Gå til innhold

Roger Nystad

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Roger Nystad

  1. Kanskje verdt å nevne at "spawn" har 1 reell exit, og den fungerer ikke. Får bare error når man prøver å bruke warp-skiltet.

     

    Derimot, man kommer seg videre ved å svømme oppover, noe tungvint :p

     

    Så langt har jeg til gode å se andre spillere på serveren. Trenger også en restart, da det lagger ganske mye med 1 spiller på.'

    '

    edit: Møtte admin, har visst vært ett "angrep" på serveren, blir vel restart om ikke lenge.

     

    Takk for at du sa ifra :)

  2. Huden bruker laaang tid til å endre seg, det har du sikkert funnet ut etter å hatt strekkmerker på kroppen. Det raskeste alternativet til å vente er å bygge muskler slik at du strekker huden til du ser lean ut. Så basicly alt du trenger å gjøre er det ovenfor.

  3. Hei jeg er eieren av en internasjonal multiplayer server for Minecraft :)

     

    Stikk gjerne innom for en prat eller for å spille. Ta gjerne med deg en venn eller to, siden det kan være utfordrende å overleve i villmarken alene!

     

    Nettsiden vår finner du på Straycraft.net

     

    Du kobler til serveren med: Play.StrayCraft.Net eller 198.27.74.70:25590

    (Kopier inn i "server ip" feltet i minecraft multiplayer)

     

     

    For dem som har mer peiling:

     

    Straycraft er en hardcore Faction server

    Vi tilbyr

    - McMMO

    - Factions

    - Raids

    - Mob arena

    - Og mye mer

     

  4. Hei jeg eier en server som heter Straycraft! Stikk gjerne innom hvis du liker minecraft og ønsker å spille sammen med andre!:)

     

    Serveren er på hard, dvs at det er vanskeligere enn vanlig, som gir det mer av en "survival" følelse. Det er mods isntallert for å piffe opp opplevelsen for å gjør ting mer gøy, dette er blandt annet Factions og MCMMO.

     

    Dere finner nettsiden på StrayCraft.net, og server IP er play.straycraft.net

     

    Ser dere snart! Jeg er Mohfl2 in-game. Er bare å snakke norsk til meg hvis dere har spørsmål.

     

    Takk for meg

  5. Er det Kris Gethin's DTP du kjører?:)

     

    Interval er teoretisk sett vist å være mest effektivt for bedre kondisjon, altså raskere bedree kondisjon, men det er helt opp til en selv å finne sin beste metode for å trene kondis.

     

    Ved å kjøre steinhard 4x4 interval før en treningsøkt er nok ikke det smarteste valget, men for noen kan det fungere. Man bruker mye energi på interval trening, energi du kommer til å trenge for å løfte vektene. Det beste er å kjøre egene kondisjonsdager, eller ta en god pause etter kondisjonstreningen før du begynner med vektene. : ) Stå på, og lykke til videre.

  6. Har du vurdet å skrive treningslogg her på forumet? Har vært slapt med nye logger for tiden.

     

    Også en annen ting, hvis du sliter med å få i deg nok næring om dagen, så er det her protein tilskudd kommer inn. Det fungerer som en Meal Replacer. Det er både billig og smaker ikke så værst(jordbær, banan, sjokolade)... Har hjulpet meg mye på videregående hvor tid til å lage mat er utilstrekkelig.

  7. Takk! :)

     

    103,5 kg, mandag morgen.

     

    Det er flott å se flere som tar tak i kostholdet:-) Ut i fra min egen erfaring er nok resultatene den beste motivasjonen, det er så hærlig når man virkelig har jobbet hardt og kan se at resultatet er bra! Kan ikke tenke meg en bedre følelse:-)

     

    Kan skrive ned et par setninger som har hjelpet meg gjennom årene:

    - Spise hver 2-3 time! Frokost er det viktigste måltidet om dagen; etter en lang natt må du fylle opp lagrene. Jeg tar gjerne karbohydratene til frokost(jeg trener kl 6 om morgenen) og spiser etter trening.

    - Hvis du bruker protein tilskudd; ta shake om morgenen, etter trening og rett før du legger deg slik at du får bygget opp musklene til neste økt. Det er viktig å få i deg mye proteiner, og som jeg bruker å si: Det er bedre med for mye enn for lite!

    - Drikk mye vann. Du aner ikke hvor viktig det er å holde seg hydrert, det hjelper bare ikke muskler, men også det psykiske. Hvis du ikke holder seg hydrert kan du plages med hodepiner, og det kan svekke kraftig på motivasjonen. Vann er et must, helst vann men pepsi max etc funker fett det og.

     

    Lykke til videre!

