Jump to content

Tzaang

Medlemmer
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 :)
  1. Jeg går fast på pulmicort og fordelen med det å blande det med saltvann er at jeg føler at du får Spylt hele bihulen med budesonid. Budesonid er det samme virkestoffet som du finner blant annet i Rhinocort så bivirkningene kontra prednisolon er nok minimale i og det er jo ikke risikofritt med operasjon heller.
  2. Om du har astma er det nok ikke det smarteste du gjør nei ? Så ja ta dette med legen din du, så blir du eventuelt sendt videre til et sykehus der de tester deg videre.
  3. Hei, vet det er lenge siden det har vært noe aktivitet her, men tenkte å komme med en oppdatering her. Jeg prøvde å få behandling for min ASA intoleranse men dessverre for min del fikk jeg sterke bivirkninger så jeg måtte avbryte behandlingen. Så denne posten er for folk i samme situasjon. Jeg har nå funnet ut en god del om hvordan min kropp responderer til denne sykdommen og jeg føler endelig at jeg begynner å få litt kontroll. Har til og med klart å få tilbake en viss grad av luktesans, selv om den nok aldri vil bli helt bra igjen. Det som fungerer for meg er følgende. 1. Trening- det virker som det er alfa omega å trene godt å hardt for at kroppen skal kunne holde infeksjonen i bihulene nede 2.Medisinering - jeg bruker en blanding av saltvann og pulmicort (budesonid) som jeg renser nesen med hver dag om morgenen. Om kvelden sparyer jeg nesen med Avamys. Bruker i tillegg antihistaminer samt singulair. 3. Mat/Drikke - Begrense alkohol inntak, som mange andre her så reagerer jeg veldig på alkohol og får ofte høysnue og nesen renner. Spesielt ille dagen etter. Videre plan er å gå gjennom hva jeg spiser og sjekke hvilken mat som inneholder ASA som jeg reagerer på. Jeg vil prøve å poste litt sporadisk hvordan det går videre med meg
×
×
  • Create New...