, som om hvis vi ble fortalt for 300 år siden om andromeda galaksen,  det kan bevises den dag i dag, det er vitenskap.  ihvertfall, det her universet, av de mange som tydeligvis har blit skapt i det uendelige universet? så det er mye vi ikke kan se. eneste årsaken til at jeg responderer på den måten er fordi det er samme måte som jeg blir svart på her, som et poeng egentlig. uansett så er jeg aldri sint eller noe når jeg skriver. er like rolig som ellers.

     

    gud vet at jeg ikke tar helt feil. det er bare når vi kan vitenskapelig bevise gud sin eksistens at noen som deg vil tro det. ELLER... hvis du har en opplevelse som gjør at du ikke kan konkludere med noe annet. har du noen gang tenkt på og ta psilocybin, som et personlig vitenskapelig prosjekt f.eks og samtidig medtitere?

     

    ikke undervurder meg.

  2. det at ingen liker det jeg skriver bryr meg lite. stort sett alt av nytenkende perspektiver har aldri vært godttatt. hvem har sagt jeg er hissig, er det ord du putter i munnen min det eller? det er jeg ikke. jeg svarer på samme måte som jeg blir svart, uanfektet av hva som blir sagt her.

  3. Det er det jeg misliker sterkest. Det handler i bunn og grunn ikke om alternative forklaringer, det handler om politisk propaganda, ideologi og religiøs imperialisme. Det handler ikke om å være rasjonell eller finne den beste forklaringen. Det handler om å spre sin religion på tross av at det ikke har noen argumenter eller bevis.

    Fordi du er en arrogant knøtt som tror du vet alt. Men hvis vi ser på hva vi vet så vet vi vel ikke så mye. Handler ikke om religion egentlig. Du kan aldri forkare ditt standpunkt vitenskapeling. Men fredemeles så tror du at du kan forklare alt, fordi du er middelmådig intelligent så tror du at din mening har en slags vitenskapelig...ting. som gjør at det ikke kan motsies på noen måte. Jeg vet at du er en arrogant uvitende idiot. Men det vet ikke du. Spiller ingen rolle for meg det, har prøvd så godt jeg kan og utvide ditt perspektiv. Men det vet jeg at ikke er mulig. Problemet til vitenskap i dag er at de kanskje kan forklare hvordan ting skjer, men de kan aldri forklare hvorfor. sånn egentlig. vi kan kanskje forklare hvordan big bag har skjedd men hvorfor det kan vi ikke skjønne. og fordi vi tror at fordi vet vet hvordan det skjer fra big bang så vet vi alt, det er toppen av ignoranse. Vi kommer alltid tilbake til det samme, årsaken til alt. Vi har ikke evne eller forståelse til og forklare det, ingen kan si hvorfor noe exsister. Vi kan kanskje forstå litt hva som har skjedd etter the big bag men vi forstår fremdeles ikke origin of all matter. Toppen av ignoranse er og tro at man vet alt fordi det man tror er vitenskapelig bevist. Alt som er vitenskapelig bevist i dag, blir motbevist en dag, og motsagt. For og så en dag bli hedret for sannhet. Det er vitenskapen om origin of materie kort sagt..

  4. ironisk nokk. "Ditt perspektiv er begrenset til rammene satt av jernalderjøder fra asia. Ikke kom til meg og snakk om begrenset perspektiv! Din gud er søppel."

     

    Det er ikke et personagrep men det jeg sier er det, og jeg får en 8 dagers ban. Helt greit for min del det, det bryr meg lite sånn egentlig, og det påvirker meg i enda mindre grad. Føles nesten ut som abigor har venner som er moderator eller noe lignende. Uansett så prøver jeg og holde meg innafor.

