Gå til innhold

Hero

Medlemmer
  • Innlegg

    66
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hero

  1. Hei! Jeg lurer på om det er noen som er interessert i å tjene noen kroner på å lage en hjemmeside. Vi er russ i 2007 og trenger derfor en side. Vi vil gjerne at siden skal se ganske bra ut og helst være ganske lett å oppdatere med bilder, linker og nyheter. Hvis noen som er flinke er interessert, så ta kontakt meg på [email protected] .

     

    Også hvis folk vet om noen allerede etablerte firmaer eller personer som lager hjemmesider til en fornuftig pris, gjerne link dem :-)

     

    Dette er også en god måte for firmaer og personer å komme ut på "russemarkedet". Vi kan også lage pakke der vi reklamerer eller noe slikt, mot litt billigere. Dette er ikke nødvendig, men bare et forslag hvis det skulle være interessant.

  2. Ikke dra til sunny beach. Har selv vært ikke langt unna og for meg så virket sunny beach som et turistinferno uten like. Men er du se og hør-lesende og elsker turbokapitalistiske badestrender med gigantiske charter-hoteller så er dette stedet for deg.

    Hvis du har lyst til å dra til Bulgaria ville jeg heller valgt den lille byen Sozopol som ikke ligger langt unna. Ikke så mye turisme der.

     

    Men hvis jeg skal anbefale et sted så måtte det bli Ios som er en lite øy som ligger utenfor Hellas. Rolig og avslappene med ekstremt bra uteliv uten at det blir ødelagt av dopkultur slik som har skjedd med Ibiza.

     

     

    Lykke til!

    5301588[/snapback]

     

    Takk for svar :-) Vi er ute etter et sted med mange turister(mange søte svenske damer :p ) har vurdert Ios litt, men noen sa Hersonissos var mer liv.

  3. Jeg vet ikke om dette er rette sted å slenge ut en post som denne siden veldig mange her sikkert velger å tilbringe sommer'n inne forann skjermen, noe jeg har full forståelse for :p Men nå har det seg slik at vi er en gjeng med gutter som skal prøve å komme oss et varmt sted med masse festing neste sommer. Og derfor lurer jeg på om det er noen her som har noen erfaring og tips på steder der det er mye fest og morro? Vi er mellom 18-19 år.

    Har tenkt litt på Hersonissos og litt på Sunny Beach, men nye forslag godtas med takk(hvis du kommer med forslag, så hadde det vært snilt om du fortale litt mer om stedet)!

  4. Jeg har ett spørsmål til folk :-)

     

    Jeg har fått meg 5.1 anlegg til pcen. Når jeg skal se filmer(selvfølgelig lovlig)som jeg har lastet ned får jeg ofte bare volum i en av høytalerne. Og hvis det står at filmen støttet 5.1 får jeg alle lyder, untatt stemmene på menneskene i filmen. Hvordan fikser jeg dette?

     

     

    Takk

  5. Jeg får følgene melding når jeg prøver å gi inn på Nettverks spilling i Rise of Nations. ¨

     

    "Unable to establish a network connection. Please check you network connection and try again."

    Jeg får heller ikke spilt Need for speed underground 2 på LAN.

     

    Jeg har spilt Red Alert 2 i flere timer nå med venner på LAN, så vi har nettverk ja.

     

    Jeg har installert IPX osv. Hva kan feilen være?

  6. Jeg fikk låne en pc her for noen dager siden av en venn. Den var ganske ustabil(restartet hele tiden og OS funket ikke sikkelig). Så jeg, så dum jeg, trodde jeg kunne sette harddisken inn i min andre pc, formatere den og deretter installere windows på den. Så sette den inn og alt skulle være fint! Men det viste seg fort å ikke fungere.

    Så satt jeg inn harddisken tilbake og skulle til å installere. men da funka ikke CDrom. Jeg satt inn mitt gamle. Satt den på slave og harddisken på master. Men nå vil ikke pcen finne begge 2 samtidig. Den finner harddisken alene og cdrom alene. Men ikke når begge er koblet i samtidig.

    Og når jeg setter en diskett i slik at jeg kommer i dos for å formatere harddisken på denne pcen, så finner den ikke C:.

     

    ja, jeg er like forvirret som dere sikkert er av å lese dette! Men hvis NOEN KAN KOMME MED SERIØSE SVAR så ville det vært snilt

    :-)

    Ikke noe sånn "Kjøp ny pc"

     

    takk!

  7. Hei,

     

    Jeg har lenge lett etter en FLINK kar som kan lage en bra hjemme side til meg. Jeg vet folk ikke liker å jobbe gratis derfor er jeg villig til å gi ca. 400 kr. Vet det ikke er så mye men det er vel bedre enn ingenting(hvis noen ville gjort det gratis da) hehe.

     

    Du skal vært flink til å programere php og lage fete design med fet grafikk.

     

    Siden du skal lage er en slags lokal party side for venner osv. Vi har mange hits vær mnd(en del tusen sidevisninger). Vi hadde en gammel side men vi trenger en ny. DU kan også sikkert få en liten banner på siden eller noe også.

     

    Hvis du er interessert send meg en mail til [email protected] med litt info om deg og vis noen sider du har laget før :-) Da kommer jeg til å svare litt mer hva jobben går ut på og hvordan jeg vil at tingene skal se ut :-)

     

    Vil helst at du får jobben gjort ettersom jeg har hatt folk som har jobbet på den før som har brukt flere mnder, derfor har jeg droppet dem.

×
×
  • Opprett ny...