Gå til innhold

Jentungen2

Medlemmer
  • Innlegg

    1 853
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne

Jentungen2 sine prestasjoner

85

Nettsamfunnsomdømme

About Me

Voksen gift dame, med ungdom og hund i hus :-)

Har alltid hatt ett godt forhold til foto og bilder, men har først i voksen alder fått mer tid og ro til å putte energien min inn på denne fantastiske hobbien. Anskaffet meg ett speilreflekskamera av typen Canon EOS 600D nå i sommer 2012 og har nesten ikke gjort annet enn å fotografere etter det, he..he... blir litt mindre husarbeid,  prioriterer heller viktigere ting som å gå ut å leve  (les "fotografere" ) og gå turer med hunden.

Har tatt utfordringen med også å fotografere i manuell modus, tar nå bilder i raw format og har nylig også slengt meg på etterbehandlingskarusellen, kjempeartig, oppholder meg mye i Lightroom 4 for tiden og trives godt der... Vet ikke helt hva jeg vil med fotograferingen, men en ting er helt sikkert, jeg er sulten på å lære og å utvikle meg til å bli en bedre fotograf enn det jeg er i dag....

 

Interesser:

Hund/trening av hund. Fotografering/fotobøker. Reiser. Tur i skog og mark/tur langs kyststier og gjerne også på høye fjelltopper :-) Mange flotte turer sammen med Jentungen 1 som jeg deler fotointeressen med, vi koser oss, har det artig og ler masse, derav navnet "Jentungen" :))

 

Kamerautstyr:

Canon EOS 600D

Canon EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS, macro 0.25m/0.8ft

Canon EF 70-300mm 1:4-5.6 IS USM, macro 1.5m/4.9ft

×
×
  • Opprett ny...