     

    har sagt det jeg vil si for det meste. Jeg vet det jeg sier stemmer, om ikke 100% i stor grad så ja. Jeg har faktisk et litt mer avansert og mindre begrenset perspektiv en det du har. Du tror du vet alt om noe du nesten ikke vet noe som helst om. Og hvis noen er uenig i det så lirer du av deg usakelige argumenter og tull, akkurat som om du vet alt i universet, tilogmed jeg inrømmer at det gjør jeg ikke... Vi kan jo ikke 100% forklare hvorfor vann eksisterer på jordkloden en gang. Du må oppleve det jeg har gjort. Og meditere er en fin start. Fordi det oppløser det forutintatte tankemønsteret mennesker har. For min del personlig så er det mer viktig for min del at andre kan ta del i det perspektivet. Fordi jeg vet at når det skjer så, du må bli enig på et vist nivå ihvertfall.

     

    Jeg VET at jeg ikke vet alt. Men det her er min nisje. Og akkurat på det så er jeg overlegen.Det er liksom ikke min feil at abigor har et underutviklet perspektiv, jeg kan jo bare gjøre så godt jeg kan for og få han til og forstå. punz intended.

  5.  

    jeg har en unik opplevelse av gud, der mange feiltolker det. så ser jeg litt mer. håper jeg kan si det uten og være cocky. uansett så tror jeg ikke gud ser forskjell på deg og meg eller andre. hvis gud dømmer så er det for den man er og hva man gjør isåfall

     

     

    Dette er det mest tullete jeg har lest idag. Du er fanget.

    nei jeg er ikke fanget.

     

    abigor du er en fange, fordi du har så begrenset perspektiv.

     

    du klarer aldri se forbi de barrierene du har satt opp om hva som er realitet.

     

    det er en fange det. en fange av perspektiv.

     

    Ditt perspektiv er begrenset til rammene satt av jernalderjøder fra asia. Ikke kom til meg og snakk om begrenset perspektiv!

     

    Din gud er søppel.

     

    nei egentlig ikke. jeg kan forklare deg hvordan jeg ser ting istedefor. jeg ser at, vi er alle den samme personen "gud" men vi har en individuel opplevelse, det er akkurat som en ut av kroppen opplevelse for min del, der jeg ser mennesket i meg men samtidig ser det gudommelige i meg, at jeg er ikke den jeg er på en måtte, eller at det er 2 av meg, mitt ego skapte jeg og gud og vi koeksisterer. og det er ingenting som kan benekte det fordi det kan ikke bevises eller motbevises heller. det vil være vanlig på et tidspunkt, når det vet jeg ikke, men hvis det finnes noe som heter evolusjon så er det der den er på vei ihvertfall, ikke bare det, men en del av det ihvertfall. basert på hva jeg kan se så er det naturlig og tro at gud er alle og meg. jeg vet gud vet hva jeg tenker eller sier, det er lett for meg og se at universet er bevist. det må bety at det gjelder for alle i verden. noe som får meg til og tenke at gud er universet, all materie. hvordan ellers? en tanke den eksisterer jo i teorien ikke en gang. du er kanskje i steinalderen men ikke den her bevistheten ihvertfall. derfor så sier jeg at du har et begrenset perspektiv. du kan ikke en gang vurdere det jeg sier en gang. jeg representerer ikke en religiøs form for gud. tilogmed buddishme tror ikke på gud.

     

    min gud ble skapt når jeg kunne se gud, uten filter.

     

    det er fult mulig og se at universet er bevist. du må se sammenhengen med det du tenker, og hva som skjer.

     

    hvis jeg kunne gi det jeg har til andre så hadde jeg gjort det. fordi jeg vet uten tvil at. du må bli enig på en måte.

     

    Min gud gir meg ihvertfall dyp innsikt og forståelse av gud, i forhold til det som er vanlig. Og mer en det.

     

    komisk nokk så vet jeg at du tar feil. men du vet fremdeles ikke om jeg tar feil, du bare antar det basert på din begrensede oppfatning av virkeligheten. Tydelig at du er på et lavere steg av evolusjonsteorien abigor :p eneste alternativet i mine øyne er og komme på mitt nivå eller stfu liksom. egentlig er jeg ikke sånn men, for anledningen så, ja. At en person kan være så ubevist. Haha.

