Jump to content

FluggerNO

Medlemmer
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

43 :)
 1. Kina er den største trusselen mot en fredelig og demokratisk verden siden 2. Verdenskrig, og Trump tar et oppgjør med Kina som burde vært tatt for 15 år siden. Uten USAs støtte til opprørerne i Hong Kong ville nok tanks rullet i gatene! Trump er en ekstremt dyktig forhandler, og jeg håper han lykkes i å knekke ryggen på det kinesiske kommunistpartiet! Tror virkelig du må sette deg inn i litt historie her. Trump dyktig forhandler??.. Akkurat ja...
 2. Sitter en orange bortskjemt dritt unge over dammen der borte og roper " men jeg vil jeg vil jeg vil jeg vil jeg vil jeg vil jeg vil" Jeg er så utrolig lei av den fyren der som skifter mening om ting like ofte som han åpner munnen sin. Ikke minst de uttalelser han kommer med som overhodet ikke gir mening. Er det virkelig dette det amerikanske folket vil ha som sin leder?.
 3. Ta en titt i Huaweis sin app gallery. Ble lagt ut noen apper der for noen dager siden ?
 4. Savner også Mate 20X 5G. Hadde sett for meg den som min neste mobil ?
 5. Så en 2015 mod må bytte batteri. Er det slik at det faktisk ikke har lengre levetid enn dette?. Eller er dette et engangs tilfelle?. Men hvis det nå da mister kapasitet så kjapt så kan det vel ikke ha lang levetid.. Vi i familien hadde tenkt å bytte til en Tesla men tror jaggu meg jeg står over det. Blir litt skremt av alle de som må vente så lenge for å få reparert bilen sin.
 6. Min neste mobil blir også Huawei. Den kommer til Norge i august. Huawei Mate 20X. Jeg har faktisk hatt Huawei siden den første Mate kom. Var en kjapp tur innom LG/iPhone og Samsung men kom kjapt tilbake til Huawei.
 7. Har prøvd spillet. Det å dra fingeren i et spesifikt mønster er bare teit. Spilte det i ca 1time for å gi det en sjanse men ble avinstalert etter den timen.
 8. Dette forbudet må da få katastrofale følger for alle de selskapene som er nektet handel med Huawei?. Når de ikke lenger leverer varer til verdens andre største mobil produsent og alt annet de lager?. En ny nummer to i slikt volum dukker jo ikke opp sånn over natta. Ser at aksjene til de selskapene som er nektet handel har falt kraftig.
 9. Noen større selskaper der ute som er bekymret for at Huawei har gått forbi og lukter de i nakken i salg?
×
×
 • Create New...