     

    Edit: Grammatikk

    • Liker 1
  8. Det er nok omtrent rett det du sier om at et vanlig norsk kosthold gir for lite næring enn det du trenger, men med en variert kosthold og gode vaner (frokost, lunch, middag, kvelds) bør du stort sett klare å dekke dine daglige behov for næring.

     

    Hvis du trener aktivt bør du vurdere å få litt bedre orden på kostholdet. Med et så kalt "normalt" kosthold lager man stort sett det man ønsker, eller føler for å spise den dagen, og tenker ikke eller lite på hvor mye man trenger av proteiner, karbohydrater og fett.

     

    Jeg bruker selv produkter fra proteinfabrikken, og det har hjulpet meg mye. Har vaner der jeg bruker kosttilskuddene om morgen, før trening, etter trening og før leggetid. Jeg har et variert norsk kosthold i likhet med andre, og erstatter hvert måltid jeg ikke får tid til med en shake, slik at jeg passer på at jeg får i meg nok næring hver dag. Jeg teller ikke kalorier, og er heller ikke fanatisk. Dette har fungert for meg i to år :o)

  9. Hei jeg er gutt, nettop fylt 16 år. Kunne trengt litt vise ord fra de mest erfaren her på forumet. Har trent et halv år og det går supert, kosthold og alt er på plass.

     

    Tenkte jeg skulle sette nye mål bare over lenger tid, så her kommer spørsmålet mitt inn. Siden jeg har litt høy fettprosent, så tenkte jeg at deffing i et halvt år framover hadde gjort susen, men har hørt at man ikke burde tenke på slikt når man fortsatt er i ung alder. Burde jeg kjøre bulk/vanlig fram til jeg er ca. 18år for og så tenke på slikt som deffing, eller blir det helt det samme om jeg gjør det nå eller da? Hva er smartest?

     

    Takk på forhånd!

  10. Halla folkens! Jeg eier en server som ligger i Utah, USA, som jeg for noen måneder siden tenkte jeg kunne bruke til minecraft samt det at jeg har mye fritid etter jobb(Min fru forlot meg).

     

    Dere er hjertelig velkommen alle sammen, så det er bare å stikke innom og kanskje invitere et par kamerater til å spille med, dog hvis ingen er tilgjengelig så er det ingen grunn til bekymring, for det er nok alltids noen til stede på serveren som kunne tenkte seg å overleve sammen med deg : - )

     

    Server IP for å koble til: 199.16.148.184

    Kopier og lim inn denne på IP-feltet inne i minecraft multiplayer.

     

    Dette er en server som tillater PvP, altså kamp mellom spillere, så man skal alltids være på vakt! Eneste stedet der kamp ikke er tillat er der man starter, og det er et avgrenset område med gjerder. Utenfor startbyen er alt tillat.

     

    Vi har et stort utvalg av såkalte Plugins, utvidelser, som gjør serveren mye mer underholdende og bedre å spille på.

     

    Jobb på serveren - Vi trenger deg!

    Hvis du er engasjert i å opprettholde og/eller utvikle minecraft servere, og føler deg motivert til å kunne forbedre samfunnet samt generelt hjelpe til, så har vi nok alltids en plass på lur. Dog det stilles en del strenge krav for å få plass i ledelsen, siden vi kjører dette ganske så profesjonelt. Åpne jobber for øyeblikket er Administrator og bygger/hjelper. Hvis du anser deg selv som kvalifisert for jobben så ta gjerne kontakt, så skal jeg gi ytterligere informasjon. Hvis du har annen erfaring som serveren kunne få bruk for, så er det åpen for diskusjon.

     

    post-271484-0-80267600-1346777474_thumb.jpg

  11. Tror ikke det er noen andre som har opprettet en slik tråd, så jeg tok meg anledning til å starte en!

     

     

    For dem som er usikker på hva denne tråden handler om, er det slik at du skriver om noe kleint eller artig som du har opplevet, og legger til "Den følelsen når.." : )

     

    Eksempel: Den følelsen når du har rota med ei på fest, og dagen etter finner ut at det var kontaktlæreren til din sønn.

  12. Kreatine gjør slik at muskelene dine klarer mer juling, som er det som skaper større muskler.

     

    Et tips jeg har for deg, er å ta en pause etter hver tredje måned (4 uker av). Det er anbefalt, siden du kan risikere å stoppe produksjonen av kreatin i kroppen.

     

    En annen ting er inntaket at kreatin, det er anbefalt å holde seg rundt 5-20 gram hver dag, men det varier helt fra person til person. Skal man være på den sikre siden er det vanlig å ta 5 gram.

×
×
  • Opprett ny...