Gå til innhold

Tja

Medlemmer
  • Innlegg

    221
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tja

  1. Jeg bruker i dag vanlig utforsker for å koble meg opp og se med mine IP kameraer. Jeg skulle gjerne hatt kun "en skjerm", som kan gi meg bildet med én gang. Jeg tenker da selv på en tablet.

     

    Jeg vet at flere applikasjoner for iPad kan gjøre jobben, men klarer feks. ikke H.264 streaming. Ellers irriterer det meg at Flash ikke støttes. Flere produksenter (feks. Samsung) kommer snart med alternativer.

     

    Noen som har noen tanker og ideer rundt dette?

     

    Mvh.

  2. Null reaksjon sier du. Ingen lys i panelet når du vrir tenningen? Ingen lyd fra startmotoren når du vrir lengre?

     

    Gått over sikringene? Gammelt batteri?

     

    Ingen reaksjon whatsoever... Jeg har sett på enkelte sikringer, men ikke alle - tenkte at ettersom absolutt alt av det elektriske er dødt, så må det være noe mer enn bare sikringene? Bilen ble kjøpt for ca. 3 år siden, men jeg har ikke ladet det tidligere, før mitt forsøk i dag.

  3. Bilen har absolutt ingen reaksjon - ser ut til at det er det elektriske. Det er kaldt (Oslo-området), og slikt kan skje - men at det skal skje sånn rett over natten - og null reaksjon?

     

    Mazda 5. Har hatt bilen på verksted for kun halvannen måned siden.

    Har koblet på batterilader, men batteriet ser ut til å være ok. Så imidlertid at motorkjølevesken var langt under "lav"-grense.

     

    Noen som kan hjelpe meg med tips om hva dette kan være?

     

    takker for alle bidrag!

  4. Jeg har en HP Mediasmart EX495 som jeg ønsker å bruke en SSD som OS-disk. Jeg kommer imidlertid ikke videre i prosessen når serveren skal letes opp under installeringsprosedyren. SSD som brukes er en Intel X25-M. Noen som kjenner til hva som må gjøres ekstra ved bruk av SSD som primær-disk?`

     

    (Det fungerer fint med vanlig hd.)

     

    Mvh.

     

     

    Hvor kjøpte du denne?

    Kan ikke finne den i noen norske butikker.

     

    Hva er forskjellen ift EX490 modellen?

     

    Er du fornøyd med den?

    Ingen problemer med straming av filmer og slikt?

     

     

    Hei,

     

    Kjøpte den fra amazon.com. EX495 har bla. kjappere/dual CPU. Det er fortsatt enkelte problemer med feks. media collector-funksjonen (sjekk div. fora), ellers fungerer den bra. Jeg har ikke fått prøvet streaming ennå. SSD sosm systemdisk fungerer som en drøm, restart av serveren og oppstart av programmer går lynkjapt. Skal selge min EX485, interessert?

  5. Slik WHS er konstruert så ser jeg ikke poenget i å bruke en SSD som primærdisk, men det er jo utelukkende min mening.

     

    Mindre støy, responstid oppstart både OS og programmer - men dette kjenner du helt sikkert til? Vurderingen blir en kost/nytte i forhold til egne preferanser. Du var helt sikkert skeptisk til SSD da de kom på markedet, og kanskje også CD i forhold til den gode gamle plata?

     

    Neida, skal ikke bli helt urimelig - men din kommentar er irrelevant i forhold til mitt innlegg...

  6. Funker fint med SSD som primærdisk hos meg, så vet ikke helt hva som er problemet hos deg.

    Har du satt AHCI i BIOS eller står denne til IDE?

     

    Hei, og takk for svar! Må innrømme at jeg er usikker på hvordan man får tilgang til BIOS på en server. Kan du fortelle meg hvordan jeg går frem?

     

    Mvh.

  7. Jeg har en HP Mediasmart EX495 som jeg ønsker å bruke en SSD som OS-disk. Jeg kommer imidlertid ikke videre i prosessen når serveren skal letes opp under installeringsprosedyren. SSD som brukes er en Intel X25-M. Noen som kjenner til hva som må gjøres ekstra ved bruk av SSD som primær-disk?`

     

    (Det fungerer fint med vanlig hd.)

     

    Mvh.

  8. Jeg trenger å koble opp en medieboks (Tvix 6500) mot et trådløst nettverk, og lurer derfor på om det finnes en boks/antenne som en kan koble mot nettverks-(kablet)tilkoblingen på Tvix'en?

     

    Trådløst nettverksoppkobling er et "optional" valg i menyen til Tvix, men finner ingen som selger en slik enhet - er derfor usikker på om det kan bruke en vanlig USB-antenne, eller om det må være en boks av overnevnte egenskaper - for å lure Tvix'en til å tro at det er et kablet nettverk....

