Jump to content

TomKjeks

Medlemmer
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 :)
 1. 343 industries har aldri forstått hva som gjorde Halo til Halo. og de har til og med klart å ødelegge det meste på MCC De har heller ikke gjort annet enn å forandre Halo til noe det ikke er siden de fikk serien i fanget etter at Bungie og Microsoft gikk hver sin vei. Et mer talentløst selskap enn 343i skal man lete lenge etter.
 2. "Metacritic vil I 36 timer etter lansering bare vise kjøpte og betalte anmeldelser." kke vanskelig å se at dette ikke er gjort til fordel forforbrukerene,. Lurer på hvor mye av avgjørelsen var påvirket av Naughty Dog og Sony.
 3. kan aldri se for meg en annen skuespiller enn Nathan Fillion. uansett om dette skal være en "ung" nathan drake så tror jeg ikke jeg kan klare å like filmen.
 4. De mister mealstrom baren sin. Mens vi som har spurt om å få slippe holy power siden cataclysm får holy power på alle specsa. Vi er og den eneste classen som ikke får noen abilities vi har spurt om. Men vi får bare ubrukelig tull som f. Eks sense undead og crusader aura
 5. Valgfrihet for alle unntatt paladin. Det faktum at de tvinger holy power tilbake på samtlige specs, en mechanic som har vært mislikt siden de først introduserte den i Cataclysm, og senere ble fjernet fordi den var nesten universelt mislikt bland paladins. Nå gir de shamans det paladins har bedt om i nesten 10 år og isteden tvinger holy power ned i halsen på paladins. Blizzard har totalt mistet grepet over classene. flere classes ligner ikke i det hele tatt på det de en gang var, og grunnen til at folk startet å spille dem. Men sånn er det når du får inn nye designere hele veien som bastant skal sette sitt preg på noe de aldri burde vært borti. Trodde faktisk at etter BFA så kunne det bare gå oppover, men når jeg leste den nye filosofien deres så mistet jeg helt troen på Shadowlands.
×
×
 • Create New...