  6. jeg har en unik opplevelse av gud, der mange feiltolker det. så ser jeg litt mer. håper jeg kan si det uten og være cocky. uansett så tror jeg ikke gud ser forskjell på deg og meg eller andre. hvis gud dømmer så er det for den man er og hva man gjør isåfall

     

     


    Dette er det mest tullete jeg har lest idag. Du er fanget.

    nei jeg er ikke fanget.

     

    abigor du er en fange, fordi du har så begrenset perspektiv.

     

    du klarer aldri se forbi de barrierene du har satt opp om hva som er realitet.

     

    det er en fange det. en fange av perspektiv.

  7. problemet er at gud stort sett er en religiøs oppfatning av gud. jeg tror på bare en gud, men jeg tilegner han så lite som jeg kan. så det er mer som en fri gud. jeg tror kanskje på den ene rette gud. JA! men jeg frigør det fra religiøse oppfatninger av gud. problemet mitt er at jeg vet jeg har rett i en viss grad. det finnes en gud, som jeg opplever det. er all materie, meg inkludert. ikke at jeg anser meg som gud selv. 

     

    hvis gud ga deg den friheten :) det gjør han sikkert.. frihet fra den religiøse oppfatningen av gud, og mulighet til og tro hva du vil og være uanfektet av det.det må jo være en grei gud isåfall, som ikke dømmer deg, det er isåfal det jeg vil tro.

  8. en ting jeg tenker på er at, man ikke nødvendigvis må dra den relegiøse oppfatning av gud inn i det. fordi jeg er av den oppfatning av at når folk tenker gud, så tenker de en religiøs gud og baserer det de tror på den refleksjonen av gud basert på religion. men det er ikke standpunktet mitt. bare en ren vitenskap om gud, så mye som jeg kan forstå og se om gud, det har jo sine begrensninger. det er klart. men tro meg, det er ikke kun meg som ser det sånn. man trenger ikke blande religion inn i gud. for det er jo sant hvis man leser religion så stemmer det ikke overens med en overlegen ultimate intelligence. med det sagt så vil jeg si at gud er konge. for alt jeg vet så er det en alternativ dimensjon der, gud ikke er en, men flere "aliens". men heller mer mot det at gud er all materie, og at det er kun det. det blir jo en del spekulasjon for min del også. men hvis jeg kun tar det jeg observerer som alle kan, faktisk. så stemmer det mest. folk må ikke være så stengt inne av de forutintatte meningene de har om universet. fordi i relaiteten vet vi ingenting om universet. og tro at gud er alt er ikke far fetched.basert på min personlige erfaring. så jeg vet jeg jo ikke så mye, men basert på det så har jeg en viss idè. jeg ser ikke alt men jeg ser noe. men ser nokk til og konkludere med det ihvertfall.

     

    i stor skala så vet vi egentlig ingenting om universet. vi vet jo ikke hvorfor noe skjer sånn egentlig, at gud skal begynne og eksistere er jo helt far fetched.

     


    jeg vil at folk skal bevist på gud som jeg er, og jeg vet det er mulig. fordi jeg vet at hvis du har en ligende opplevelse som jeg har hadt. så vil du 100% bli overbevist om at det meste som er sagt er faktisk sant, og jeg vet at der er mulig for enhver og se det. og det tjener en greater purpose. fordi, når alle vet det. så har vi faktisk ingen grunn til og krige eller se hverandre som forskjellige, fordi det er vi egentlig ikke. I am that i am.

     


    hvis man er erlig og spør gud, dønn erlig. reveal your secrets to me. uten tvil, uten noen baktanker. bare spør gud, jeg vil se. det var sånn jeg var. jeg mista mine meninger om verden vi lever i. jeg gjorde så mye for at gud skulle legge merke til meg. jeg gjorde helt ekstreme ting. som og dra til byen og sitte på en stein en hel dag og meditere, jeg sulta meg selv, til at folk kommenterte at jeg var tynn.. hvorfor det vet jeg ikke. men jeg gjorde det. men gud må ha syntes at uansett hvor teit min innsats var så ville jeg se noe. jeg ville vite. og med meditasjon og et åpent sinn. så gjorde jeg det. jeg fikk se gud. jeg fikk se at reality er en relativ opplevelse. fordi vi skaper vår egen realitet, med det vi tenker og sier, og meditasjon er medisinen mot det. den fjerner den illusjonen.

