Gå til innhold

Tales

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tales

  1. Hvorfor er det så mange som kaller Warcraft og Starcraft for RTS. RTS står for Real Time Strategy, med andre ord: Det skal foregå i samtida og på planeten jorden. Warcraft er temmelig langt tilbake i tid og jeg har ikke sett så altfor mange grunts løpe forbi huset mitt. Eksempel på RTS er Command and Conquer serien...

     

    Vennligst si ifra hvis jeg er helt på bærtur, men det er jeg vel ikke... er jeg???

     

    Warcraft tips: Hvis du spiller Frozen Throne og spiller som humans er det bare å skaffe deg War Engins (oppgradert siege tank) mot air. Skyter 100 skudd i sekundet jo. (litt overdrevet, men du skjønner). Funker best når det ikke er mass air...

  2. Undead e så jævli god i the frozen throne, det e sykt, særlig den taktikken æ bruke; fiends, gargs å master banshees, så kan man inkludere statues

    aldri slått deg at noen faktisk også gleder seg til nye campaigns? :-?

     

    har ikke sakt nåkka om man glede sæ te single player kampanjen eller ikke, det e det sikkert mange som gjør. Men æ syns den blir for kjedelig å repetiv i slike spill...

     

    Sant nok, men hvis man er sugen på mer campaigns etter å ha runda de som følger med spillet kan man jo alltods laste ned noen fler fra nettet.

     

    Et lite Warcraft tips: For å finne ut hvilken rase du vil spille med spill med random til å begynne med. Ikke følg andres råd. Alle har sin egen smak!

  3. Ikke diss ordvalget mitt.

     

    Min data har gått helt istå. Bestilte den fra Dell, ikke le, for et par mnd siden og den har gått som ei klokka helt fram til for en uke siden. Jeg hadde latt maskinejn stå på og da jeg kom hjem stod det en blå feilmelding med navnet: unmountable_boot_volume....

     

    Går heller ikke ann å formatere harddisken, noe som er siste utvei siden jeg har en del viktige filer innpå maskeinen. (skolearbeid, saver til spill o.l)

     

    Er det noen som kan hjelpe meg...

     

    PS. Nei jeg formaterte ikke harddisken når med engang jeg fikk maskinen... :oops:

  4. Så vidt jeg husker/vet var det eneste dyret ikke kunne lære var å bygge. Dette ble imidlertidig rette opp i "Creature Isle" (mini exp.). At dyret ditt ble så lite var et resultat av forbannelsen. Når du hadde kurert dyret ditt (hvis du har lastet ned patch 1.1/1.2) ville det returnere til vanlig størrelse.

     

    Innbyggerne maser bare hvis de ikke har det godt. Hvis du legger et godt grunnlag, dvs bygger opp en del farms, setter de fleste (ikke barne) til å jobbe med noe, så har du lagt alt til rette for en god game. På denne måten ville du fått mer tid med dyret ditt (det er jo faktisk det spillet handler om) og det hadde ikke blitt dumt, snarere tvert imot. Det hadde blit stort, kunnet alle miraklene, banket opp alle andre creatures (unntatt venner) og gjort alt for deg, untatt å bygge, slik at du kunne slappet av og legge opp planer for å knuse fiendene dine (snakker nå om online- spilling.)

  5. Spillet handler om tålmodighet... Hvis man ikke eier det kan man holde seg langt unna BW. prøv heller Doom, Duke Nukem eller Quake disse hjerneløse splatter spillene passer folk uten tålmodighet.

     

    Jeg ble så betatt av spillet at jeg rett og slett ødela Cd'n. Spilte spillet ti timer i strekk (hadde hatt pc'n på i flere dager) og plutselig hørte jeg et smell fra cd-romen. Cd'n hadde sprengt pga overoppheting.

     

    DET HANDLER OM TOLMODIGHET!!! :D

  6. Beste rollespillet noen sinne er Arcanum: Of magic obscura....

     

    RPG for meg er nås man skal snakke seg ut av situasjoner, eller velge å bruke sverdet(eller øksa). fallout serien er også grein, selv om jeg hater turn based combat systemet. Men til tross for dette er Diablo II: LOD et kjempe spill, sammen med Neverwinter Nights og Arx Fatalis.

    prøv Enclave 2 der rocker!

  7. Hvordan går det ann å si at BW var et dårlig spill. Et av de beste spillene noen sinne... på lik linje med storheter som Starcraft og Half Life. Dere som sier at spillet var "døllt" og "kjedelig" har tydeligvis ikke forstått noe av storslagenheten. Man måtte være rask på tastene og musa hvis man skulle klare å kontrollere dyret, som var det beste med hele spillet, og landsbyene dine. Det hele handlet om såkalt micro-management. På grafikken var det ingenting å si, langt over standard. For å si det kort: Spillet var ikke bare nyskapende, men også rett og slett genialt.

     

    Et lite avsnitt om dyret: Dere som sier at dere ikke klarte å lære opp dyret har tydeligvis ikke skjønt at det krever trening. Stikke ut på internett og finne tips, snakke i diverse forumer hadde kanskje gjort seg noe. Man får ikke et perfekt dyr på første forsøk, personlig brukte jeg 6-7 forsøk før dyret mitt ble bra. La oss ta mateksempelet: Dyret ditt lærer enkelt og ta seg mat, bare den har lært å bruke farms og village store. Sjekk i tempelet ditt (den store bygningen som enten er rød eller hvit, kommer ann på om du er slem eller snill) om dyret ditt har lært disse tingene.

     

    Lionhead Std. og Peter Molyneux (de som lager BW2) regner med at spillet vil komme ut i løpet av Våren 2004. Dette kan virke som en evighet, men tenk hvor bra spillet kommer til å bli.

     

    Og til alle tvilere; sett dere ned med BW, spill det litt og bli forbløffet.

     

    - Hilsen en evig BW-fan.

×
×
  • Opprett ny...