Gå til innhold

Guest_man

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Guest_man

  1. Du vil nok komme lengre om du starter med å gi et tema for sangen.

     

    Når det er sagt, uansett tema vil jeg neppe sette mine bein innenfor hverken hip eller hop, så videre hjelp kan jeg ikke bidra med.

     

     

    -Deluze

     

    jeg setter temaet til hverdagsproblemer, hvis vi starter med: jeg vokner opp om morgen, en dag er kommet. osv.....

  2. 80's glam rock er jo den beste musikken som finnes.

     

    (Ja, jeg er seriøs)

     

    Hallo, "Glamrock" forsvant med T-Rex og Sweet, og de var litt småstore tidlig på syttitallet. Det du savner er tidlig "nu-heavy", og den var steike nitrist ...

     

    This.

     

    Til trådstarter: Lær deg gitar og fremfør denne på skoleballet eller en annen tilstelning. Da vil du svømme i så mange damer at du vil slite med å se to meter foran deg.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=LmCIe2VEOtE

     

    er DJ da og var på en spillejobb jeg fant jenta så har ikke tid til gitar

  3. Veldig rart hvordan denne tråden formet seg.

     

    Jeg må også bare få si at når du bruker ''rike Norge'' som ett eventuelt argument for hva som helst egentlig så har ikke det så mye å si for din fremtid. Det eneste positive for din eventuelle fremtid er at du blir holdt i hånda av NAV når ikke kiwi vil ha deg.

     

    okei hvis det er det man kan utdanne seg til av 5,4 i snitt karakter så er det litt rart til alle som sier kiwi hva jobber dere som hva er snittet deres? ;)

     

    Vi trenger flere bilder.

     

    For science.

     

    gidder ikke å laste opp bilder.. blir bare masse kødd

  4. Hvis du pleier å snakke økonomi med henne så kan det være en del av problemet også. Jenter liker faktisk smarte personer... og dritsekker. For din del ville jeg gjerne satset på sistnevnte.

     

     

    Angående pengeforvaltningen i Norge må jeg si meg helt enig med deg. Hvorfor skal vel et land bruke pengene sine på a forbedre landet? Galskap.

     

    så jeg burde oppføre meg som en drittsekk? men åssen kan jeg oppføre meg som en drittsekk på en ''bra'' måte mot ho?

  5. Det uroer meg faktisk at 14 år gamle ungdommer ikke klarer å skrive uten feil, eller ikke klarer å bruke store bokstaver, punktum og så videre. Dette sier jeg som er 15 år og faktisk er utlending, så tja...

     

    Postet av anonym: df632493842f4c4e8b86fa7bc259da79

     

    vi norske bryr oss ikke fordi at der det teller at man skal skrive rett så er det retteprogram fordi vi er så rike ;)

     

    1. Du er i aldersgruppen der du ikke bryr deg om noe, fordi skolene i Norge suger sånn totalt sett. Det er ikke NOE som helst motivering her, skoledagene er korte, lite lekser, og man kan ikke stryke. De fleste på vår alder tror det bare er å ikke gjøre en dritt, for man kan ikke stryke alikevel, og de kommer uansett inn på Videregående. Jeg ser forresten fram til å møte deg bak kassen på Kiwi butikken om 10 år.

     

    2. Prøver du å si at landet mitt er fattig? Det er det faktisk ikke. Jeg er fra Nederland, og det er verken et fattig eller rikt land. Du er også i aldersgruppen der du tror et Norge er et rikt land, og ja det stemmer. Men merker du at Norge er rik? Nei. Veiene er dårlige, skolebygninger er dårlige, og mye mer. På skolen min så bruker vi faktisk bøker fra 1985, som er ganske så ødelagte.

     

    En annen ting, du prøver å si at nordmenn tjener mye? Det er faktisk ikke sant heller. Dere tjener kanskje nesten det dobbelte av det en gjennomsnitts person i Nederland tjener, men så er det med priser. Her er det meste av matvarer og produkter jo 5-6 ganger dyrere enn det det koster der jeg kommer fra.

     

    # Nå skal det jo sies at du er ung, og at det er forståelig at du er så naiv som du er. Du er norsk, og det eneste jeg har blitt fortalt i de 5 årene jeg har bodd her, er at "Det ramler ikke <Norge>". Dette sa de voksne blant annet om svineinfluensa, økonomiske krisen, og mer. Gjett hva? Det ramlet faktisk Norge. Du har jo heller ingen motivasjon til å lære noe som helst på skolen du, siden skolesystemet i Norge er alt for lat. Du kan jo ikke få stryk på ungdomsskolen en gang, og de fleste jeg kjenner driter i hele skolen, for de tror de kommer inn på videregående uansett.

     

    For å oppsummere en lang historie; ikke vær så naiv.

     

    Postet av anonym: df632493842f4c4e8b86fa7bc259da79

     

    grunnen til at det ikke er gode veier osv. er på grunn av at pengene ligger i landet sånn som nederland ikke har skjønt at er lurere, enn og kaste vekk alle pengene, samenlign USA og norge så ser du forsjellen ;)

     

    Hysj da. Det finnes 13-åringer som skriver uten en feil, og 18-åringer som skriver med masse feil. Ro dere ned.

     

    Vil som mange andre her anbefale å ikke ta kontakt med henne hele tiden. Fra hva jeg leser kan det se ut som ikke er interessert i deg. Kjør sjalusi og heng med andre jenter ;)

     

    bra at du ikke snakker om penger, men om tråden takk for svaret ;)

  6. Det uroer meg faktisk at 14 år gamle ungdommer ikke klarer å skrive uten feil, eller ikke klarer å bruke store bokstaver, punktum og så videre. Dette sier jeg som er 15 år og faktisk er utlending, så tja...

     

    Postet av anonym: df632493842f4c4e8b86fa7bc259da79

     

    vi norske bryr oss ikke fordi at der det teller at man skal skrive rett så er det retteprogram fordi vi er så rike ;)

    Ser frem til å møte deg i kassa på rema fremover! :nei:

     

    hæ hva mener du?

  7. Det uroer meg faktisk at 14 år gamle ungdommer ikke klarer å skrive uten feil, eller ikke klarer å bruke store bokstaver, punktum og så videre. Dette sier jeg som er 15 år og faktisk er utlending, så tja...

     

    Postet av anonym: df632493842f4c4e8b86fa7bc259da79

     

    vi norske bryr oss ikke fordi at der det teller at man skal skrive rett så er det retteprogram fordi vi er så rike ;)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...