  9. jeg vet at en person som har samme nivå som meg vil være enig med meg. kanskje jeg ikke er 100% korrekt.  men i hovedsak så stemmer det. for den person er ikke gramatikk hovedsaken men og bli forstått. fordi gramatikk, enten vi vil det eller ikke er relativt. rett og galt er en kreasjon av de begrensningene vi påfører det.

  10.  

     

    Utrolig at vannpytten er formet nøyaktig slik at den kan romme alt vannet i den.

    ok. hvorfor eksisterer vannpytten?

     

     

    Utrolig at vannpytten er formet nøyaktig slik at den kan romme alt vannet i den.

    Vel, dette er noe vitenskapen kan forklare. Informasjon i DNA og orden i universet er ikke like lett forklart. En kan selvsagt forsøke å spøke det bort i dumheter slik du gjør. Men spørsmålene forsvinner ikke av den grunn.

     

    enig i det egentlig. abigor er kanskje smart i den forstand at han vet hvor mye vann som er i den vannpytten og hvor stor den er men han vet ikke årsaken til at det er vann der. han knuser meg sikkert i gramatikk og diverse men han har veldig lite kreativitet bortsett fra det. du må åpne deg litt til at ting kanskje ikke alt er tilfeldig. kanskje jeg tar feil og er en idiot men... jeg vet at universet er intelligent, at jeg er en del av det, en liten del av en neuron som er gud. og derfor er jeg gud. hvis gud er meg vet hva jeg tenker vet hva jeg ser. vet alot om meg. det kan bare bety en ting, at gud er bevist. materie er bevist, fordi jeg er materie.

     

    Jeg tror ikke noe er tilfeldig som mange andre her tror (den store troen på ingenting skapte alt). Men jeg tror heller ikke at jeg er Gud, nettopp fordi jeg er en del av dette universet og av materie. :D

    En Gud/designer må nødvendigvis befinne seg utenfor skaperverket og ikke inni det som blir skapt.

     

    jeg anser meg ikke selv som GUD, ikke direkte nei det ville vært veldig dumt :p. gud befinner seg ikke utenfor eller innenfor. men i alt, er alt. vi må se meg og deg som en synapse i hjernen til gud på en måte, vi kan være bevist på det ja. det er sånn jeg ser det ihvertfall. det blir vanskelig for min del og forklare hvordan gud kan vite hva jeg tenker og tildels være meg og at jeg under en viss påvirkning av gud, men ikke 100%. jeg ser gud i meg og i andre personer, kansje ikke i alt. men veldig subtilt så ja, utenfor den bevistheten som den personen har. så kan jeg se det, fordi jeg vet. hvordan blir jeg bevist på gud er ved og se i andre sammenhengen ved det jeg tenker og en "person" sier. akkurat som om en person vet hva jeg tenker, men hvis du spør den personen om det, så vet de ikke, det er den bevistheten vi har. men den bevistheten bak det vet, det er der jeg vil at andre skal se.. vi er en del av gud. hvor mange ganger sier vi noen men vi vet ikke hva vi skal si eller, men vi snakker, uten og tenke. man kobler til intuisjonen sin, gud. hva er det? der er gud.

  11. Utrolig at vannpytten er formet nøyaktig slik at den kan romme alt vannet i den.

    ok. hvorfor eksisterer vannpytten?

     

     

    Utrolig at vannpytten er formet nøyaktig slik at den kan romme alt vannet i den.

    Vel, dette er noe vitenskapen kan forklare. Informasjon i DNA og orden i universet er ikke like lett forklart. En kan selvsagt forsøke å spøke det bort i dumheter slik du gjør. Men spørsmålene forsvinner ikke av den grunn.