     

    Noen som kan hjelpe?

  9. Jeg skal bytte ut en original hardisk (SATA) med en SSD-disc med SATA2-interface. Dette er vel ikke noe problem?

     

    Kan noen også anbefale måte for å sette opp pc'en på nytt. Best å speile innholdet som er der fra før mot den nye discen, eller er det best å installere på nytt?

    Dersom jeg må installere på nytt, hvor får jeg tak i/hvordan får jeg laget disc for reinstallering av Vista? (Jeg har lisenskoden på undersiden av pc'en, det fulgte ikke med disc ved kjøp)

     

    Takk!

  10. Jeg kjører en systemdisk og en ekstra for lagring. Den siste tiden har det skjedd flere ganger at lagringsdisken faller fra sånn uten videre. Harddisken er synlig etter oppstart, og fungerer helt fint.

     

    Hva kan dette være? Jeg har kjørt virus og tracking-programvare uten å finne noe.

    Finnes det et analyseprogram for å sjekke om det er noe galt med harddisken? Finnes det logger i Vista som kan vise noe?

     

    Takk!

     

    Mvh.

  11. Tror tråden din kunne fått lov til å leve om du hadde formulert deg på en annen måte. Hvis du hadde det lagt det opp som en mer type diskusjon isteden for å reklamere for saken din. Jeg har forstått at flere er missfornøyd med ytelsen til HTC-telefonene deres, og om det er tilfelle at HTC sitter på drivere som hadde løst problemet, er det synd. Det er uansett ikke grunn for nok å gjøre forum usaklige og konstruktive. Du får heller starte en diskusjon, isteden for å reklamere og proklamere din påstand.

     

    Jeg vil også anbefalle deg, isteden for å bruke energien din til å sverte et godt forum på et annet godt forum, send en mail eller 10 til HTC og den norske importøren, evt butikken du kjøpte telefonen, fortell hva du er missfornøyd med, hvorfor du er missforøyd og hva som kan gjøres for å løse problemet ditt.

     

    Edit:

    Kan godt legge til at jeg selv har en HTC telefon, P3300, ganske nylig oppgradert til WM6. Kan ikke si jeg har merket noe til problemene det snakkes om. Den er vesentlig raskere enn min forrige Qtek 9100 feks.

     

    Jeg liker måten du formulerer deg på, så til tross for at vi har forskjellige synspunkter på saken, diskuterer jeg den gjerne videre med deg. Jeg er vel av den formening at forum ikke nødvendigvis trenger å bestå av velbegrunnede og omfattende innlegg, men kan også inneholde informasjon som synes å ikke ha kommet allmenheten til gode - da gjerne fordi den er såpass ny. Jeg er i utgangspunktet en "skikkelig" kar som ikke gjør slike "forferdelige ting" som å "sverte" forum. Jeg blir imidlertid ganske oppgitt å få en slik "gammel sovjetstat"-behandling av et innlegg som ikke på noen måte kan provosere noen andre. Som tidligere skrevet forventer jeg at moderator gjør det riktige - og fjerner de upassende innleggene, istedenfor å fjerne/stoppe tråder som har en harmløst og informativ mening.

     

    Det jeg synes er rart er at jeg ikke sett én kommentar på det opprinnelige problemet, nemlig at en moderator stenger en tråd pga. bare enkelte av innleggene. Når innleggene i denne tråden fra moderatorene ser ut til å dementere enhver kritikk av performance til den nevnte HTC-telefonen, synes jeg det lukter inhabilitet ifht. forum-moderasjon lang vei.

     

    Mvh.

  12. Og en ting til.... Hvorfor legger jeg inn dette her, og ikke på Smartmobil.no?? Jo - fordi jeg ønsker at folk skal bli klar over hvordan moderatorer jobber på det forumet. Og det kan jeg jo ikke gjøre på deres sider - de blir jo enten stengt eller slettet.... (er ikke det opplagt?)

     

    Nei, det er ikke så opplagt. har du prøvd?

    For hvis du ikke har prøvd så ser jeg av innlegget til gaute at du fint kunne ha sendt en henvendelse, noe du ikke gjorde, men heller lufter tankene dine i feil kategori i et annet forum som ikke har noe med det å gjøre.

     

    Skjønner ikke logikken din. Jeg la opp en ny tråd (i samme forum) hvor jeg la til mer informasjon, og skrev at det var behov for å la tråden leve videre - og påpekte at det å stenge en tråd pga, enkeltinnlegg ikke er noe som bør skje.

×
×
  • Opprett ny...