Gå til innhold

Ausat

Medlemmer
  • Innlegg

    221
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ausat

  1. Typisk, i dag tidlig skulle jeg kjøpe meg snus, og skulle endelig å tatt igjen på alle de gangene sure butikkdamer har nektet meg å kjøpe. Lister meg frem til disken å sier med rolig og svak stemme; "en cola og en general, takk". Tror dere hun spurte om legitimasjon?

     

    Neida.

     

    Hrmf.

  2. Begynte selvsagt (med snus) for å være tøff. Etterhvert oppdaget jeg at så lenge jeg snusa hadde jeg faen meg ikke lyst på godteri, noe som er helt sensasjonelt, siden jeg bruker å ha lyst på store menger godteri 24/7. Kanskje ikke så veldig mye bedre å snuse, men jeg syns iallefall det er godt å ha noe annet i stedet.

  3. Japp, min tur, min tur, min tur.

     

    Vært 18 i hele 3 timer og 8 minutter, og så langt føles det ikke så spesielt ut. Gleder meg til å kunne kjøpe snus uten å måtte "lure" seg rundt legitimasjonen :p

     

    Hipp hipp.

  4. Diskusjonen burde handlet mer om ditt ufyselige menneskesyn enn hvor usmaklige du synes tiggere er.

     

    Forsåvidt, ta en prat med en narkis. Det er stort sett hyggelige folk og de biter deg ikke :)

    Støttes. Det ser ikke ut at det er så veldig mange som er 100% enig i det JoachimR sier.

     

    Uansett, kan vel ønske deg god jul uansett. Kanskje du iløpet av høytiden får tenkt deg om og inviterer noen hjemløse hjem på saft og boller.

     

    :yes:

  5. Det er akkurat det de må, skjerpe seg. VI kan ikke gå forbi slike syn! La politiet ta dem med, og sette dem inn! Når skikkelig mennesker er på shopping, får slikt tigger-avskum befinne seg et annet sted! Som du selv sier, de er ikke lekre, og de lukter ikke godt, de er rett og slett avskyllige, og skremmende. Ikke et syn vi Oslo-borgere ønsker å vise frem.

    Herregud, du er virkelig en fæl type, høres ut som om de likegodt kunne vært skutt og brent. Du kunne godt hatt bruk for å være tigger for noen dager, så kunne vi sett hvor lett ting egentlig har vært. Du tror at alle folk klarer å løse problemene sine selv, men slik er det ikke.

     

    Du skriver at "ikke et syn vi Oslo-borgere ønsker å vise frem", og det tar jeg som om at bryr deg mer om hvordan Oslo fremstår i andres øyne, enn hvordan tiggerne faktisk har det. Hvis de er så ufyselige å se på, ta dem med hjem, gi dem en dusj, noen rene klær og litt mat.

     

    Tragisk at noen kan være så kalde.

  6. Meget irriterende og et usmakelig syn når man er på shopping.

    Høres ut som de to snobbejentene fra The Simple Life.

     

    Det er ikke rart det er mye møkk her i verden, når folk som deg ikke klarer å se forbi det faktum at de ikke ser særlig lekre ut og at de stinker piss og alkohol, og heller tenke på hvilken situasjon de er i. Ingen av fri vilje velger å tigge og det er bare tull å klage på tiggerne å si at de må "skjerpe seg".

  7. Jeg hater ikke USA, jeg bare mener at styresmaktene har jugd og holdt både sitt eget land og resten av verden for narr. Et tvers igjennom korrupt styre, noe som er bevist flere ganger. Selvsagt gjør de gode ting, selvsagt er det bra å bli kvitt Saddam osv osv, men det oppgjør ikke for hvordan de sprer en overhysterisk frykt over amerikanere. Heldigvis begynner amerikanerne å skjønne hva Bush har holdt på med, så en får håpe at ved neste valg finner man et noe bedre alternativ enn Bush.

×
×
  • Opprett ny...