     

    enig i det egentlig. abigor er kanskje smart i den forstand at han vet hvor mye vann som er i den vannpytten og hvor stor den er men han vet ikke årsaken til at det er vann der. han knuser meg sikkert i gramatikk og diverse men han har veldig lite kreativitet bortsett fra det. du må åpne deg litt til at ting kanskje ikke alt er tilfeldig. kanskje jeg tar feil og er en idiot men... jeg vet at universet er intelligent, at jeg er en del av det, en liten del av en neuron som er gud. og derfor er jeg gud. hvis gud er meg vet hva jeg tenker vet hva jeg ser. vet alot om meg. det kan bare bety en ting, at gud er bevist. materie er bevist, fordi jeg er materie.

  12. testestoron og hgh burde fikse det haha... en vet liksom aldri helt hva de med utrolige resultater pakker i seg da. tror det er mye juks i denne bransjen. tilog med de som ikke er full blown liksom, som ser mer "natty" ut.  det tar mange mange år og bygge en bra fysikk naturlig. skal ikke mye til for og finne bol på nettet, ikke at jeg vil anbefale det da det fucker mye med kjemien i kroppen. vil heller anbefale og sjekke ut jim stoppani, men tror nokk han er en boler eller bruker hgh selv så... yup. du ser det liksom når han poste bilder fra når han var 18 år.. det er ingen som har så bra resultater. det er veldig unikt. litt for godt til og være sant, men han vet mye om trening osv. ingen tvil. men se heller på folk som er faktisk natty, tilogmed når de er f.eks beste personlige trener i norge så si som eirik sandvik... han er sterk og ser sterk ut men han har trent hele livet. men han ser ikke overdone ut liksom.

  13. det at vi lever på en jordklode som er designet for og opprettholde liv i seg selv er jo helt utrolig. atmosfære, sol, vann, energi, tyngdekraft i et univers der vi går utenfor vår atmosfære eller prøve og "gå" igjennom den vil bokstavelig talt dø ganske kjapt i et endeløst univers. hva i helvette liksom? hva får uintelligent materie til og tilrettelegge så mye for oss egentlig. det kan være tilfeldig men det virker ikke tilfeldig egentlig. hvor kommer liv fra egentlig... vann, sol, energi helt for ingen grunn?

    • Liker 1
  14.  

    Du har tydeligvis noen standhaftige bevis for at Gud ikke trengs-teorien som gjør deg til en ateist eller en som har egen mening om Gud.

    Nei, det er nettopp manglende beviser for gud som gjør meg til ateist. Gud er en usannsynlig hypotese, selv uten evolusjonsteorien. Og evolusjonsteorien motbeviser heller ikke gud, bare enkelte banale versjoner.

     

    ikke urimelig fordi og tenke at alt ikke er tilfeldig. det er noe som er drivkraften bak det.

     

    la oss gå så langt tilbake i tid som mulig. hvis en organisme lever og kan overleve, hvorfor skal den evolusjonere seg, det har den ingen grunn til sålenge den kan overleve heller ingen drivkraft til det.. fordi det er hovedårsaken til evolusjon.

     

    hva er intelligensen bak evolusjon? hvordan kan en organisme bare utvikle seg og utvikle seg over tid uten og ha noen intelligens og mål. hvordan kan en organisme uten tanker og intelligens vite hva en hjerne er, hva er en bevissthet? hvordan kommer den dit? det overskrider den intelligensen vi vil anta at en organisme har. hvordan kan en organisme uten intelligens vite om den må evolusjonere seg for og overleve?

     

    derfor så er det logisk og tenke at det er en intelligent påvirker bak det. men det og forklare gud sin eksisten igjenn.. ja det blir jo bare weird når man tenker at gud har en start og en fortsettelse. min definisjon av gud er det beviste intelligente universet. ikke noen form for religiøs gud. hva gud er, det kan være at "aliens" i en annen dimensjon har laget den her verden eller det jeg tror er mest sannsynelig at gud er all materie hva en det er. akkurat som om vi lever i en stor hjerne og at jeg er bare en liten kobling i en stor hjerne.

×
×
  • Opprett ny...