Gå til innhold

flipsenated

Medlemmer
  • Innlegg

    119
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av flipsenated

  1. Hei! Jeg måtte sende inn min Switch til reparasjon i august, og den ble borte i posten på vei tilbake til Platekompaniet så de sendte meg en helt ny konsoll. På den nye konsollen har jeg ikke mulighet til å laste ned spillene mine fra eShop, fordi den forrige konsollen er registrert som den aktive på min konto, og man kan bare deregistrere kontoen fra konsollen den er registrert til.

     

    Er det noen her som har opplevd det samme? Jeg sendte en mail til Bergsala i dag, håper de kan fikse det. Hvis ikke anbefaler jeg alle som må sende inn Switchen sin å deregistrere den først!

  2. Jeg kan bekrefte at Joy-Cons kan kobles til en Mac og det fungerer utmerket :) På Steam ble det noe problemer, siden der ville de ikke akseptere at noen knapper var på en kontroll og noen var på en annen, men jeg prøvde med en SNES-emulator og det fungerer helt uten problemer. Pro-kontrolleren fungerer også :D

    (beklager hvis dette har blitt sagt tidligere.)

  3. Jeg har bestilt Switch + Zelda hos Platekompaniet for en stund siden, og de sa at jeg var med i runde 1. Har nå fått en mail om "Leveringsbekreftelse" uten sporing, med begge varene, og en mail om at "Din pakke er sendt". Det som er litt spesielt er at sporingen i mail 2 viser at pakken kommer i postkassa mi og veier 0.7 kg.

     

    Ser for meg at bare Zelda kommer i morgen  :hm: Er det noen andre her som bestilte fra Platekompaniet, som kan sjekke mailene sine?

     

    Jeg har også bestilt fra Platekompaniet og har fått samme mailer som deg. Min viser også 0,7kg, men noen skrev i tråden om forhåndsbestilling og levering at den oppgitte vekten ikke alltid er nøyaktig. Selv bestilte jeg en Pebble smartklokke (veldig liten og lett pakke) en gang, som kom opp som nesten 2 kg. Dette går nok bra :)

  4.  

    Der fikk jeg endelig svar ifra platkompaniet, så da er det bare å krysse fingrene på at posten kommer frem :)

     

    Kundeservice, 2. mar., 13.06 CET:

    Hei igjen

    Pakken er sendt herfra i dag.

    Du vil motta en e-post fra Posten men sporing i løpet av dagen.

    Ta gjerne kontakt med oss igjen dersom det er noe mer vi kan hjelpe deg med.

    Ha en fin dag.

    Med vennlig hilsen

    Kundeservice - Platekompaniet.no 

    ---

    Platekompaniet AS

    Akersbakken 10

    0172 OSLO

    www.platekompaniet.no

     

     

    Kult! Tror du det er en mulighet at konsoller fra Platekompaniet kommer i morgen? Posten.no sier at en servicepakke tar 2-5 dager. :(

  5. På min ordre fra Platekompaniet står det at den sendes som A-post, men hva gjør Posten da hvis pakken ikke får plass i postkassen (som den garantert ikke gjør)? Så vidt jeg vet blir da pakken lagt på nærmeste post i butikk, men tar dette en dag ekstra? Beklager det litt dumme spørsmålet, men jeg er så utålmodig at en dag ekstra føles som et helt år  :)

  6. Razer Kraken 7.1 Chroma (USB) har veldig god lyd, både ut og inn. Har det ikke selv, men skyper jevnlig med personer som har det, i tillegg til at jeg har testet det selv. De andre Kraken-modellene har jeg ikke prøvd, men hvis 3.5mm ikke er viktig er USB bedre for PC. (trenger du portabel lyd til iPad etc. kan jeg sterkt anbefale Razer Adaro In-Ears) Lydkort er integrert i hovedkortet i PC-en din.

     

     

    Ser også at Kraken Pro kommer med "splitter". Er det for at man kan bruke usb og jack?

     

    Splitteren gjør at hodetelefonene fungerer med PC-er med en lydutgang og en lydinngang. Altså en rosa og en grønn plugg. :)

  7. Lurer på navnet på en Breaking bad episode hvor Jesse, Walter og en annen person er i en scene. Walter og tredjepersonen diskuterer hvordan et oppdrag e.l må løses hvor Jesse kommer med et forslag som ignoreres, Etterhvert kommer Walter frem til at Jesse sitt forslag er det beste.

     

    Sært å lure på episoden kanskje, men klarer ikke å gnage på det lenger selv :p Veldig usikker på hvilken sesong det dreier seg om, sannsynlig runtd 4,5.

    Tror du mener episode 1 i sesong 5. :)http://www.imdb.com/title/tt2081647/?ref_=ttep_ep1

    • Liker 1
  8. Routeren vet ikke om du er tilkoblet et modem, en mediakonverter eller noe annet. Har du prøvd å ta strømmen på den? Ellers kan du prøve å koble en PC rett i mediakonverteren med kabel, bare for å se om du får en IP da.

     

    Det KAN tenkes at du faktisk må ha en hjemmesentral i tillegg (som eventuelt kan settes i bridge og kobles videre til en router) for at det skal fungere.

    Jeg har en MacBook Air uten ethernet-port, så jeg kan ikke koble den rett til den Allied Telesis-boksen, men jeg kan prøve med PC-en til broren min så snart jeg har mulighet.

     

     

    Allied Telesis AT-iMG616BD ser ut til å være en hjemmesentral, men Eidsiva har ingen dokumentasjon på den. Ser ut som ruter må kobles til Ethernet 1.

    Den AT-iMG616BD-boksen er festet til en annen boks som er koblet til den hvite fiberkabeltingen. Den andre boksen heter Allied Telesis AT-iMG001. Kanskje det er det som er fiberkonvertereren, imens AT-iMG616BD er hjemmesentralen? I følge nettsiden til produsenten (der det står nesten ingenting om produktene) er iMG001 en "Fiber outlet with locking mechanism". Tror jeg skal til det nye huset idag, kan sjekke opp i dette mer da.

  9. DHCP.

     

    At fibernettet er satt opp betyr ikke nødvendigvis at det er aktivert. Ring Eidsiva.

    Her er et screenshot fra Min Side på nettsiden til Eidsiva, der står det at det er aktivt: http://i.imgur.com/cBSPAXM.png

     

    Jeg kan ringe dem, har ikke gjort det tidligere siden jeg antok at de sikkert bare spør om jeg har skrudd ruteren av og på og alt det der. Vet du om man trenger et modem hvis man har fibernett? Hvis ikke vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre når ruteren ber om at jeg skal slå modemet av og på.

  10. Jeg vet, men som en vet, det er ikke 4k! Og det må en jo ha i disse tider som snart alt kommer med det :/ Å ingen 65 tommer til min pris klasse..

    Jeg kjøpte nylig denne: https://www.komplett.no/samsung-65-3d-led-smart-tv-ue65h6475/812170#!tab:info og er kjempefornøyd. GUI er veldig raskt og brukervennlig, og bildekvaliteten er veldig bra. Her er den også med Ultra-HD: https://www.komplett.no/samsung-65-uhd-led-smart-tv-ue65hu7505/812152 :)

×
×
  • Opprett ny...