Gå til innhold

Odd Bjørnar

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Odd Bjørnar

  1. @Sammyboy:

    Jeg har nøyaktig samme problem som deg! Har plagdes med dette i mange måndere..Har feilmeldt gang på gang men telehor finner ikke feil akkurat når de feilsøker så er umulig å få de til å gjøre noe..

    Vurderer å klippe kabel i boksen ute for å TVINGE de til å skifte ut kobberledningene. Ligger klare nye og bedre som har mindre avstand til sentral(faktisk)..

    Jeg må resette modem minimum 1 gang HVER JÆVLA uke også blir hastigheten satt på prøve igjen..Håpløst! Betaler for 16Mb men har ALDRI vært over 8mb.... Men noen form for kompensasjon fra telehor? Nope..De drikker vell kaffe og koser seg!

  2. Den netgear tingen du snakker om..Regner med det er en DONGLE med wifi? Har samme problem med min..Den gikk rett i søppla!

     

    Mcafee virus og Internet Security Suite skal du bare fjerne..Tar alt for mye resursser og gjør en dårlig jobb(i følge de som tester slike program).

    Med windows kommer ett program som heter Windows Defender, som tar seg av uønsket program! Er installert med Windows. Dette oppdaterer seg selv og undersøker pc jevnlig uten at du trenger å tenke på det.

    Malware er uønsket gratis program(for å si det enkelt) som følger med enkelte installasjoner..Disse blir liggende i bakgrunn får å spise ressursser!

  3. Etter en slik krasj, gå inn i bios og sjekk temp..!

    Hvilket virusprogram bruker hun? Mange virusprogram er noen prosessslitere..

    Har hun installert noe som kanskje hadde malware med seg? Avinstaller!

    Nede på høyre hjørne er klokka..Er det MANGE programm som kjører?

     

    Prøv å ta ut alt man ikke trenger for oppstart.. Dvs ta ut alle ram bortsett fra 1 og prøv da..Gjenta med en annen.. Samme prob?

    Fjern alt av ekstra utstyr..Sitt igjen med mus og tastatur!

    Mens du har kabinett oppe kan du rengjøre inni..Sikkert en del støv som ligger!

     

    Prøv dette og si resultat..

     

    HUSK ANTISTATISK LENKE!!

  4. Er førsteprioritet skjerm endret i bios? I manualen til HK står det hvordan du tar en hard resett av cmos. Ta ut batteri er som regel ikke nok. Og kommandoen i bios kan gi feil verdier samt feil med selve software..

    En annen ting du kan prøve er å sette i gpu i en annen slot for så å skifte mellom dvi hdmi og vga mens maskinen er på..Anbefales ikke, men om du er forsiktig går det som regel bra(unngå statisk utladning).

  5. Har du oppdatert alt av drivere? Samt flashet bios til seneste versjon? Har du riktige innstillinger i bios? Kjør en tilbakestilling av bios for å være sikker.

    Ta bort en skjerm og se om problemet vedvarer.

    Fjern switch..kabel rett i modem! Vedvarer problemet er ikke switch problemet!

    Har du koblet HDD riktig? Sata eller esata? Mulighet for å gjøre feil er enkel der faktisk. Dvs, om hk støtter slikt.

     

    Hadde ett lignende problem der maskinen ikke startet opp ved første trykk.. Tok ut alt og rengjorde hver komponent (støv og kjølepasta osv) og problemet ble borte.

  6. Det første jeg ville prøvd er å ta bort alt av unødvendig hardware! Dvs, ts bort alt av usb, fjerne 1x gpu om du har 2, osv.. Ha KUN hk, minne, cpu og gpu!

    Samme problem? Om ikke har du hardware problem. Kan være defekt psu!

    Lang tid siden defrag? Alt av nyeste drivere? Oppdatert bios? Resatt bios?

     

    Prøv disse tingene og post på nytt om det ikke løser seg..

  7. Begge kortene får strøm, det ser jeg. Men jeg finner ikke der man kan skru av strømsparingsfunksjonen? Er det funksjonen som heter Link State Power Management under PCI Express-feltet i Power Options?

     

    På startmenyen, skriv "Enhetsbehandling" i søkefeltet.

    Deretter velg "Skjermadapter" og høyreklikk på en av GFX og velg egenskaper. Så ser du en Fane som heter "strømstyring" ... Fjern så valgene at maskinen kan slå av enheten.. Gjør så dette på neste GFX..

  8. Er det noen "guruer" her som kan gi meg tips om en bra router?

    Skal brukes til hjemmenettverk, men bør være litt mer avansert grunnleggende.

     

    Håper å finne en router der man kan bestemme hvor stor del av nettlinjen som skal brukes til akkurat den utgangen.

    Dvs, feks 25Mb til LAN1 og 10Mb til LAN2 og resterende fordelt på resten av lan.

    Har en server som står på nettverket, som jeg ønsker skal reservere en del av linjen slik at jeg kan feks laste ned store filer på en annen maskin uten at server blir affektert.

     

    Finnes dette?

  9. Uansett ville jeg spurt forhandler(der du kjøpte den) om garanti/reklamasjonsretten frafaller!

    Men, som sedsberg sier, er det veldig lett å bytte ut HDD i den. Så lenge du holder deg til 2.5" SSD. Du merker nok stor forskjell fra HDD til SSD.

    I tillegg mener jeg det skal være mulig å sette inn en SSD Cache på 8Gb(mulig mer?).

     

    Men. Hør med forhandler FØR du gjør noe som helst.

    Better safe than sorry !

  10. Du har uansett 5 års reklamasjonsrett. Så lenge du får byttet HDD/SSD uten å tukle med alt annet så skal det ikke være noe problem.

     

    Et mulig unntak kan være hvis HDD-en ikke sitter rett under et lite deksel som på de fleste vanlige bærbare men at du må demontere hele PC-en. Da kan du fort få problemer.

    Feil.

    Reklamasjonsretter frafaller i det sekundet han gjør noe som helst med pc. Deriblandt skifte ut HD eller sette inn flere.

×
×
  • Opprett ny...