Gå til innhold

::TeknoFoben::

Medlemmer
  • Innlegg

    104
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ::TeknoFoben::

  1.  

    Det Feh foreslo er en fullgod løsning. En annen metode som også kan være fullgod er å bruke en usynlig input:

    <form action="index.php" method="POST">
    	<input type="hidden" name="form_id" value="something">
    	<input type="text" name="id" value="ID" size="1">
    	<input type="submit" value="Lagre">
    </form>
    
    <form action="index.php" method="POST">
    	<input type="hidden" name="form_id" value="something_else">
    	<input type="text" name="id" value="ID" size="1">
    	<input type="text" name="fornavn" value="Nytt Fornavn">
    	<input type="submit" value="Lagre">
    </form>
    

    Med PHP gjør du det samme som Feh sa, men f.eks.

    if($_FORM['form_id'] == 'something') {
    

    i stedet for

    if(isset($_GET['something'])) {
    

    Skal det ikke være $_POST og ikke $_FORM?

     

    Dette ser uansett ut til å være den beste løsningen. Husk uansett og sjekk at isset($_POST['fornavn'], $_POST['id'])

     

    Jeg ser at du bruker $_POST[id] istedenfor $_POST['id'] -- dette er ikke den godkjente metoden og er en du bør unngå - den vil gi error meldinger i konsolen.

  2. Det er egentlig alt nok mat til alle på jorden. Jeg mener at forbruket i vesten må ned, større arealer må benyttes til landbruk. Ellers så må jeg minne om at flere millioner mål blir brukt til tobakk, opium og andre planter vi egentlig ikke har noe som helst nytte av. Dessuten så må hvert enkelt land dyrke sin egen mat og ikke importere slik at prisene på verdensmarkedet kan synke slik at de aller mest fattige får råd til sin egen mat.

     

    Hvorfor skulle ett land ønske å selge maten sin hves det betyr at de sulter ihjel?

  3.  

    Jeg sier ikke at man skal aktivt drepe mennesker med kuler og maskingevær for å få bukt med problemet lokalt, men det vil definitivt hjelpe på sikt hvis man ikke føder fler enn man har ressurser til å la vokse opp uten å sulte.

     

    Du sier uansett at det er bedre at noen mennesker lever til goden for noen andre. Det blir resultatet av en mindre befolkning.

  4. Regner med det bare er "kommunikasjons folkene" som ikke har forespurt teknisk avdeling før de uttaler seg til media.

     

    Tror få (om noen) lagrer passord i det hele tatt, det normale er vel å lagre en hash ispedd litt salt. De virkelig hysteriske krypterer vel i tillegg hash'en før den lagres. Kredittkort info må nødvendigvis lagres og her bør en ha noe alvorlig til kryptering.

     

    I det hele tatt er det mye en kan gjøre for å dempe angsten etter at hack'ene har vært på ferde. Adobe er vel forøvrig ikke kjent for å tenke på stort annet enn det som gir penger i kassa, og da kan de jo nå få sitte der og svette. Dåsemikler.

     

    Kredittkort informasjon lagres ofte ikke hos Adobe, men de har en nøkkel som de kan bruke til å spørre kredittkortselskapene om de kan trekke 1500 kr fra kontoen med denne koden.

  5. Har ikke sett filmen, og har heller ingen planer om det, men mistenker at filmen i seg selv lett kan være "en fornærmelse mot intelligensen til voksne mennesker". Hvis dette er (som jeg mistenker) en film uten annet formål enn å formidle visualisering av brutale voldsscener utført av en irrasjonell, gal morder har myndighetene i NZ gjort det eneste rette, og filmskaperne får takke seg selv for de 'tapte' inntektene. Hvis filmen mot formodning faktisk har et konstruktivt budskap så tviler jeg på at den ville blitt forbudt i utgangspunktet.

    Så film myndighetene og du er berettiget til å frata folk frihet til å se på de filmene de selv ønsker å se på? Interressant

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...